Автоматик или скоростен лост

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Автоматик или скоростен лост

Анкетата свършва на 16 Апр 2009, 1:37

АВТОМАТИК
78
35%
ЛОСТ
146
65%

Общо гласове : 224
младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 17 Мар 2009, 14:09

Archangel написа:
Автоматиците нямат "ръчка" за ръчна ;) Лоста на автоматика са вариантите за скоростите. Не съм запознат много, но мисля че имат Нормална(предна или там както искате го наречете), Задна(R), Неутрална(N) и ръчна спирачка(P).

Все съм се чудил за к'во беше тоя лост зад скоростния(на автоматика)...дърпах го и го опъвах 3 години,като си мислех,че е ръчна спирачка! :banghead:
На една кола имам един педал най-в ляво,по-малък един такъв недоразвит ми изглежда нещо.Той да знаеш за какво е?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 17 Мар 2009, 14:10

аз ще карам или ще се воза! ръчка мн ясно! :twisted: :driving:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Мнение от sladkotobeb4e » 17 Мар 2009, 14:10

С две вдигнати ръце съм за автоматика

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arkys » 17 Мар 2009, 14:20

Gottlos написа:
Archangel написа:
Автоматиците нямат "ръчка" за ръчна ;) Лоста на автоматика са вариантите за скоростите. Не съм запознат много, но мисля че имат Нормална(предна или там както искате го наречете), Задна(R), Неутрална(N) и ръчна спирачка(P).

Все съм се чудил за к'во беше тоя лост зад скоростния(на автоматика)...дърпах го и го опъвах 3 години,като си мислех,че е ръчна спирачка! :banghead:
На една кола имам един педал най-в ляво,по-малък един такъв недоразвит ми изглежда нещо.Той да знаеш за какво е?
е хубаво де ма мойта е автоматик и си има ръчката за ръчна.Е не съм я дърпал до сега защото наистина нямам нужда от нея........ма кво е тогава :shock:
Обичай ближния,ближи обичания!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arkys » 17 Мар 2009, 14:21

Gottlos написа:
Archangel написа:

е хубаво де ма мойта е автоматик и си има ръчката за ръчна.Е не съм я дърпал до сега защото наистина нямам нужда от нея........ма кво е тогава :shock:
Обичай ближния,ближи обичания!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 17 Мар 2009, 14:25

Ако живеех в по-малък град ръчка....но в голямото село Шопия си е наложителен автомата... :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 17 Мар 2009, 14:30

Аз много години карах ръчка и коли с ръчни кутии. Но в момента карам автомат и се родих направо. Няма такъв кеф при шофирането с едно подлакътниче работата заспива. Вярно че не мога да е въртя като е автомат но лично на мен автомата ми е по удобен особено за движение като това във София. Когато пътувам извън градско пак си е супер удобно. Вярно всеки сам преценява ама по голямо удобство поне за мен от автомата няма...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d

Мнение от datcho » 17 Мар 2009, 14:38

Тази тема се дискутираше преди няколко седмици. Много взехте да се повтраряте.

По темата: Автоматик.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 17 Мар 2009, 14:41

предпочитам ръчка :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 17 Мар 2009, 15:10

Само ръчка,никога автоматик! :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 М50Б25
Мечтае да кара: икономично

Мнение от Stiks » 17 Мар 2009, 15:19

///Ivan написа:Само ръчка,никога автоматик! :evil:
и аз бях така докато не подкарах на брат ми ТДС-а автомат ... и сега май и клоня доста към мързеливите километри, особено като карам в габрово по байрчета ... :) +1 за автомата

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 17 Мар 2009, 15:27

Много харесвам автоматиците. За съжаление карам кола с ръчни скорости.

Иначе никой досега не е пускал по изчерпателна и тъпа анкета от моята :D

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 17 Мар 2009, 16:05

Мдааа, според мен така мислят, хора, които не са карали малко по-продържително време кола, от тези, с последните усъвършенствани автоматици... или изобщо не са карали... или нон-стоп дрифтят като карат...

Нормално за по-неопитен шофьор мнение, но ... няма по-хубаво нещо от автоматика... и при градски, и при извънградски условия. Бяха ми казвали колко е ... удобно, но като се качих за първи път, направо не можех да повярвам... :shock: Изключително улеснено управление... ;)
И още нещо... понеже има много врагове на автоматиците ми се струва...
Само едно нещо ще кажа: 95%, ако не са и повече, от последните модели на BMW, продавани у нас /нови и Премиум селекшън в Камор/ са автоматици! Правете си изводите ;)
Е, сигурно всички ги карат пенсионери :mhihi: 18 годишни момиченца и мързеливци, хахахха :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 17 Мар 2009, 16:15

Apassionata написа:

Мдааа, според мен така мислят, хора, които не са карали малко по-продържително време кола, от тези, с последните усъвършенствани автоматици... или изобщо не са карали... или нон-стоп дрифтят като карат...

Нормално за по-неопитен шофьор мнение, но ... няма по-хубаво нещо от автоматика... и при градски, и при извънградски условия. Бяха ми казвали колко е ... удобно, но като се качих за първи път, направо не можех да повярвам... :shock: Изключително улеснено управление... ;)
И още нещо... понеже има много врагове на автоматиците ми се струва...
Само едно нещо ще кажа: 95%, ако не са и повече, от последните модели на BMW, продавани у нас /нови и Премиум селекшън в Камор/ са автоматици! Правете си изводите ;)
Е, сигурно всички ги карат пенсионери :mhihi: 18 годишни момиченца и мързеливци, хахахха :D

Автомата е най-големия приятел на задръстванията, а най хубаво е с комбинация типтроник за извънградско ;)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 Е53 3.0

бате

Мнение от ivo_io » 17 Мар 2009, 16:30

аз карам с ръчка,ма ми се ще и ще взема рано или късно автоматик,макр че с него май неможе да се дивее много ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата