някой силен във Vivatel
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
да не надуши хазарта само някой,че уволняват 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Извинявам се за
Ако имаш такова, метни ми го на мейла, че се убих да търся и не намирам. На смарт-а ми е лесно, ама за другия тел. ми трябва...

[Georgi] написа:Дори и за НЕ-смарт телефони има разни приложения за BlackList. Буташ го вътре и си свиркаш.
Ако имаш такова, метни ми го на мейла, че се убих да търся и не намирам. На смарт-а ми е лесно, ама за другия тел. ми трябва...
ms написа:Извинявам се за[Georgi] написа:Дори и за НЕ-смарт телефони има разни приложения за BlackList. Буташ го вътре и си свиркаш.
Handy_Blacklist се казва приложението което съм ползвал за Symbian. С какъв телефон си все пак?
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
re
[Georgi] написа:Дори и за НЕ-смарт телефони има разни приложения за BlackList. Буташ го вътре и си свиркаш.
Стария ми NEC-N400i имаше Blacklist за 5-номера,но никога несъм я ползвал.Ина4е със ПРОКУРОРСКО НАРЕЖДАНЕ Полицията и съответния М.оператор само ще предопредят абоната данете обезпокоява,ако няма лизингови отношения за изплащане на ЖСМ-апарат може и даго спрат в случаите ако имаш заплахи към теб или членовете на семейството ти.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Re: re
KEVIN-30 написа:Ина4е със ПРОКУРОРСКО НАРЕЖДАНЕ Полицията и съответния М.оператор само ще предопредят абоната данете обезпокоява,ако няма лизингови отношения за изплащане на ЖСМ-апарат може и даго спрат в случаите ако имаш заплахи към теб или членовете на семейството ти.
Айде нова версия на филма... други?
- ms
-
-
[Georgi] написа:Handy_Blacklist се казва приложението което съм ползвал за Symbian. С какъв телефон си все пак?
Имам го това на 6120-та, трябва ми такъв род приложение за нормален телефон- тоест да е джава, ама не намирам... Ако има нещо дай на ЛС, да не отклоняваме темата- проблемът на колегата явно е сериозен...
Извинявам се за

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
това означава, че други лични номера няма да ме търсят.. не е решение. нямам заплахи, но някав комплексиран чичка или пъпчив педал - анонимко ми се прави на остроумен и варианта е саморазправа 

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
От мъжки пол или от женски пол те притесняват? Ако е от второто значи блазе ти
. Ако е от първото, по добре си смени номера. Няма смисъл да минаваш през цялата тази главоблъсканица с проследявания и темподобни филмови похвати.

По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- ms
-
-
Lattri написа:...по добре си смени номера...
Супер умен съвет- заради един идиот да смени номера... Аз преди година го гледах тоя филм "Смяна на номера" и да ти кажа е лош и не го препоръчвам освен в най-крайни случаи. В чудо се видях 2 месеца- идвали са хора до работа и до вкъщи да ме търсят хора заради новият номер

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: някой силен във Vivatel
asasin18 написа:Stanchev написа: искам да разбера на кой да усуча винкел около врата.
ако трябва ще си платя.
хаха тва с винкела беше готино.
Решението на проблема ти е елементарно. Първо това с полиции и мвр-те са пални глупости. 2ро отиди в някой ифис на вивател кадето няма много хора с 1 кутия бонбони или 1 шише уиски (върпос на личен избор) хвани някоя касиерка под ръка и си готов![]()
п.с. ебати драмите просто немам думи
и кво точно ще направи касиерката?
п.с.
абе да не сме още в комунизма, че проблемите да се решават с кутия бонбони? Те дори да имат правомощия или достъп (а те нямат) да не мислиш, че някой ще си рискува работата за 2 бонбона....
Stanchev написа:Lattri написа:...по добре си смени номера...
предпочитам да му сменя физиономията.
имам алтернативно решение
сетни си телефона да вдига автоматично веднага, много скоро ще му писне да се набутва
а за намирането, освен че ще е зор, ами ако телефона не е на негово име, фирма, предплатен или т.н.?
Съмнявам се някой да упражнява такъв тормоз от негов телефон....
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 12:28, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Stanchev написа:Lattri написа:...по добре си смени номера...
предпочитам да му сменя физиономията.
Иво, така няма да стане брат...

Бъди упорит една седмица и му вдигай да се набута, да видиш как ще спре

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3