каско размисли
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Evelin Cotsev написа:miroslav4ev написа:kmet написа:...Обиколих доста офиси и избрах Булстрат...Пращат ме на маркирация за моя сметка...Поискаха аларма...
В Булстрад маркират автомобили, които струват над 20 000 или 35 000 лева. не помня точно колко беше.... Аз лично като се застраховах в Булстрад през 2007г. не ме пращаха за маркиране на автомобила. Аз не съм доволен от това как плащат. На мен за малкото триъгълно стъкло, надрана боя на двете врати и счупен стоп ми изплатиха 130 лв. Това е от мен успех...за алармата - нормално е да я искат - все пак тя е едно от средствата против кражба
а защо не отиде в тяхния сервиз да ти я направят ?
Кое да ми направят... моята кола е набор '93 и тогава я оцениха на 6к - кражба и 11к за щети

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
miroslav4ev написа:Evelin Cotsev написа:miroslav4ev написа:kmet написа:...Обиколих доста офиси и избрах Булстрат...Пращат ме на маркирация за моя сметка...Поискаха аларма...
В Булстрад маркират автомобили, които струват над 20 000 или 35 000 лева. не помня точно колко беше.... Аз лично като се застраховах в Булстрад през 2007г. не ме пращаха за маркиране на автомобила. Аз не съм доволен от това как плащат. На мен за малкото триъгълно стъкло, надрана боя на двете врати и счупен стоп ми изплатиха 130 лв. Това е от мен успех...за алармата - нормално е да я искат - все пак тя е едно от средствата против кражба
а защо не отиде в тяхния сервиз да ти я направят ?
Кое да ми направят... моята кола е набор '93 и тогава я оцениха на 6к - кражба и 11к за щети
ами надраната боя прозореца и стопа. Ако кажеш , че искаш да си правиш колата някаде си , а не в техен сервиз всички пращат около 30 % от реалната сума.
It`s party time !
- deemov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///M Sport Edition
В Дженерали не искат аларма (ако имаш фабричен имобилаизер) и маркирането не е задължително. От към цена миналата година бяха най-добре. Аз досега имах една щета която ми платиха много добре, така че засега доволно 

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Да и имаше по едно време леко удар срещу коли на дженерали, но май са си коректни. Аз с оригиналната аларма минах и всичко останало беше точно.

E34, E38
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Здравейте колеги не исках да отварям нова тема за Каско затова викам да "възродя" тази
виждам,че двама колеги казаха,че са доволни от Дженерали.Въпросът ми е,да си остана ли в Дженерали или да се преместя в друга компания и коя? до сега разглеждах сумати и оферти и ми хареса донякъде Виктория (като цена и това че имат доста бонуси 1 от които е,че при плащане в брой и наличие на ГО при тях получаваш 30% намаление
)
Имам и още 1 въпрос за Дженерали при тях нямаше ли нещо от сорта,че "при щети изплашат само някакъв си процент от застрахователната сума и след това прекратяват каското" нещо такова бях чел в форума? Също така на този сайт виждам две оферти на Дженерали,едната е..."със самоучастие"... другата..."без самоучастие" какво ще рече това
Мерси

Имам и още 1 въпрос за Дженерали при тях нямаше ли нещо от сорта,че "при щети изплашат само някакъв си процент от застрахователната сума и след това прекратяват каското" нещо такова бях чел в форума? Също така на този сайт виждам две оферти на Дженерали,едната е..."със самоучастие"... другата..."без самоучастие" какво ще рече това

Мерси
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2