Виждали ли сте Белоградчишките скали на живо?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Виждали ли сте Белоградчишките скали на живо?

Да и много ми харесаха.
50
28%
Да, но не останах впечатлен(а).
7
4%
Не, но искам да ги видя.
109
62%
Не и не искам да ги виждам.
10
6%

Общо гласове : 176
клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 06 Апр 2009, 1:12

Да, като човек от Северозапада съм ги виждал няколко пъти - страхотно кътче на природата! Наистина се чувствам прекрасно като съм там, имах щастието и с едно момиче да бъда там и си изкарахме страхотно :) Гласувах за тях в нета, разбира се.

Силно препоръчвам да се видят, страхотни са! Градът не е нищо особено, забавление и заведения не търсете много, но е спокойно и страхотно местенце за разходки и отдих. Да не правя реклама, ама тоя новия хотел също е страхотен ;)
BMW only!

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 06 Апр 2009, 11:00

Да, често минавам от там на път за ранчото, и тази година с един приятел ще правиме писта за мотопланери в този край и ще ни е една от основните дестинаций на полет над Белоградчишките скали.Много красива забележителност, и препоръчвам на всеки да отиде и да види!

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 06 Апр 2009, 16:43

Миналия уй-кенд бяхме там, ама от паркирането на колите в 4 следобед, забихме направо в механата и като станахме от масата в 5 сутринта не бяхме за ходене по скали. Добре, че миналата година ги видях. :mhihi:

Определено си заслужават разходката, но ако минавате през ботевград и монтана. петрохан е много зле...
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 06 Апр 2009, 17:02

Аз не можах да разбера, какво пречи мръсотията на фотосесията ?! Няма нищо по-готино от мръсно БМВ.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW M? :)

Мнение от 320i_coupe » 06 Апр 2009, 17:35

Ходил съм поне 10 пъти, все пак родното ми място е на около 35 40 километра (Лом) от Белоградчик и ще е грехота да не съм ходил при условие, че в северозападна България няма кой знае какви забележителности, а да не говорим за други неща :help:
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 06 Апр 2009, 20:19

Забележителностите не са много,но има супер много места които са невроятно красиви!Монтанския язовир и реката огоста над язовира,около Вършец и Берковица има супер места особено през зимния сезон.неповторимия Врачански балкан,Леденика,скакля,връх Вола,вр.ком.Белоградчик съм ходил,но не беше скоро.Бил съм в доста държави,но по-красива природа от нашата,още не съм виждал!Честно!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е65 750i
Мечтае да кара: V12 но без притеснения
Детайли за колата: N62B48

Мнение от ljubo72 » 06 Апр 2009, 22:37

колеги ,който не е ходил там нека отиде.скалите сами по себе си са уникални.пещерата Магура е 3та по дължина на Балканите и там е винпром Магура чиито вина са уникални , а пък това е едно от малкото места в Европа където се произвежда шампанско което се произвежда по естествен начин в пещерата и на пазара цената му е доста над другите по масови марки.езерото зад пещерата е от ерата на Тектона на около3500год. и свийствата му са че то е безоточно и нито намалява,нито расте.
спокойствието в Белоградчик е хубавото на една разходка до там.
съветът ми е посетете този край ще останете доволни и очаровани от силата на природата
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 07 Апр 2009, 0:42

Ходил съм, и много ми хареса :)

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 07 Апр 2009, 10:03

ljubo72 написа:колеги ,който не е ходил там нека отиде.скалите сами по себе си са уникални.пещерата Магура е 3та по дължина на Балканите и там е винпром Магура чиито вина са уникални , а пък това е едно от малкото места в Европа където се произвежда шампанско което се произвежда по естествен начин в пещерата и на пазара цената му е доста над другите по масови марки.езерото зад пещерата е от ерата на Тектона на около3500год. и свийствата му са че то е безоточно и нито намалява,нито расте.
спокойствието в Белоградчик е хубавото на една разходка до там.
съветът ми е посетете този край ще останете доволни и очаровани от силата на природата

Виното наистина е уникалнооооо! Оня ден взехме последните 4 бутилки от една лимитирана серия - 18 сорта грозде, 2003 година. Снощи го тествах... уникат!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact M41D17
Мечтае да кара: Подводница.

Мнение от cypher_bg » 07 Апр 2009, 10:43

На нова година бях в Белоградчик и на тръгване минахме да ги разгледаме... Няма такава красота...

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 07 Апр 2009, 11:20

Изображение

Ей ни пред Магурата :) Голям купон беше вътре :mhihi:

Изображение

И пред крепостта :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '13 Bmw F10 520d

Мнение от Man0Lov » 07 Апр 2009, 12:17

Еее супер снимки и голяма красота там. Вярно малко сте мръсни, но тва са подробности... ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 07 Апр 2009, 12:21

Не, но искам да ги видя

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: z 4

.

Мнение от eli_angel4etoo » 08 Апр 2009, 12:45

Да,ходила съм и много ми харесват...Прекрасни са
Има истина една BMW се казва тя!
Болна съм от неизлечима болест - BMW!!!

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 08 Апр 2009, 13:04

Колега , ако имаш още такива снимки с колите и фона направи една тема в Арт :)

П.С Събота ще ги посетя най-после :)
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата