Катастрофирал колега на гребната база

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 13 Апр 2009, 14:43

Смешно чак не е - но и няма да тръгна да съчувствам...
:idea: За да е избягал, явно има защо. Явно е някой от ония къде ги плюем по другите теми в раздела - я пиян, я друсан, я без книжка, я трите накуп. Та по-скоро ми е жал, но не защото е БМВ (пука ми ква е колата) , а защото е жалко колко са безотговорни и прости хората :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 325 Coupe

Мнение от Larii » 13 Апр 2009, 14:48

Rebel написа:Смешно чак не е - но и няма да тръгна да съчувствам...
:idea: За да е избягал, явно има защо. Явно е някой от ония къде ги плюем по другите теми в раздела - я пиян, я друсан, я без книжка, я трите накуп. Та по-скоро ми е жал, но не защото е БМВ (пука ми ква е колата) , а защото е жалко колко са безотговорни и прости хората :help:

Напално те поткрепям! Не е смешно а е трагично! Тя колата не е виновна а олигофрена вътре дето я кара!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 13 Апр 2009, 14:51

Добре де а защо трябва да е избягъл? Може да се е ударил и след това, да е нямало как да си прибере колата от там, да е бързал и още куп други причини. И ако е самокатострофирал и ако няма пострадали защо да вика кат? Разбира се и варианта с алкохола е възможен :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 325 Coupe

Мнение от Larii » 13 Апр 2009, 14:56

Варянти хиляди няма смисъл да се гадае!

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 13 Апр 2009, 16:25

Apassionata написа:Тоя пък, да се доказвам... Просто ме дразнят тъпите ти коментари... и ТИ ме дразниш... Доказано ЕнтелЕгентния Дечко, да не кажа една друга думичка... с "Д"... :winky:

Както кажеш, Како, да не казвам аз други думи с "К", които биха те категоризирали много по-точно...
Само не разбрах кое те дразни повече, факта, че си прехвърлила 30-те и все още си малоумна или факта, че аз съм 3 пъти по-малък и 10 пъти по-ЕнтелЕгентен? :winky:

Не си длъжна да ми отговаряш, тъй като с плоския си коментар само спамиш иначе "смислената" тема... :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Апр 2009, 16:42

Махнете катастрофата,те всеки ден се млатят по улиците,по интересно е тука че се заформя интрига,само да си вземем пуканките и чакам развитието :D :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 13 Апр 2009, 16:59

Правете любов - не война :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на баба си фърчилото
Мечтае да кара: Нимбус 2000

Мнение от Pupinator » 13 Апр 2009, 17:09

Изображение
With all the money in the world you can't buy my respect !!!

www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 13 Апр 2009, 17:10

Projektzwo написа:
Apassionata написа:Тоя пък, да се доказвам... Просто ме дразнят тъпите ти коментари... и ТИ ме дразниш... Доказано ЕнтелЕгентния Дечко, да не кажа една друга думичка... с "Д"... :winky:

Както кажеш, Како, да не казвам аз други думи с "К", които биха те категоризирали много по-точно...
Само не разбрах кое те дразни повече, факта, че си прехвърлила 30-те и все още си малоумна или факта, че аз съм 3 пъти по-малък и 10 пъти по-ЕнтелЕгентен? :winky:

Не си длъжна да ми отговаряш, тъй като с плоския си коментар само спамиш иначе "смислената" тема... :roll:

Ей, това като блокираш някой ДРИШЛЬО в Скайп веднага ставаш К****
И хвани си вземи там Лептен и си оправи пъпките, дет са ти избили от Зор и ни остави каките около 30 да си умираме от смях от напъните на такива като теб...
А прентенции, че някои е ЕнтелЕгентен имаш само ти, както се вижда... Аз за себе си никога не съм го твърдяла... Това реши пак ТИ...

Аре у лево вече ... и хвани ела на една сбирка да те видя на живо колко си "отворен"... Един тъкав видях вече... изчервен и глътнал граматиката... Да ти казвам ли къде са сбирките... ??? Или викаш - срам ме е да се покажа... да си обръсна ли девственото мъхче или не... кой от Форума да ме докара, щото Мама още не ми купила BMW...

Нема ли кой да ме БАННЕ вечеееееееееее :help: :evil:
Последна промяна Apassionata на 13 Апр 2009, 17:22, променена общо 2 пъти
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 13 Апр 2009, 17:10

Е ти сега какво искаш, да се снимат и да го качат у форума ли?това в кръга на шегата

По темата: дано няма пострадали, който е карал, щом е зарязал колата, значи си има причина.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: по Аутобан А14 и А9
Мечтае да кара: ALPINA B7 S Turbo Coupé E24

Мнение от Alpina_Johnnie » 13 Апр 2009, 17:23

хахаха...стана екшъна тука...продължавайте на мене ми харесва...(както казваха от димна завеса едно време....)

:mhihi: :weed:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 13 Апр 2009, 17:28

vasilmm написа:Коелга,мойта приятелка не ти се сопна а отговори съсвсем нормално :mhihi: Там положението беше много интересно.Колата седяла там катастофирала пове4е от 4ас,когато минахме ние видяхме блъснатата кола,обадихме се на полицията и слезнахме да видим дали има някой пострадал.За радост оба4е нямаше никой пострадал,а и по интересното беше 4е нямаше никои.Поогледахме седалките - нямаше кръв по тях,поогледахме и наокло в храстите нямаше никой.А колата седеше отворена,едно беше ясно предното стъкло беше с4упено с глава.Дойдеха полицаите взеха ни данните и ние си тръгнахме.Най тъпото е 4е оттам минаваха хиляди коли а никой не си беше направил труда ако не да слезе да види дали някой има нужда от помощ,то поне да се обади :shock:Но за сметка на това само колеги с BMW -та спираха поне да питат какво става :D

А извинявам се тогава , явно не съм я разбрал добре. :bchug: :shock: да си заебе колата еи така , гаранция е бил пиян. Добре , че не е отрепал някои.
It`s party time !

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 13 Апр 2009, 17:32

Apassionata написа:Ей, това като блокираш някой ДРИШЛЬО в Скайп веднага ставаж К****
И хвани си вземи там Лептен и си оправи пъпките, дет са ти избили от Зор и ни остави каките около 30 да си умираме от смях от напъните на такива като теб...
А прентенции, че някои е ЕнтелЕгентен имаш само ти, както се вижда... Аз за себе си никога не съм го твърдяла... Това реши пак ТИ...

Аре у лево вече ... и хвани ела на една сбирка да те видя на живо колко си "отворен"... Един тъкав видях вече... изчервен и глътнал граматиката... Да ти казвам ли къде са сбирките... ??? Или викаш - срам ме е да се покажа... да си обръсна ли девственото мъхче или не... кой от Форума да ме докара, щото Мама още не ми купила BMW...

Нема ли кой да ме БАННЕ вечеееееееееее :help: :evil:

Чудя се дали си смешна, жалка или трагична, мислиш ли че ми пука за теб и за твоите скайп преживявания...
Понеже си меко казано ТЪПА, хайде да те попитам, къде и кога ме видя на колко лазарника съм, колко мъх и къде имам? Отворената (сигурен съм - навсякъде) в случая си ти, но като заключение освен, че си селска рожба, забравила да се интегрира, друго немога да кажа. И можеш да си запишеш в дневника или по-скоро в съновника, че аз колите си ги купувам с пари, а не като теб с уста или други органи "под наем", сеш' ли се Курво...
Иначе и аз се чудех, дали немогат да те баннат, няколко човека заедно - отзад... :winky:
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 13 Апр 2009, 17:35

Батенце , грубичък си спрямо колежката не мислиш :roll:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от begaibe » 13 Апр 2009, 17:38

интересна тема, не знам кои е на 30 и кои на 10, ама тоя на 10 ми изглежда по в час :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата