От кой път си взехте шофьорската книжка?
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
От първия път......си я купих
Без грешки на листовки и молене и обяснения на изпитващия 4е километража съм го помислил за оборотомер

Без грешки на листовки и молене и обяснения на изпитващия 4е километража съм го помислил за оборотомер

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Това дет го написа Алекс ми е познато. Когато аз ходин на изпит, заедно с мен листовките попълваше един господин, който дойде на изпита с Ауди А6 .... и всички доста очудено го питаха защо "пак" се явява на изпит .. а той обясни, че от 20 години си кара в София без книжка, но сега щял да пътува изън БГ и не искал да рискува
П.С. Аз като отличник
с 1 грешка на листовки, и без грешки на курмуване си изкарах книжката от първия път 

П.С. Аз като отличник

R.I.P Landikar
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
тия Виктор-овци само с 0-ла грешки!
аз споделих с колегата err0r, за безупречното ми представяне, но какво значение има, това не значи, че мога да карам
!
Другата седмица пак ще има изпит, назубри си добре! И да почерпиш

аз споделих с колегата err0r, за безупречното ми представяне, но какво значение има, това не значи, че мога да карам

Другата седмица пак ще има изпит, назубри си добре! И да почерпиш

You said: "Time will change!" What if it changes you?
И мен ме скъсаха първия път на кормуването... Малко дъжд, малко газ, за да мина на светофара, междувременно червен светофар
спирачки
Ладата 2104 с вратите и спря перпендикулярно на кръстовището... Всички в колата
Съжалявам колега
Баща ми 1 ден след това си мислеше, че се майтапя, че са ме скъсали, защото карам доста преди да взема книжка и той беше сигурен, че изпита ще е лесна работа, ама нейсе

Баща ми 1 ден след това си мислеше, че се майтапя, че са ме скъсали, защото карам доста преди да взема книжка и той беше сигурен, че изпита ще е лесна работа, ама нейсе

- Osmicata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 220
едно късане на полигон
и две късания на градско, бях забравил да си взема късата поли4ка за градското
последния път с един приятел, който е абсолютен рекордьор с 11 късания (ама взе, язък) 4акахме 4енгето да върне три мацки с първия транш на изпита, тоя какво ги прави тия не знам но се бавиха три 4аса, ние се изнервихме яко и ударихме по едно малко за отскок. Та така, на един малък коняк на гладно и взех книжка, инструктора каза 4е съм карал добре като никога дотогава 

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
:)
Аз взех от 2рия път
Първият просто: "не съм се оглеждал на не регулирани кръстовища". Помня, че тогава бях много ядосан. Сега се чувствам страхотно
Никой, да не се притеснява, ако не е успял от първия път. Все пак взимането на книжка е доста относително и зависи от редица фактори
Успех, следващият път, еrr0r

Никой, да не се притеснява, ако не е успял от първия път. Все пак взимането на книжка е доста относително и зависи от редица фактори

Успех, следващият път, еrr0r

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
!!Asen_X написа:А аз исках да кажа едни неща на всички, дето са си ги купили или са ги изкарали с връзки ама айде няма .....
кажи де сило кво пак толкова

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3