Поздравления!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 02 Апр 2009, 15:22

Колега аз имах подобен случай с форума на Ланчия и с тамушния "самурай" нещо не се разбрахме....та подбни комплексари много из интернет пространството....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 02 Апр 2009, 15:23

Това за 50-те мнения го има и в други форуми. Направено е, защото има много Горублянски автотърговци, които се регистрират в даден форум само и само за да си пускат трошките по обявите. Във VW доколкото знам също е така, но там поне си има и платен раздел, в който можеш да си пуснеш обявата.
Според мен има някаква логика в това, раздела купува/продава да си се ползва главно от пишещите във форума, т.е. тези, които взимат някакво участие в него.
Все пак може и да си регистриран и да четеш теми, но като не пишеш в даден форум, ти за него си.. никой, т.е. не участваш в него, в изграждането му, в живота му, и като такъв не можеш да имаш претенции и да нарушаваш правилата му. Така си мисля аз.. По-правилно според мен би било да помолиш някой от тук, който има регистрация ТАМ с нужният брой мнения, и те познава по някакъв начин от публикациите ти тук, дотолкова, че да може да гарантира за теб малко или много с името си (ника си) там, и да пусне обявата от своя ник.
Не можеш обаче да очакваш, че някой от там, след като не те знае нито кой си, нито какъв си, ще пусне обявата от свое име. Постави се от другата страна - все едно някой да ти пише на теб да му пуснеш темата в БМВ-форума, без да го познаваш - ами може да е някакъв измамник примерно и да завлече хора с пари, може колата да е някаква кочина и т.н.

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 02 Апр 2009, 15:45

LizarD написа:
galant написа:
LizarD написа:Proxy-та има. Не съм запознат много - огледай. А иначе... Комплекси...

Не съм умрял за въшливият им форум,аз тука достатъчно се занимавам,а и коефицента на интелигентност на колегите тук е доста на ниво(поне с тези които съм общувал)!
Не се впрягай пич.. Нормално е хора, които имат възможност да подържат BMW да имат повече мозъчни гънки.. :mhihi:

Ти май си нямал особен сблъсък с поддръжката на японски автомобил, а ;) Трябва да ти кажа, че цените са повече от "прекрасни"! По твоята логика значи една мутра понеже може да поддържа 760 или М6 е направо професор по квантова физика!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Апр 2009, 15:57

всеки форум си има някаква политика... липсата на такава е също един вид политика между другото...

спазването на правилата "до дупка" е въпрос на политика. черно на бяло в хонда форума са ти дали почивка според правилата им.

по тази причина не мисля че трябва да ги кориш.

и както казаха - кой какво кара- не е критерии за мозъчни гънки.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 02 Апр 2009, 17:07

ACCELERATOR написа:Това за 50-те мнения го има и в други форуми. Направено е, защото има много Горублянски автотърговци, които се регистрират в даден форум само и само за да си пускат трошките по обявите. Във VW доколкото знам също е така, но там поне си има и платен раздел, в който можеш да си пуснеш обявата.
Според мен има някаква логика в това, раздела купува/продава да си се ползва главно от пишещите във форума, т.е. тези, които взимат някакво участие в него.
Все пак може и да си регистриран и да четеш теми, но като не пишеш в даден форум, ти за него си.. никой, т.е. не участваш в него, в изграждането му, в живота му, и като такъв не можеш да имаш претенции и да нарушаваш правилата му. Така си мисля аз.. По-правилно според мен би било да помолиш някой от тук, който има регистрация ТАМ с нужният брой мнения, и те познава по някакъв начин от публикациите ти тук, дотолкова, че да може да гарантира за теб малко или много с името си (ника си) там, и да пусне обявата от своя ник.
Не можеш обаче да очакваш, че някой от там, след като не те знае нито кой си, нито какъв си, ще пусне обявата от свое име. Постави се от другата страна - все едно някой да ти пише на теб да му пуснеш темата в БМВ-форума, без да го познаваш - ами може да е някакъв измамник примерно и да завлече хора с пари, може колата да е някаква кочина и т.н.

Колега,няма нищо лошо в това да помогнеш на някой,писал или не писал във форума,това че ще е с неговия ник не смятам че е проблем,колегата ще поясни че не е негова обявата а е на еди кой си колега от форума(новобранец) и затова има телефон за връзка,а колата да е кочина-все пак е 2006 в гаранция към Бултрако.Относно мненията-ами какво да им пиша като карат повечето Civic и CRX и се говори за тунинги и т.н. неща които не ме вълнуват.Пак ви казвам,не смятам че 50бр емотикони ще те направят пълноценен участник във форума и смятам че колкото повече предлагане има на стока във форума,толкова по-добре за четящите го.Колега,занимавам се с търговия от 11год и съм се научил на доста неща и смятам че политиката на един форум в раздел "купува-продава" трябва да бъде по разкрепостена,както е тук,поне така смятам аз.Такива сектанства от рода на "тук ще се продава само марката Хонда и точка"смятам че са в ущърб на потребителя-в случая участниците във форума,сега ако пишеш в раздела примерно "технически въпроси" за друга марка или задаваш въпроси-О.К. но в сферата на "алъш-вериша" мисля че е добре да има "богат асортимент",все пак като отидеш в някой пицария не сервират само пици,има и пържоли!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 02 Апр 2009, 18:00

tomentoza написа:и тук е подобно положението понякога.
ето и пример -тук. на въпроса защо заключвате темата, която наистина няма никаква връзка с БМВ заради което я пускам точно в раздел "извън темата", отговора беше че има много подобни и само се пълни форума с глупости.:roll:
но в някои форуми простотията е пълна - трява да си регистриран от незнам си колко време, да имаш незнам си колко поста , за да имаш някои елементарни права като да четеш някои "по-така" раздели на форума или да пуснеш обява.

Тук положението е кофти, когато не се научавате да четете правилата ;) Темата ти, за която си дал линк, е заключена от модератор, който ти е оставил линк за да ти намекне, че всякакви развлекателни картинки и други подобни материали се събират в конкретна тема. Не разбирам недоволството ти в случая.

galant написа:......

Е, правим необходимоно за да се спазват правилата, но и се стараем да проявяваме необходимото търпение и толерантност когато се налага ;)
За съжаление малко хора си дават сметка колко време, нерви и усилия отнема да се поддържа този форум и най-вече да се отделя време да бъде изслушан всеки потребител с някакъв проблем или въпрос.
Радвам се, когато някой е забелязъл старанието ни да ви бъдем полезни ;)

Е.Димитров написа:То навсякъде е така,не само в хонда,тойота...ами и в нашият сайт,просто често се избират модератори-деца,така че е нормално явления някой да се скрие зад интернет и да се прави на господар :mhihi:

Деца модератори тук няма. Не можем да си го позволим просто. При нас модераторите се избират спрямо нуждите на конкретната секция и индивидуалните им качества. Мога часове наред да ти описвам как точно се избират, колко време преди да ги назначим ги наблюдаваме и т.н.
Ако си си навлякъл гнева на някой от модераторите, почти съм убеден, че е било заслужено. Никой няма да седне да си губи времето да се държи детински и по този начин да си отвори още работа.

Fr33Styl3r написа:Не искам мнението ми да остави грешно впечатление но..... Тук каквото и да съм питам винаги сам получавал отг... Във VW форума питах 3 пъти мисля разни работи за Г3 останах си само с питането в темата ! Може да е просто случайност ама споделям моите впечатления :))))

Колега, аз лично от форума на VW съм доволен. Преди време една позната имаше проблем с Голф3, регистрирах се в техния форум, пуснах си тема в техническите раздели и момчетата ми дадоха много ценни съвети и помощ. Заговорихме се и за това, че карам и харесвам БМВ, и въпреки това бяха много отзивчиви и аз лично останах очарован. Сигурно и там има разни задръстени индивиди, но то във всеки форум си ги има, включително и тук ;)

Искам и нещо друго да ви кажа.... при нас също е възможно да се появи ограничение. Не става въпрос да се трупат мнения обаче. Идеята е постинги да могат да се пускат само от хора, които са се регистрирали преди повече от 10 дни. Това е възможност, която усилено обсъждаме. Целта на занятието е да се спре практиката изгонени потребители да се регистрират отново непосредствено след наказанието. Естествено ще има начин за се пускат спешни теми.
Засега това е само идея, но може да се окажем принудени да я въведем. Ако го направим, ще е внимателно обмислено за да не причини дискомфорт на хората, които си правят труда да спазват правилата на форума ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Fr33Styl3r » 02 Апр 2009, 19:49

Колеги и в 1-вото мнение казах не ме разбирайте по грешно :) Във VW форума има адски много информация дето ми беше полезна за колата просто такъв ми бил късмета с питанията и го споделих ....

Извинявам се че се отклоних от темата :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: всички да се усмихват :)
Мечтае да кара: самолет

Мнение от ruseva » 02 Апр 2009, 20:15

Колега подобен проблем имах в офроуд.бг - явно е нормално за повечето форуми.И там ми искат някви бройки постове за пускане на обява и за изказване на мнение чакаш по ден два ей така да те одобрят.. Нищо лично - такава им е политиката :)
Нашият форум си е номер 1 и мога съвсем съвестно да благодаря за толерантността на модераторите и всички от екипа.
Поздрави :wave:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от tomentoza » 02 Апр 2009, 21:16

:driving:
Последна промяна tomentoza на 24 Фев 2013, 1:18, променена общо 1 път
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 02 Апр 2009, 21:24

ruseva написа:Колега подобен проблем имах в офроуд.бг - явно е нормално за повечето форуми.И там ми искат някви бройки постове за пускане на обява и за изказване на мнение чакаш по ден два ей така да те одобрят.. Нищо лично - такава им е политиката :)
Нашият форум си е номер 1 и мога съвсем съвестно да благодаря за толерантността на модераторите и всички от екипа.
Поздрави :wave:

:yes: :yes: :yes: :yes:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 03 Апр 2009, 13:29

tomentoza написа:Аз съм един от малкото хора (може би) тук които четат правилата ;) , и не откривам къде там пише че развликателни картинки се пускат в точно определена тема . И на всичкото отгоре ако се загледате по добре в "картинките" те изобщо не са развлекателни. В общи линии за това недоволствам, но няма значение де ;)

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=112687

;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 03 Апр 2009, 13:32

:mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 24 Апр 2009, 10:30

Не само БМВ - Фиат и Форд форумите също са на ниво, поне последно когато писах там.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

Предишна

Назад към Извън Темата