Моите виждания
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Е добре това че е 200 или 300% безлюден значи ли ,че човека от другата страна като си помисли че е толко безлюден няма да се удплюшти със теб ....истината е радумно шофиране и добра преценка на ситуацията ...а това просто си остава една от поредните теми за това кой ,как и къде карал ...
За това и когелите от Дрифт форума организират подобни мероприятия , затова и от тунинг форума също правят подобни мероприятия!
За това и когелите от Дрифт форума организират подобни мероприятия , затова и от тунинг форума също правят подобни мероприятия!

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
vladuicho написа:horhef стани катаджия брат и започвай да късаш книжки ,тука и да си лаеш файда няма
Не става, ще бъда много подкупен

Re: Моите виждания
Браво на автора!
Изглежда дори на няколко уискита той мисли по-трезво от пътните хулигани от Перник и по-малките населени места
Аз твърдо подкрепям селинджърите зад волана колкото може по-често да бъдат публично порицавани и подлагани на обективна критика - то ако не им дойде акъла поне малко срам да ги хване колко са прости и как рискуват дори своя и на близките си живот
А за триенето на теми като гореспоменатата си мисля, че е по-добре вместо да бъдат трити, да бъдат пълнени с коментари от всички нас "нормалните" шофьори. Все пак смятам, че дори и най-кухата селска лейка поне малко ще се замисли ако се похвали, че е карал с 200 по Цариградско шосе, а след това 100 души от форума му отговорят, че да речем не е правилно. Простите селяни ако им изтриеш темата ще вземат да си помислят, че едва ли не нещо геройско са направили, да се възприемат като престъпници от филми или в краен случай ще си кажат "Ай да га'e тия у БеЙемВье форума и нещастниците - само са кипрят с уж някви убави коли пък ги'й страх да дигнат 200 по Цариградско!".
Лично мнение - изолацията възпира най-много временно, а често дори и насърчава след това. Начинът е да се коментира открито, да се сочи с пръст и да се създаде обществена нетърпимост.

horhef написа:Може би от известно време дразня администратори, модератори и т.н. със свойте заяждания във различните подфоруми и-оф--топик-а.... Но аз ще продължавам докато те самите не осъзнаят, че не трябва да се провокират разни потенциални убиици и самоубийци.Теми във вида "Днес минах по цариградко шосе със 200" Директно да се трият и да не стават трибуна на разни ОЛИГОФРЕНИ.
Аз твърдо подкрепям селинджърите зад волана колкото може по-често да бъдат публично порицавани и подлагани на обективна критика - то ако не им дойде акъла поне малко срам да ги хване колко са прости и как рискуват дори своя и на близките си живот

А за триенето на теми като гореспоменатата си мисля, че е по-добре вместо да бъдат трити, да бъдат пълнени с коментари от всички нас "нормалните" шофьори. Все пак смятам, че дори и най-кухата селска лейка поне малко ще се замисли ако се похвали, че е карал с 200 по Цариградско шосе, а след това 100 души от форума му отговорят, че да речем не е правилно. Простите селяни ако им изтриеш темата ще вземат да си помислят, че едва ли не нещо геройско са направили, да се възприемат като престъпници от филми или в краен случай ще си кажат "Ай да га'e тия у БеЙемВье форума и нещастниците - само са кипрят с уж някви убави коли пък ги'й страх да дигнат 200 по Цариградско!".
Лично мнение - изолацията възпира най-много временно, а често дори и насърчава след това. Начинът е да се коментира открито, да се сочи с пръст и да се създаде обществена нетърпимост.
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Re: Моите виждания
horhef написа:Ще започна така......Като стане катастрофа със загинали или ранени всички започвате да нападате виновнците заради превишена скорост, заради употребен алкохол, заради отнета книжка и т.н. Само ще ви дам за пример себе си( разбира се аз не съм някаъв мастер сигурно мяма и да бъда) Отивам на село което е на 25км. от София. Има един път който е нещо като писта от там не минават коли 200% и почвам да пързалям, лъзгам, дрифта и каквото ми дойде на ум, но.......... знам , че никой не минава. Искам да ви кажа, че всеки може да си намери такова място и да не изпробва републиканската пътана мрежа за експерименти, които ще завършат фатално. Пътя София-Бургас се минава по нормален начин за 5ч. минавайки през люлин до меден рудник, без необходимо бързане. Направете си сметка 1час по бързо какво ще спечелите и какво ще загубите(освен репутацията си на супер мега шофер)аз съм за 100% Колегиалност и !00% БЕЗОПАНОСТ на пътя. ХОРА ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ПОНЕ МАЛКО КАКВО РИСКУВАТЕ НА ПЪТЯ!!!!! Да кажем, че не ви пука за вас самия себе си, помислете за ваште деца, братя, сестри племеници и т.н. Тук съм сигурен ще се обадят хора които ще са 100% сигурни в своите способности, невероятни уменя на които Ален Прост би завидял. Да де ама ако такива хора наистина съществуват те биха били на пистата а не зад клавиатурата.....................Може би от известно време дразня администратори, модератори и т.н. със свойте заяждания във различните подфоруми и-оф--топик-а.... Но аз ще продължавам докато те самите не осъзнаят, че не трябва да се провокират разни потенциални убиици и самоубийци.Теми във вида "Днес минах по цариградко шосе със 200" Директно да се трият и да не стават трибуна на разни ОЛИГОФРЕНИ. Това е един страхотен форум който аз редовно посещавам, бих исакл да се запозная с повечето от вас но.............. на някоя писта( за аматьори разбира се)Аз не претендирам, че съм супер драйвър нито, че съм супер някой си просто съм себе си......
п.с. Може да усирам темита на колегите но съм сигурен, че повечето са съгласни с мен, по отношение на сигурност и безопасност. Лека нощ.
Ами колега, много ясно разбирам за какво говориш,но и твоята тема подобно на много мои написани по същият повод :
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1492461
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1463587
ще си остане само тук написана и след това ще отиде в архива на форума. Катастрофите и жертвите по пътищата ще продължат и най-лошото е,че сега идва лято и все повече хора ще пътуват към някоя дестинация за почивка. И което е още по-лошо същите тези може да влизат тук да четат форума,но след като затворят форума, сякаш всичко написано от теб си остава тук .Те се качват на мощните си джипове и натискайки педала на газ-та започват да се надбягват с вятъра казвайки си ''на мен не може да ми се случи''. Да , ама може !...
Всичко е до това какво количество от сивото вещество,което всеки от нас има в главата си го използва по предназначение..
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2