ГУМИ 205 55 R 15
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Чудесно,мисля,че тази вечер ти е последната във този форум,този фурум има правила който ти очевидно не си прочел и не спазваш,и заради това ще получиш съответното наказание.bogibmw написа:кво ви преча бе форума е за всички и ако продължите да ме хокате и обиждате ще пускам по тъпи теми
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
bogibmw написа:кво ви преча бе форума е за всички и ако продължите да ме хокате и обиждате ще пускам по тъпи теми
риспект бро

остай ги тия шушляци, те само ти завиждат, пускай си темите, все пак требе си помагаме, нъл тъй

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
bogibmw написа:кво ви преча бе форума е за всички и ако продължите да ме хокате и обиждате ще пускам по тъпи теми
Хайде на бас, че не можеш!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Ако спазваш правилата на никого не пречиш. Ако обаче не ги прочетеш и не започнеш да пускаш темите и коментарите си на място, не само няма да можеш да публикуваш, а няма да можеш и да виждаш форума.
Приеми го като съвет

bavareca_86 написа:то наказанията са само за някои
Да! За някои, които не се спират и нямат мярка!
Едно е да направиш грешка поради незнание, а съвсем друго е да го правиш целенасочено.

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2