"Пирогов" се напълни с катастрофирали мотористи...
Модератор: Общи модератори
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
SKISA написа:не!! не можеме! има си правилник-ако го спазват нека карат!ако не го спазват си рискуват на техна си глава...!!
аз също ако не спазвам правилника и се изчаластра не мога да се сърдя на другият човек в другата кола
е са ше ти правя път или ше се оглеждам като обран евреин ,щото некой си бързал!! да се опраат! като паднат -си е за техна сметка!

Молов писах от позицията си на автомобилен шофьор. Мотор нямам отдавна и не съм карал отдавна. А като кача двете си деца отзад (в колата да не си помислиш на мотора) и давам на път на куцо и сакато. На моторите също. Айде със здраве!
P.S.
И тука всички карат с 50 градско. Не изпрерван на забранени места. Не минават на жълто и червено. Не се престрояват грешно но съзнателно. И не засичат.
P.S.
И тука всички карат с 50 градско. Не изпрерван на забранени места. Не минават на жълто и червено. Не се престрояват грешно но съзнателно. И не засичат.
не бе аз също никога бързам и непоглеждам километража ма ако стане нещо невиня никого това че някои ме е засекъл съм виновен аз защото тои дори неможе да предположи че аз летя а ако съм с малка скорост чукам леко спирачки и като мине пред мен му светвам и вдигам ръка за поздрав ако преди това не се е сетил да ми благодари че съм го пуснал аз все 1 му казвам мерси
че те пуснах и ти неблагодари никои не ти казва че тука всички карат с 50

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Bobbybd написа:Молов писах от позицията си на автомобилен шофьор. Мотор нямам отдавна и не съм карал отдавна. А като кача двете си деца отзад (в колата да не си помислиш на мотора) и давам на път на куцо и сакато. На моторите също. Айде със здраве!
P.S.
не!всеки нарушава ,но го прави с ясното съзнание ,че рискува! и като рискува и е решил ,че може си е за негова сметка независимо дали кара на 4 ,на 2 или на 16 колела! така че няма привилигеровани !! по същата логика мога и аз да напиша: правете ми място да минавам и да се пререждам на светофарите и се оглеждайте в огледалата ,щото съм с черна кола!!!!!!!
Не беше това идеята. Тия с моторите не са привилегировани. Идеята ми е когато зад мен или до мен има мотора предпочитам да знам че там има мотор. И да мине пред мен нямам нищо против дори ще го улесня.
На магистралата като карате 150 примерно и дойде некой мноо по бърза отзад и сте най в дясно искате да ми кажете че не го пускате ли. Независимо дали ви светка или не. Щото има ЗДВП!!! Нали не е привилегирован.
Лошото при нас е, и че моторите са сезонно МПС а не всесезонно и се губят накой навици както казва и Sharo, но колкото сме по толерантни толко по добре. И естествено не може всичко под един знаменател, било то мотори или черни коли
или друго ...!
На магистралата като карате 150 примерно и дойде некой мноо по бърза отзад и сте най в дясно искате да ми кажете че не го пускате ли. Независимо дали ви светка или не. Щото има ЗДВП!!! Нали не е привилегирован.
Лошото при нас е, и че моторите са сезонно МПС а не всесезонно и се губят накой навици както казва и Sharo, но колкото сме по толерантни толко по добре. И естествено не може всичко под един знаменател, било то мотори или черни коли

- SKISA
-
-
Bobbybd написа:Не беше това идеята. Тия с моторите не са привилегировани. Идеята ми е когато зад мен или до мен има мотора предпочитам да знам че там има мотор. И да мине пред мен нямам нищо против дори ще го улесня.
Лошото при нас е, и че моторите са сезонно МПС а не всесезонно и се губят накой навици както казва и Sharo, но колкото сме по толерантни толко по добре. И естествено не може всичко под един знаменател, било то мотори или черни колиили друго ...!
прибираме се в дясно АКО ГО ВИДИМ този отзад!целта на всички-включително и на мотористите би трябвало да е - да ги видят! щото от дясно като ме задмине и то със 160 и т ов града -изобщо да не разчита ,че ше гледам в дясното огледало и ше очаквам да е там! както и с 200 межд умен -в най-лява лента и мантинелата! и за това говорим ,че те трябва да преценяват и да не очакват ,че някой ще ги опази като карат като луди и се мушат от сички страни ,а да се пазят сами! няма да ми е пирятно ако сваля някой моторист ,но и няма да чуствам особено голяма вина ако се е изстрелял с 200 от някъде,където не го очаквам да е!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Факт е, че те НЕ трябва (и по закон не им е позволено) да карат по осовата линия - разграничаваща отделните платна или отделните ленти в посока.... ако това се спазва - проблеми няма да има.... проблема е, че мотористите си карат по техни правила, но искат ние да ги уважаваме като МПС-та по всички правила за движение - и техните, и нашите (четириколесните)... 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Mollov написа:Факт е, че те НЕ трябва (и по закон не им е позволено) да карат по осовата линия - разграничаваща отделните платна или отделните ленти в посока.... ако това се спазва - проблеми няма да има.... проблема е, че мотористите си карат по техни правила, но искат ние да ги уважаваме като МПС-та по всички правила за движение - и техните, и нашите (четириколесните)...
айде ся поне ми стана интересно да те питам, оная тъпа п**** дето на стамболийски към света софиякато караш, след син сити, там както са по 2 ленти в посока, от лява лента без мигач, без да погледне в огледало без да знае дори къде се намирасвива в пресечка влиза и ти си си отдясно й и тя ни сече пътя, кво тя ли е права или момчето дето караше мотора, че ми е много интересно

ааа-ма-ха, всички много знаете да плюете мотористите, ама цялата работа е че колкото и от тях да са боклуци, винаги тия с колите ще са повече в нашата мила татковина

щото е ви го възпитанието, те нарушават за тва дай да ги трепеме, ми хуйови глави сплескани, дайте тогава като и ние нарушаваме с колите и нас да ни трепат батковците с булдозерите(примерно)

Последна промяна VesoPesa на 06 Апр 2009, 19:06, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
И аз в неделя (или събота) си карам колело с жената по "Вапцаров" и един с "ИСка" (май номера му беше СА8276 или 7682) така профуча покрай нас, изпреварвайки отдясно по-бавни автомобили, че ми завряха яко лайната и ме отказаха от желанието да посетя някоя от сбирките, щото май там повечето са такива майстори с по няколко размазани коли зад себе си....
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
КУНИ написа:аз съм с ATV и няма да се обаждам
не ми е била целта да обиждам никой, но ми направи впечатление статията и мисля че е актуална
и междъ другото вчера пътувах към Плевен и минаха поне 3-ма моторяги с над 200.....де да знам поне с 150 да карат

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Мишу написа:пи4 гаси компа и си легаи маи много си се превъзбудил !!!
SKISA написа:искаш ли да ти я набодем да видиш колко е сплескана ...главата!?!? я си пий лекарствата
ама за друго не можахте да се хванете нали

и айде на не ми казвате какво да правя

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Ooo тука какви спорове се развихриха, не може да не участвам и аз
Та значи като някой моторист е решил да мре и кара с 200+ ни огледала ни дяволи ще помогнат. Обаче ако си кара нормално мисля, че ще го забелязват отдалече и няма да има чак такъв риск. Според мен доста рисково е провирането покрай колите на някой светофар. И то не за друго а защото един голям процент от хората не гледат в огледалата други си викат "абе къв е тоя та ще минава пред мен". Аз не мога да разбера едно, какво толкова ви пречи, че някой моторист ще мине по напред от вас? Или тука важи поговорката "Не сакам я да съм добре сакам Вуте да е зле" Ако имам възможност им правя място ако не ще кибичат заедно с мен

Та значи като някой моторист е решил да мре и кара с 200+ ни огледала ни дяволи ще помогнат. Обаче ако си кара нормално мисля, че ще го забелязват отдалече и няма да има чак такъв риск. Според мен доста рисково е провирането покрай колите на някой светофар. И то не за друго а защото един голям процент от хората не гледат в огледалата други си викат "абе къв е тоя та ще минава пред мен". Аз не мога да разбера едно, какво толкова ви пречи, че някой моторист ще мине по напред от вас? Или тука важи поговорката "Не сакам я да съм добре сакам Вуте да е зле" Ако имам възможност им правя място ако не ще кибичат заедно с мен