Потресен съм от поведението на Т.Живков

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Мнение от BMWMHartge » 28 Мар 2009, 2:23

срам срам за Т Живков :confused:
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 28 Мар 2009, 9:44

Като се има в предвид кой е баща му-поведението му си е съвсем нормално за тяхното семейство

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 28 Мар 2009, 10:32

:ahah: :ahah:
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 28 Мар 2009, 10:34

Е какво друго може да се очаква от един деградирал алкохолик?!
F**k them all!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Мар 2009, 10:52

Малко факти за "каузата"
Когато се гласува с есемеси или с телефонно обаждане,приходите се делят 50/50 с оператора който е позволил услугата,тоест реално пуснати есемеси=пари 200к = на събрани пари 100к
всички така наречени "ВИП" персони в къщата ще получат нещо като заплати заради престоя си в къщата,тоест не участват в реалния живот и "търпят" "загуби",спрягат се числа от рода на по 50к на калпак...
И накрая тази женица,медицинската сестра за какво е поканена в тая гмеч там не ми е ясно,пък и ми се струва (от малкото пъти когато съм гледал тая пародия) че е злоблива...ама може да съм предубеден защото много мразя доктори и медицински сестри,защото поне 2-3 БМВ -та съм им платил без да има резултат...ама това е друга тема

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 28 Мар 2009, 10:54

Снощи за първи път го гледах за малко и доста нервнички ми се виждат някой "звезди" :) 1 седмица без дрога.. или пък са си вкарали :mhihi:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 28 Мар 2009, 11:27

Ще им вкарат, ако трябва. Тая гнус не може да се гледа, какви звезди, какви каузи. От това предаване някои хора си правят пари, пък една малка част от тях може и да отиде за децата.
На синчето на Батето какво му е изненадващото не знам, същият галфон и пияница като баща си, пък и докато са трепали разни по затворите, той е бил на катерушките, а май и досега още си е там.
За нещастната женица - вярно е нещастна, заради това с което е била наказана, но иначе "медиците" си бяха виновни - вътрешноболничните инфекции са си "заслуга" на персонала. Въобще защо участва и тя, иска да изкупи греха си към децата или какво?!
А този, който го е измислил това предаване навремето, е гений - да се възползваш от повсеместното затъпяване, за да накараш хората да гледат как разни други хора тъпеят по цял ден и да прибираш много пари от това си е гениално.

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 28 Мар 2009, 11:53

Какво очаквате от човек който потен вода не е пил,който едно време всички са му козирували,прикривали са му мизериите и всичко му е било поднесено на тепсия ;) Общо взето всички ги е страх от него и затова мълчат ;) Това е реалноста батки
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 28 Мар 2009, 13:35

Тия вътре 80 % са пълни боклуци!Нищо не става от тях!Играят театър за пари!Аз истинска звезда/ВИП/,вътре не виждам!Продуцентите са още по-големи боклуци,защото на гърба на невинни и гладни хора и деца,правят милиони!От 1 год. спрях да гледам ТВ.защото по-голяма манипулация и дезинформиране на населението няма!Всичко което ми трябва го следя по нета,но просто се учудвам как може още да има хора които да им вярват на тия!?Изобщо всичките формати на чужди предавания са такава машина за пари,че си нямате престава!Аидъла,Брадър,Страх,Стани богат,глупостите дето сега и Слави ще прави също!Разберете че с СМС-ите които пращате в тези предавания,осигурявате образованието на едни деца-а именно внуците и правнуците на тези господа!Слави,Магърдич,Нико Тупарев,Кънчев и всички други псевдо продуценти,направиха парите си от наивните хора,които продължават да им вярват,че правят нещо за някой друг освен за самите себе си!От мен лично няма да видят стотинка!Всеки от нас който има сърце и най-важното възможност да помогне на тези деца,домовете и болмиците ги знаеме къде са,отива се на място,прави се дарение(най-добре да не е кеш,а в предмети или храна)и така.Просто вече доверие на никой в тая джунгла/държава/

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 28 Мар 2009, 13:35

дайте интригуващи клипчета
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 28 Мар 2009, 13:35

Хич не ги и гледам тия глупаци, колкото до "казузата"-защо не се бръкнат да извадят някой лев от собствените си джобове? Значи да си купуваме титлата "Мис България" ни бива, ама за други неща като трябва да се бръкнем става сложна работата. Колкото до набедените за "медици" медицински сестри-мен лично ми омръзна постоянното хленчене за пари и всякакви други обезщетения и заплахите, че ще съдят страната ни, понеже не ги била защитила.
Набедени вип-чета с набедена кауза-бошлаф е цялата работа за мен.
Никой не мое ма връне на селу!

Потребител
Аватар

Мнение от ^^$VXF » 28 Мар 2009, 13:56

Аз съм потресен,4е автора на темата е потресен.
Забравих да подсетя,поклонника да поема към Анадола,щом се срамува 4е е Българин.
Последна промяна ^^$VXF на 28 Мар 2009, 14:06, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 28 Мар 2009, 13:59

Абе немога да ви разбера. Нормално нова да иска да искара някои лев , също тези хора които са вътре , за това време ще искарат доста пари затова ги обещетяват. Какво значение има колко ще вземе Топарев , Ники Кънчев или които и да било , при положение , че ще идат сигурно 500 000 лева за децата ? Неможе ли просто да гледате и да се забавлявате , българина е наи черногледия човек в света , в всичко намира само лошото. Тошко , та Тошко , поне е искрен , а не е лицемер и квото има го казва на всички в очите. Някои от вас сигурно им продава дрогата или се друса с тях , та знае , че са наркомани ? Или сте чели ШОК ?
It`s party time !

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 28 Мар 2009, 14:04

Evelin Cotsev написа: Тошко , та Тошко , поне е искрен , а не е лицемер и квото има го казва на всички в очите.

много си прав колега. аз също му се кефя поне прави шоу а не мълчи като п****, пък в крайна сметка важното е да е весело

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 28 Мар 2009, 14:18

Вчера наистина се погаври с нея, ама си беше прав на моменти. Жената си се изложи доста. И само аз ли забелязвам, че наистина се е почувствала доста като ВИП. Съжалявам, ама да си ВИП и да влезеш в къщата, да се напиеш и да почнеш чаши да чупиш и да говориш глупости.. нещо не се връзва. ;)
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата