Виждали ли сте Белоградчишките скали на живо?
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Да, като човек от Северозапада съм ги виждал няколко пъти - страхотно кътче на природата! Наистина се чувствам прекрасно като съм там, имах щастието и с едно момиче да бъда там и си изкарахме страхотно
Гласувах за тях в нета, разбира се.
Силно препоръчвам да се видят, страхотни са! Градът не е нищо особено, забавление и заведения не търсете много, но е спокойно и страхотно местенце за разходки и отдих. Да не правя реклама, ама тоя новия хотел също е страхотен

Силно препоръчвам да се видят, страхотни са! Градът не е нищо особено, забавление и заведения не търсете много, но е спокойно и страхотно местенце за разходки и отдих. Да не правя реклама, ама тоя новия хотел също е страхотен

BMW only!
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Да, често минавам от там на път за ранчото, и тази година с един приятел ще правиме писта за мотопланери в този край и ще ни е една от основните дестинаций на полет над Белоградчишките скали.Много красива забележителност, и препоръчвам на всеки да отиде и да види!
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Миналия уй-кенд бяхме там, ама от паркирането на колите в 4 следобед, забихме направо в механата и като станахме от масата в 5 сутринта не бяхме за ходене по скали. Добре, че миналата година ги видях.
Определено си заслужават разходката, но ако минавате през ботевград и монтана. петрохан е много зле...

Определено си заслужават разходката, но ако минавате през ботевград и монтана. петрохан е много зле...
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
Аз не можах да разбера, какво пречи мръсотията на фотосесията ?! Няма нищо по-готино от мръсно БМВ.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
Ходил съм поне 10 пъти, все пак родното ми място е на около 35 40 километра (Лом) от Белоградчик и ще е грехота да не съм ходил при условие, че в северозападна България няма кой знае какви забележителности, а да не говорим за други неща 

Забележителностите не са много,но има супер много места които са невроятно красиви!Монтанския язовир и реката огоста над язовира,около Вършец и Берковица има супер места особено през зимния сезон.неповторимия Врачански балкан,Леденика,скакля,връх Вола,вр.ком.Белоградчик съм ходил,но не беше скоро.Бил съм в доста държави,но по-красива природа от нашата,още не съм виждал!Честно!
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
колеги ,който не е ходил там нека отиде.скалите сами по себе си са уникални.пещерата Магура е 3та по дължина на Балканите и там е винпром Магура чиито вина са уникални , а пък това е едно от малкото места в Европа където се произвежда шампанско което се произвежда по естествен начин в пещерата и на пазара цената му е доста над другите по масови марки.езерото зад пещерата е от ерата на Тектона на около3500год. и свийствата му са че то е безоточно и нито намалява,нито расте.
спокойствието в Белоградчик е хубавото на една разходка до там.
съветът ми е посетете този край ще останете доволни и очаровани от силата на природата
съветът ми е посетете този край ще останете доволни и очаровани от силата на природата
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
ljubo72 написа:колеги ,който не е ходил там нека отиде.скалите сами по себе си са уникални.пещерата Магура е 3та по дължина на Балканите и там е винпром Магура чиито вина са уникални , а пък това е едно от малкото места в Европа където се произвежда шампанско което се произвежда по естествен начин в пещерата и на пазара цената му е доста над другите по масови марки.езерото зад пещерата е от ерата на Тектона на около3500год. и свийствата му са че то е безоточно и нито намалява,нито расте.
Виното наистина е уникалнооооо! Оня ден взехме последните 4 бутилки от една лимитирана серия - 18 сорта грозде, 2003 година. Снощи го тествах... уникат!
- cypher_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 compact M41D17
- Мечтае да кара: Подводница.
- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
- Кара: '13 Bmw F10 520d
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- eli_angel4etoo
- Потребител
-
- Мечтае да кара: z 4
.
Да,ходила съм и много ми харесват...Прекрасни са
Има истина една BMW се казва тя!
Болна съм от неизлечима болест - BMW!!!
Болна съм от неизлечима болест - BMW!!!
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Колега , ако имаш още такива снимки с колите и фона направи една тема в Арт
П.С Събота ще ги посетя най-после

П.С Събота ще ги посетя най-после

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3