Защо сме трън в очите на полицаите!
Модератор: Общи модератори
Re: Защо сме трън в очите на полицаите!
EkZeKuToRa написа:............
Защото са комплексари

Имам Джип и спортен автомобил, естествено втория е по атрактивен и се сещай дали не ме спират по често, от което супер се дразня. Само ми губят времето

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Абе колега чудя се защо си пуснал тази тема изобщо,аз всеки ден минавам по Цариградско по няколко пъти сутрин и вечер и все има Полиция която дебне БУС лентата за нарушители като теб,и не мрънкай,защото нарушаваш закона,я си помисли как се чувстват хората в скапания рейс,тролейбус и квот се движи там, дето са прави смазани бутат се и,т заради ТЕБ и другите пред теб и зад теб,а не е имало автобус зад теб защото е бил някъде на майната си заради другите като теб.Аз имах "удоволствието" да се воза 3 месеца на автобус и от тогава не карам в БУС лентата,питай ме защо
Мисля че наказанието за такива като теб трябва да е 1 месец лишаване от книжка и 100-200 леа глоба и после да те питам къде ще караш
П.П а относно БМВ и дали са предубедени да така си е,защото и на тях им е писнало от келеши с БМВ та дет се прават на кисели и покрай тях си го отнасят и читавите.
Мисля че наказанието за такива като теб трябва да е 1 месец лишаване от книжка и 100-200 леа глоба и после да те питам къде ще караш
П.П а относно БМВ и дали са предубедени да така си е,защото и на тях им е писнало от келеши с БМВ та дет се прават на кисели и покрай тях си го отнасят и читавите.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
mitak_88 написа:Колега,тва твоето нищо не е...я ела да видиш какво е тук във Велико Търново заради някои наши съфорумци!Как ако случайно те пропусне патрулката,защото проверяват друг,проверяващият става да си проверява прав,а другия тръгва да те догони,за да те върне...как те спират ченгета 2 пъти в рамките на няма и 20 минути...как те спират за една вечер 3 пъти с 3 различни коли и все БМВ (е36,е39 и х3)...В студентски пък...спират ме...проверяват ме...и аз спирам на паркинга на една кръчма на 40 метра от тях...по време на обяда ми се спираха само БМВ-та с изключение на един джип Ленд Ровер,ставам от масата,излизам и тръгвам в обратната лента на тяхната...и нашите парцали си пресичат и ме спират пак...така че не се втелявай толкова...има още мнооого много да страдаш покрай това, че караш БМВ и не само при куките....то зависта е при хората,а хората не са само полицаи!!!
Аз пък не съм осетил досега такова нещо , не карам кой знае кво бмв ,че някой да го е яд и да ми завижда хаха на кво ше ми завиждат на Е36цата или Е46цата каде сме под път и над път с такива коли.Незнам как така вас се ви ощетяват щото карате бмв аз не съм забелязал различно държание спрямо мен заради товаа ,че карам бмв

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Scott написа:Абе колега чудя се защо си пуснал тази тема изобщо,аз всеки ден минавам по Цариградско по няколко пъти сутрин и вечер и все има Полиция която дебне БУС лентата за нарушители като теб,и не мрънкай,защото нарушаваш закона,я си помисли как се чувстват хората в скапания рейс,тролейбус и квот се движи там, дето са прави смазани бутат се и,т заради ТЕБ и другите пред теб и зад теб,а не е имало автобус зад теб защото е бил някъде на майната си заради другите като теб.Аз имах "удоволствието" да се воза 3 месеца на автобус и от тогава не карам в БУС лентата,питай ме защо

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
feel написа:Колега задръстванията там са доста по-големи от тукашните,но колите си седят в лентите и не навлизат в бус лентата,манталитета е друг просто.А отностно за хубавия начин на живот и условия то той върви и със строги закони и наказания,които ние не бихме понесли......
Много правилно.
В чужбина движението е много по-натоварено, но потока коли се изтегля много по-бързо, именно защото всеки си кара в позволената лента, никой не прави десен завой от лява лента (и обратното) и никой не навлиза на жълт светофар в задръстено кръстовище.
Жалко е, че толкова много хора мислят за редно и нормално карането в бус лентата, нали било задръстване

И като искате да живеем като европейци, ще се наложи да се държим като такива. А те определено не реват по форумите като им напишат акт за нещо, което са виновни

"Защо точно мен...?" Е, да трън в очите са им БМВ-тата. Преди 2 седмици в Дружба ме спряха за 15 минути 3 пъти, ама като всичко ми е изрядно могат само да ми пръднат на к**а

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
тва е най-лесния въпрос спират ни щото предполагат че кат си с бмв имаш пари в излишък нищо сложно
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
ceco-stz написа:mitak_88 написа:Колега,тва твоето нищо не е...я ела да видиш какво е тук във Велико Търново заради някои наши съфорумци!Как ако случайно те пропусне патрулката,защото проверяват друг,проверяващият става да си проверява прав,а другия тръгва да те догони,за да те върне...как те спират ченгета 2 пъти в рамките на няма и 20 минути...как те спират за една вечер 3 пъти с 3 различни коли и все БМВ (е36,е39 и х3)...В студентски пък...спират ме...проверяват ме...и аз спирам на паркинга на една кръчма на 40 метра от тях...по време на обяда ми се спираха само БМВ-та с изключение на един джип Ленд Ровер,ставам от масата,излизам и тръгвам в обратната лента на тяхната...и нашите парцали си пресичат и ме спират пак...така че не се втелявай толкова...има още мнооого много да страдаш покрай това, че караш БМВ и не само при куките....то зависта е при хората,а хората не са само полицаи!!!
Аз пък не съм осетил досега такова нещо , не карам кой знае кво бмв ,че някой да го е яд и да ми завижда хаха на кво ше ми завиждат на Е36цата или Е46цата каде сме под път и над път с такива коли.Незнам как така вас се ви ощетяват щото карате бмв аз не съм забелязал различно държание спрямо мен заради товаа ,че карам бмв
Еми попитай колегите си от Търново и те ще ти обяснят...не оправдавам колегата,все пак е съгрешил,но има някои неща които излизат извън рамките на нормалното...влез в темата за сбирки на Търново и попитай колегите!!!попитай Флипър,Йокохама,ВТ5602,33к и много други за отношението на ченгетата тук или повечето от тях,защото има и много печени...заповядай веднъж във Велико Търново,ще си чукнем среща и ще минем от където аз ти кажа...и да видим на теб кой какво ще ти е крив

Последна промяна mitak_88 на 25 Мар 2009, 0:15, променена общо 1 път
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Аз съм сигурен,че са го спряли след Плиска ако е посока орлов мост където никой не кара в БУС лентата, защото всички знаят,че има ПОЛИЦИЯ,всеки ден минавам от тамzigzag22 написа:Ма пича,че е сгафил сгафил е,а другите 50 коли не са ли?Каквото за единия такова и за другите.Ако трябва акция да направят и да глобят всички нарушители,за това плащаме данъци за да ни управляват чрез адекватни закони.Все пак не живеем в 18-ти век да накажат един за назидание на другите или винаги ще си останем на принципа ''За едни сватба за други брадва''Няма оправия тука ей
А в другата посока са преди Плиска седът на Спирката на Автобусаи там не минава почти никои
Та си мисля ,че колегата ни послъгва сериозно да се направи на некъв невинен разбираш ли и,че заради това,че кара БМВ са го спряли а тои бил сам там и е карал с 200,ама му е криво сега ,че са му написали АКТ и да си изплаче мъката тук

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Re: -
White 1913 Power написа:тва е най-лесния въпрос спират ни щото предполагат че кат си с бмв имаш пари в излишък нищо сложно
това ще да е

Е36 (както и другите 10+ годишни БМВ-та) се карат изключително и само от милионери.
Колата никога не е виновна! Водача обаче е

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Re: -
Много ясно,мен защо с Е30 ката не са ме спирали нито веднъж за 3 месеца като карах предимно вечер и през нощта със пуснати халогени,или пък със Полото или Пунтото.Ами защото не съм нарушавъл закона,а повечето мрънкате те ме глобяват щот аз карам БМВ ама съм невинен,точно като колегата пуснал тематаRebel написа:White 1913 Power написа:тва е най-лесния въпрос спират ни щото предполагат че кат си с бмв имаш пари в излишък нищо сложно
това ще да е![]()
Е36 (както и другите 10+ годишни БМВ-та) се карат изключително и само от милионери.
Колата никога не е виновна! Водача обаче е
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
mitak_88 написа:ceco-stz написа:mitak_88 написа:Колега,тва твоето нищо не е...я ела да видиш какво е тук във Велико Търново заради някои наши съфорумци!Как ако случайно те пропусне патрулката,защото проверяват друг,проверяващият става да си проверява прав,а другия тръгва да те догони,за да те върне...как те спират ченгета 2 пъти в рамките на няма и 20 минути...как те спират за една вечер 3 пъти с 3 различни коли и все БМВ (е36,е39 и х3)...В студентски пък...спират ме...проверяват ме...и аз спирам на паркинга на една кръчма на 40 метра от тях...по време на обяда ми се спираха само БМВ-та с изключение на един джип Ленд Ровер,ставам от масата,излизам и тръгвам в обратната лента на тяхната...и нашите парцали си пресичат и ме спират пак...така че не се втелявай толкова...има още мнооого много да страдаш покрай това, че караш БМВ и не само при куките....то зависта е при хората,а хората не са само полицаи!!!
Еми попитай колегите си от Търново и те ще ти обяснят...не оправдавам колегата,все пак е съгрешил,но има някои неща които излизат извън рамките на нормалното...влез в темата за сбирки на Търново и попитай колегите!!!попитай Флипър,Йокохама,ВТ5602,33к и много други за отношението на ченгетата тук или повечето от тях,защото има и много печени...заповядай веднъж във Велико Търново,ще си чукнем среща и ще минем от където аз ти кажа...и да видим на теб кой какво ще ти е крив
Може бе пич ама аз по себе си не съм забелязал такова нещо даже напротив забелязвам ,че в Стара Загора си спират без значение с ква кола си? Нема кво да питам хората от Велико Търново вярвам че щом си го написал е така ама не го разбирам тва нещо и е глупаво да се третират хората на такива с БМВ-та и сички останали може би някой колеги допринасят за това

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
а да за е36 съм сигурен че се карат само от милионери но като си толко голем капацитет кажи ми що от 10 коли къде прават едно и също нарушение и спират единственото бмв от 10 коли много просто бмв то може да е и 20 годишно но се поддържа много по трудно спрямо др коли