ЗОВ ЗА ПОМОЩ - жената има рожден ден след 2 дни !!!
Модератор: Общи модератори
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
...И отделно кажи колко пари ти се дават! Защото си писал "не ми се харчи цяла заплата" ама то една заплата може да 500 а може и 5000
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
не повече от 100лв - с опаковка, панделки и т.н. толкова остана от бюджета, останалото е за бензин, ресторант, хотел и цветя
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
Май бате на парфюми трябва да минеш, или ако е пушачка - някаква гъзарска запалка или знам ли? Малко са паричките за часпвник
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Сондьора написа:Дилдо
п.п. Може да и хареса кво!!!
+ чехли!! ако не и харесат ... нали,...знаете нататък

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:а бе подари и един тефлонов тиган с намек да заживявате заедно и това е .
Мани ти, че ако не и хареса може да го използва по него
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Аз досега нямам спомени да съм подарявал каквото и да било за рожден ден, или друг празник. В деня на събитието както и през нощта един як секс е за предпочитане, защото до следващия празник може и да няма такова изживяване. Така съм подарявал, а вярвайте ми, това не е малък подарък и жените много го ценят. Лично мнение.
Бих ти препоръчал някакъв мобилен телефон да и вземеш , ама за 100 лв. освен за Nokia 7070 , за друг по дамски модел не се сещам , но за да и купиш такъв телефон е от голямо значение какъв ползва в момента , а и ако и вземеш такъв телефон ще ти останат и пари за букет и картичка. Ако не ти допада предложението , някой по нагоре спомена парфюм , може и това да и вземеш. Ако и това не ти харесва я заведи в някой магазин тя да си избере подарък.
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
boywalking написа:не повече от 100лв - с опаковка, панделки и т.н. толкова остана от бюджета, останалото е за бензин, ресторант, хотел и цветя
Да ти кажа за тези пари, без да познавам момичето, за нищо друго нищо освен някакъв сребърен накит не се сещам...Мисля, че това е най-добрия вариант - хем ти се вписва в бюджета, хем е нещо, което няма да изпръска след месец и след още един да е забравила.
- ivanko_90
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с поза (както е модерно)
- Мечтае да кара: е28
човече ти си обречен
хахахаххаахха
извинявай малко гадно прозвуча

извинявай малко гадно прозвуча
Искам да карам сейфти кара (комбито) на F1
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Ами бате ако има възможност да отглежда и обича животни и купи нещо такова... аз на моята и подарих едно зайче на 3 месеца, тука в Русе с клетка и т.н излезе около 80 кинта.Не изисква особенни грижи,малко,пухкаво и сладко е... ако се грижи добре за него значи е от любов към теб ако ли пък не сещай се... И аз като тебе си блъсках главата за парфюми,бижута и т.н,но не измислих нищо... мислех си да и подаря шар пей обаче няма как да го гледа а е луда по животинки.Котки,хамстери и кучета са по трудни за отглеждане,но заеца е твоя подарък само обаче ако обича животни.
п.п Не сте прави да го критикувате толкова при положение,че много от нас сме така,когато дойде време да пазаруваме такива подаръци... може да не се допитваме до форума,но до приятели и приятелки го правим,отречете ако е така...
п.п Не сте прави да го критикувате толкова при положение,че много от нас сме така,когато дойде време да пазаруваме такива подаръци... може да не се допитваме до форума,но до приятели и приятелки го правим,отречете ако е така...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
айде, батка, ти си - налазвай
изглеждат добре и са евтини
http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f= ... =swarovski
П.П: животно също е добър вариант, само да не е свиня или теле

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
Rebel написа:айде, батка, ти си - налазвайизглеждат добре и са евтини
Тва е добре, ама 18к злато знаеме че нема как да е