Въпрос относно 8 национален БМВ събор

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 09 Апр 2009, 18:38

Ogi написа: в тази криза не виждам как ще успея да отделя 2 пъти по 400 лв. за едно лято... отделно другите състезания отделно море...

Не ходи на море ;)
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 09 Апр 2009, 19:04

mitko_n1 написа:
begaibe написа:..........
Колега, много се изложи с тоя пост...

То да беше само този..... в друга тема бмв-тата били "пикливи" , разбирач от най - висшите :help:

А събора ще е лудница тая година , за жалост няма да мога да присъствам , но догодина мисля и с кола да се включа и евентуално да завържа приятелства във вашия свят БМВ :) :winky:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 09 Апр 2009, 19:23

Момчета и момичета, да се състави програма на едно такова мероприятие отнема над седмица време и е всичко в нея е съобразено с десетки фактори, някои от които със сигурност дори не сте предполагали, че съществуват. ;)

За начало да си поговорим за избора на мероприятия, както и тяхното времетраене. До-досетливите от вас вероятно са се сетили, че мероприятията се избират спрямо интереса към тях от минали години. Целта е ясна - да угодим на максимален брой участници и разбира се зрители. Факт - time attack или с други думи обиколките на пистата за време, са състезанието, предизвикващо най-голям интерес както сред по-опитните шофьори, така и сред начинаещите, които имат желание да пробват нещо, което не са имали възможност да правят с автомобилите си. Досещате се, че дрифта например не е за всеки, за разлика от обиколките.
Ето защо толкова голяма част от състезателния уикенд е отделен именно за time attack-а. Квалификациите за него са толкова продължителни, защото за следващия ден ще се класират само по 8 автомобила във всеки клас. При тази ситуация е редно по-слабите автомобили или по-неопитните шофьори да имат също шанс да покарат на пистата и да бъдат не само зрители, но и участници в този събор.

За дрифта не са необходими нито квалификации, нито организирана схема с елиминации. Там оценяването ще се извършва от жури, чиито състав засега ще запазим в тайна :winky: Времето, определено за дрифт състезанието е предостатъчно в предвид всички посочени до момента в постинга ми фактори.

Точния ред на програмата се определя както от организационна, така и от практична гледна точка. От една страна се стараем да пренареждаме пистата минимален брой пъти за да няма големи паузи, а от друга страна всичко е в последователност, която да ви осигури максимално добро състояние на гумите на автомобилите ви в случай че взимате участие в повече от едно състезание.

Пак казвам - не можем да угодим на всички, но в крайна сметка всеки от вас си преценява кое мероприятие на клуба удовлетворява очакванията му.

Това е от мен, дано съм ви бил полезен ;)
В следващите дни ще обявим и всички останали детайли около програмата и състезанията, след което ще пуснем и специална тема, в която ще можете да задавате въпроси, свързани със събора.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 09 Апр 2009, 19:29

аз например мисля да дойда на събора да видя всичките коли, колегите и т.н. Дори не съм си помислял да се пускам на пистата, нямам пари за такива удоволствия :)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 09 Апр 2009, 19:35

Целта е ясна - да угодим на максимален брой участници и разбира се зрители. Факт - time attack или с други думи обиколките на пистата за време, са състезанието, предизвикващо най-голям интерес както сред по-опитните шофьори, така и сред начинаещите, които имат желание да пробват нещо, което не са имали възможност да правят с автомобилите си.

Лично за мен най-голям интерес ще предизвика Дрифта - както и за повечето хора които ще са зрители - Тайм Атак поне за мен е супер отегчително

Аватар
Кара: Кольо
Мечтае да кара: Параход с шпер
Детайли за колата: ///М паркети

Мнение от drift_streets » 09 Апр 2009, 20:34

Явно тая година ще е доста интересно 8)
Нищо неможе да спре жътвата важно е хедера да е здрав Изображение
"..... и един мармот завиваше шоколада в калници от Опел...." из дебрите на бмв-простаци.цоп Изображение

Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 09 Апр 2009, 21:51

BT9028BA написа:
Целта е ясна - да угодим на максимален брой участници и разбира се зрители. Факт - time attack или с други думи обиколките на пистата за време, са състезанието, предизвикващо най-голям интерес както сред по-опитните шофьори, така и сред начинаещите, които имат желание да пробват нещо, което не са имали възможност да правят с автомобилите си.

Лично за мен най-голям интерес ще предизвика Дрифта - както и за повечето хора които ще са зрители - Тайм Атак поне за мен е супер отегчително
Да определено дрифта е много по зрелищен и ефектен,от въртенето на обиколк.Само,че това което гледахме на предишни събори,не е точно дрифт,а малко по добри Донъти,който не са интересни вече на мнооого хора,дрифта в БГ вече е на много високо ниво и много зрелищен,а за този тип дрифт са и доста модифицирани коли,с който не си ходиш ан работа,нямат музика, и т,н а тези автомобили са колкото пръстите на ръцете и краката ми,но понеже ще се допускат само БМВ та стават под десет,от тук се сещам че,10 коли немогат да карат половин ден,и да ви прават шоу.
Аз лично много бих се зарадвал на истинско състезание Time attack с подготвени коли който не е гледал,незнае че е точн отолкова интересно колкото и дрифта,само дето почти всеки желаещ може да се запиеш да покара на пистата,за разлика от дрифта,където сещате се сами
Асен го е написъл повече от ясно,повярвайте ми всичко се прави с цел максимално да се ущастливът зрителите и участниците в мероприятието
Ае стига съм писъл :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 LCI 530XD

Мнение от pepi_sky » 09 Апр 2009, 23:21

Какво да Ви кажа ...?

Значи по BMW-тата ме зариби един мой приятел, който си купи Е36 320-ка и не се повозих в нея ! от тоя момент нататък за мен няма друга марка коли ! Въпреки, че за сега не притежавам кола от любимата марка ( а много ми се иска, но като ме е хванала кризата ) където и да вървя дали пеш, с градския или с мойта кола - няма да Ви казвам само кои коли заглеждам :uups: ( като марка ). Със същият този приятел ходихме миналата година на събора - и какво да кажа за мен това беше едно незабравимо ( уникално ) усещане, тръпка преживяване и т.н., въпреки че не съм допринесъл с нищо за събора и съм бил от така наречените СЕМКАДЖИИ. Тази година пак мисля да ходя и пак няма да имам баварка :( ( за мое угромно съжаление ), но да се надявам че за следващият вече ще съм се здобил. :D Е вище сега вярно, че от 100 на 10 ще им е тъпо, но и с какво помогнаха на всички тия хора дето организират цялото това мероприятие ? Май такива грозни исказвания не са никак уместни ( лично мое мнение ) !

Поздрави !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 10 Апр 2009, 0:12

BT9028BA написа:

:yes:
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 10 Апр 2009, 10:05

Абе там сме... дори и само състезания с картинг да има отново сме там :mhihi:
няма друго такова изживяване като патуването в пакет към Пловдив... а и къде другаде ще видиш старите си фанатизирани приятели от други градове :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 10 Апр 2009, 16:00

Ogi написа:Абе там сме... дори и само състезания с картинг да има отново сме там :mhihi:
няма друго такова изживяване като патуването в пакет към Пловдив... а и къде другаде ще видиш старите си фанатизирани приятели от други градове :winky:

:yes: А питаш ли ни нас, посрещачите.... чакаме ви 2-3 часа и накрая като слизате цялата колона от магистралата..... уникална гледка, спираща дъха......
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от BaHka » 10 Апр 2009, 19:04

А питате ли нас, които не познаваме никого как ни е едно такова никакво :)

Потребител
Аватар

Мнение от begaibe » 10 Апр 2009, 20:44

пичове какво ме нападнахте вие бе, всеки си има мнение

познавам пича с белата е92 М-ка с номера маи беше 9559, и съм говорил с него. и не само с него, а и с много познати с които бяхме на събора
истината е че беше скука, а като пръсна и дъжда бая хора си тръгнаха!
наистина ми беше 1вия БМВ сабор и може би очакванията са ми били голями

да призная че НАИ ХУБАВОТО нещо от събора, беше карането от ЛУКОИЛА на караулката до самата писта Калояново :!:
само заради това каране ПАк ще доида живот и здраве !

да не се връщаме кам сеира от миналата година на сабора, когато "един" от Вас уж много голем тарикат, се направи да си плати входа и беше излъгал че бил член на клуба хахаха :mhihi:

не съм се правил на тарикат да не си плащам входа, платих си го, позяпахме с жена ми и приятелите и си тръгнахме

семкар съм, защото си возя децата с колата и не мога да си позволя да тръгна да я съсипвам на пистата но какво от това? не съм достоен да отида ли и да си изкажа мнението ;)

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 11 Апр 2009, 0:43

Между другото, полето, на което е изградена пистата е кофти, защото е равно поле и времето е много променливо! Пронизва те силен вятър, напече здраво, после завали, после вятър, после пак пече...чудиш се къде да се скатаеш :) Но пък събитието си заслужава търпението.
Иначе гледката по магистрала е уникална, наистина. Даже ме е яд, че ще карам, та не мога да си се оглеждам и да се радвам :mhihi:
BMW only!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 11 Апр 2009, 1:37

Ogi написа:Абе там сме... дори и само състезания с картинг да има отново сме там :mhihi:
Оги земи от резина-та един карт и давай с него :D ,освен ако оцелее колата след Кюстендил
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата