Честито откриване на мото сезона

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 28 Мар 2009, 19:53

Да бе, и откриха сезона с поредната катастрофа. Двама мотористи се бяха ударили в един ТИР на входа на Асеновград и целият път Пловдив -Асеновград следобяд беше затворен ... Тези наистина карат като ненормални .Гледах ги тука като се събираха и качили разни мацки отзад с разголени кръстчета и като надуят тези мотори в града и пред светофара някакви спирачки и започват да се мушат измежду спрелите коли подобно на лабиринтчета ...Абе, направо нямам думи ...... Лошото е,че пак ще има много почернени майка и разплакани приятелки на мотористи..... Хора, ако не ви е мил вашият живот,поне на тези който возите зад ВАС .. Направо им се чудя на тези който се качват да ги возят -как имат куража да се качат, да им се доверят, да поверят живота си в ръцете на някой,който кара толкова безразсъдно ? Хора, спрете се малко.За къде бързате ? Животът е прекалено кратък и ценен и ние не можем да играем ролята на Господ,определяйки с безразсъдното си каране кой заслужава да живее и кой не !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Банго » 28 Мар 2009, 21:20

а пък аз ги видях днес по сливница като монаха беше много яко цялото движение спра за да минат много мотори много нещо :yes:
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 28 Мар 2009, 22:50

Днес за малко да претрепя един преди Владая.Изпреварваме на забранен участък, натискаме да се прибере, защото е колона, че ми и свири даже.Ако не го минал плътно в дясно щяха да го размажат.Тия явно карат по друг правилник и затова често се трепят.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 28 Мар 2009, 22:52

Да им пикая и на мотористите, днес по цариградското беше тотална анархия, всеки моторист или мотопедист караше където, както и защото си пожелае, колите караха с макс 40, щото видиш ли бай моторист решил да кара кат баба с 40 у най-лявото платно, в средното пък някъв мотопедист с жълто около устата кара с 42, а по-напред някъв си кара с 38, спират както и където си пожелят, без никви сигнализации, изпреварват където им падне без сигнализации, е извинете, ама нестаа така двама пък се бяха ударили един друг и единия беше паднал на завоя от Яворов за към цариградското и бяха спрели 6 мотора от външната страна на завоя а се виждат след като влезеш в завоя, е как да се спре, как да няма сакатлък. Аз лично тази година няма да подкрепя, нито един моторист, защото още с откриването на сезона си, имаше яко простотия и негативни емоции у тези около мотористите!

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 28 Мар 2009, 23:37

Честито, и внимавайте!
Поздрав за вас с това клипче: http://vbox7.com/play:21c2615a
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 29 Мар 2009, 0:31

Честито! По-рано вечерта беше пълно с мотористи на ОМВ Бояна / преди малко някви голфове..та се едно де :mhihi: /. Само безаварийно каране през този сезон :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 29 Мар 2009, 6:08

sineok_pi4_ написа:Да бе, и откриха сезона с поредната катастрофа. Двама мотористи се бяха ударили в един ТИР на входа на Асеновград и целият път Пловдив -Асеновград следобяд беше затворен ... Тези наистина карат като ненормални .Гледах ги тука като се събираха и качили разни мацки отзад с разголени кръстчета и като надуят тези мотори в града и пред светофара някакви спирачки и започват да се мушат измежду спрелите коли подобно на лабиринтчета ...Абе, направо нямам думи ...... Лошото е,че пак ще има много почернени майка и разплакани приятелки на мотористи..... Хора, ако не ви е мил вашият живот,поне на тези който возите зад ВАС .. Направо им се чудя на тези който се качват да ги возят -как имат куража да се качат, да им се доверят, да поверят живота си в ръцете на някой,който кара толкова безразсъдно ? Хора, спрете се малко.За къде бързате ? Животът е прекалено кратък и ценен и ние не можем да играем ролята на Господ,определяйки с безразсъдното си каране кой заслужава да живее и кой не !

:yes:
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 29 Мар 2009, 11:03

Честито колеги!
"Лека и безаварийна" през новия сезон и повечко мисъл на пътя!

П.П.На мен всяко лято ми се става един от Вас, но като се сетя къде живея и никой не те е.ава за участник в движението и се отказвам! :uups:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Потребител
Аватар

Мнение от gothic_fan » 29 Мар 2009, 20:16

Аз също съм и на мотор и призовавам всички колеги да са по-толерантни, а мацките отзад без каски : :ranting:
Изобщо не сте фешън, разберете го, изключителна глупост по-скоро!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ε39 523i M52B25

Мнение от stoifata » 30 Мар 2009, 10:50

Мале като ги гледам как ме е яд, че аз ще съм в бокса през по - голямата част от лятото :( И все пак наистина бъдете толерантни.

А към Сони. Бате наистина уважавам мнението ти, ма не си прав. Щото един нещастник с една ЛАДА 2105 с ремарке с дърва и думите: " Аз си мислех че ще спре" ме засече най - културно и айде 1 седмица болница, счупена подбедрица, 6 месеца пирон в костта. Нищо не коства на шофйорите като видят моторист да мръднат малко в дясно, изпреварва те за 5 сек. и си продължавате по живо и здраво.

Поздрави.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 30 Мар 2009, 12:44

да мъ извиняват мотористите ама 90%-а сте големи лайна.
Никой не ви е длъжен за нищо на пътя. Така че или карайте по правилата или недай боже в болница.
В събота за 1 разходка до Панчарево гледах само в огледалата кой откъде ще мине да ме изпревари, няма ляво, няма дясно няма мигачи, юруш към черешата.
и вие бъдете толерантни на пътя :twisted:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 30 Мар 2009, 22:14

По повод написаното тук от индивида "Сони"....

Извинявам се (бе как ше ти се извинявам точно на тебе!!!!!!), ма ти като какъв точно се изявяваш, че така грубо "пикаеш" на мотористите? Ако нямаше пак да ревне някой смешко, че ползвам груб език във форума щях да ти кажа какво аз пък правя на теб, но ше тормозят после пак Любо....
Карал някой с 40, с 38 - а ти с колко предлагаш да карат бе бай играч? Все пак живеем в булгаристан и едно е, че пътища няма, но и е пълно с невменяеми малоумници с коли, които не гледат, не слушат и съответно не виждат хората с двуколесни машини! В никакъв случай не подкрепям и некултурните и откровено самоубийствено настроени събратя на две колела-във всяко стадо има и черни овце!!!!
Но просто адски ме издразни с поста си....а и не само с него напоследък....са кво-не можеше да кажеш, че и тоя ден си "платил акциза на Слънцето ..." ли що ли????? А, и като ти не подкрепиш мотористите и кво-ми нали знаеш от единия крачол в другия....а пък и точно ти........не знам дали чу на последното събитие в Калояново като обясняваше за тунинг наградите и по-точно "айде сега да ви видя, че джоба на водещия е празен..." дали чу какво ти отговори тълпата дружно... не? Е, ами беше в тоя стил:..."джоба му е празен, но г**а пълен...."-много си обичана личност принципно! С постове като този, заради който се моря да пиша като мога да си пия, ще ставаш още по-обичан с времето-ВЕРВАЙ МИ!!!!!!!!!!!!!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Айде наздраве!!!!!!! 8) 8) 8)
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Аватар

Re: ...........

Мнение от sonny » 30 Мар 2009, 22:24

Тоо Cool написа:По повод написаното тук от индивида "Сони"....

Извинявам се (бе как ше ти се извинявам точно на тебе!!!!!!), ма ти като какъв точно се изявяваш, че така грубо "пикаеш" на мотористите? Ако нямаше пак да ревне някой смешко, че ползвам груб език във форума щях да ти кажа какво аз пък правя на теб, но ше тормозят после пак Любо....
Карал някой с 40, с 38 - а ти с колко предлагаш да карат бе бай играч? Все пак живеем в булгаристан и едно е, че пътища няма, но и е пълно с невменяеми малоумници с коли, които не гледат, не слушат и съответно не виждат хората с двуколесни машини! В никакъв случай не подкрепям и некултурните и откровено самоубийствено настроени събратя на две колела-във всяко стадо има и черни овце!!!!
Но просто адски ме издразни с поста си....а и не само с него напоследък....са кво-не можеше да кажеш, че и тоя ден си "платил акциза на Слънцето ..." ли що ли????? А, и като ти не подкрепиш мотористите и кво-ми нали знаеш от единия крачол в другия....а пък и точно ти........не знам дали чу на последното събитие в Калояново като обясняваше за тунинг наградите и по-точно "айде сега да ви видя, че джоба на водещия е празен..." дали чу какво ти отговори тълпата дружно... не? Е, ами беше в тоя стил:..."джоба му е празен, но г**а пълен...."-много си обичана личност принципно! С постове като този, заради който се моря да пиша като мога да си пия, ще ставаш още по-обичан с времето-ВЕРВАЙ МИ!!!!!!!!!!!!!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Айде наздраве!!!!!!! 8) 8) 8)

Милко, как ще реагираш на днешната случка? Седя си на светофара след Ракова болница, дето надясно е за МЕЙ, а на ляво за Мусагеница, платното в което седя се припокрива с отсрещното платно, което е за ляв завой, аз съм на червено и си чакам реда, на зелено са тези, които карат направо, ляво и дясно от отсреща. Срещу мен, демек в платното за на ляво, което е припокрито с мето лети бай моторист, великия играч, кара според мен с поне 60км/ч. Вижда, че ако продължи към мен ще се нацепи баш в бъбреците на колата ми и ще се поразмаже, тоест боли ме кура за него, ама ше ми размаже колицата, та седя си аз на червено, слушам си чалгичка, а бай тъпака, дава още повече гас, бие лек ляв за него и със скорост, да речем 70-80км/ч, но не по-малка, минава между колите, които чакаме на червено, демек влезе в насрещното и си мина и замина без да му дреме, да отбележа, че зад мен имаше поне 3 товарни буса, демек, никва видимост, ама пича го боли кура, дали като мине в насрщното минавайки измежду колите, няма да удари кола някъде назад, в която има малко дете. Та как драги ми Милко ще коментираш тази случка, за която имам свидетел, едно момче каращо един от бусовете? Как ще ме убедиш да подкрепя през този сезон моторист, как да си купя и аз мотор? Е не ми се мре, ама ако некой моторист се удари в моята кола, при положение, че аз не съм виновен, първо ше слеза от колата, ше го убия от шутове и от ритници и после ще извикам КАТ, да му напишат актчето, за да си взема застраховката та да съм по-малко вътре с кеша, или по-точно ще го гоня да плаща доде е жив :idea:

ПС Не се чувствай длъжен да ми отговаряш, това, че ти караш мотор, въобще неозначва, че треа се кланям на някого :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 30 Мар 2009, 22:40

Sony, Too_Cool ти го е казал - във всяко стадо има мърша. Не можеш заради отделни случки да се изказваш, че пикаеш на всички.
Гледам си си турил банерче в подписа - Bulgarian Drift Federation. Утре ако във форума влезе някой чичко, и те препсува, щото рзбийш ли оня ден някой му дрифтвал отсреща, и щял да го отнесе, ама не само той, ами и по-ония ден видял в Люлин как някой с БМВ отнесъл кофите за боклук - какво ще му отговориш?
Всеки си отговаря за себе си, не можеш да виниш и да наричаш някой, че е еди-какъв си, защото карал мотор примерно.

Лошото е, че в България много хора мислят като теб, много хора са озлобени. Някои дотолкова, че не правят разлика между този и онзи, и са готови да си „отмъстят“ на нищо неподозиращ и невинен моторист, който минава между колите, защото вчера или ония ден съвсем друг човек им бил счупил огледалото.

Добре, питам аз, какъв е смисълът да караш мотор в града, ако не минаваш между колите и не си спестяваш задръстванията?! Я вземи един скутер и се опитай да го караш като кола, да те видя колко минути ще си жив и здрав. Нали на първия светофар, ако си стоиш чинно зад колите, някой бабаит ще почне да ти бипка да се мръднеш и да не заемаш „с тоя пиклив скутер място за цяла кола в задръстването“?!

Айде да бъдем малко по-толерантни едни към други, за това е темата.

Аватар

Мнение от sonny » 30 Мар 2009, 22:49

ACCELERATOR написа:Sony, Too_Cool ти го е казал - във всяко стадо има мърша. Не можеш заради отделни случки да се изказваш, че пикаеш на всички.
Гледам си си турил банерче в подписа - Bulgarian Drift Federation. Утре ако във форума влезе някой чичко, и те препсува, щото рзбийш ли оня ден някой му дрифтвал отсреща, и щял да го отнесе, ама не само той, ами и по-ония ден видял в Люлин как някой с БМВ отнесъл кофите за боклук - какво ще му отговориш?
Всеки си отговаря за себе си, не можеш да виниш и да наричаш някой, че е еди-какъв си, защото карал мотор примерно.

Лошото е, че в България много хора мислят като теб, много хора са озлобени. Някои дотолкова, че не правят разлика между този и онзи, и са готови да си „отмъстят“ на нищо неподозиращ и невинен моторист, който минава между колите, защото вчера или ония ден съвсем друг човек им бил счупил огледалото.

Добре, питам аз, какъв е смисълът да караш мотор в града, ако не минаваш между колите и не си спестяваш задръстванията?! Я вземи един скутер и се опитай да го караш като кола, да те видя колко минути ще си жив и здрав. Нали на първия светофар, ако си стоиш чинно зад колите, някой бабаит ще почне да ти бипка да се мръднеш и да не заемаш „с тоя пиклив скутер място за цяла кола в задръстването“?!

Айде да бъдем малко по-толерантни едни към други, за това е темата.

Карал съм мотори, карал съм скутери, исках и за този сезон да съм на две колела, знам, че всяко стадо има мърша, на гърба си изпитвам точно това което казвам и аз сега и както реагирам, но за два дни, един моторист с приятно каране не видях. От 100 мотора, 100 бяха под всякаква критика, затова и казах, че аз моторист през този сезон, няма да подкрепя ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата