Катастрофирал колега на гребната база
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Смешно чак не е - но и няма да тръгна да съчувствам...
За да е избягал, явно има защо. Явно е някой от ония къде ги плюем по другите теми в раздела - я пиян, я друсан, я без книжка, я трите накуп. Та по-скоро ми е жал, но не защото е БМВ (пука ми ква е колата) , а защото е жалко колко са безотговорни и прости хората 

- Larii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 325 Coupe
Rebel написа:Смешно чак не е - но и няма да тръгна да съчувствам...
За да е избягал, явно има защо. Явно е някой от ония къде ги плюем по другите теми в раздела - я пиян, я друсан, я без книжка, я трите накуп. Та по-скоро ми е жал, но не защото е БМВ (пука ми ква е колата) , а защото е жалко колко са безотговорни и прости хората
Напално те поткрепям! Не е смешно а е трагично! Тя колата не е виновна а олигофрена вътре дето я кара!
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Добре де а защо трябва да е избягъл? Може да се е ударил и след това, да е нямало как да си прибере колата от там, да е бързал и още куп други причини. И ако е самокатострофирал и ако няма пострадали защо да вика кат? Разбира се и варианта с алкохола е възможен 

- Larii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 325 Coupe
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Apassionata написа:Тоя пък, да се доказвам... Просто ме дразнят тъпите ти коментари... и ТИ ме дразниш... Доказано ЕнтелЕгентния Дечко, да не кажа една друга думичка... с "Д"...
Както кажеш, Како, да не казвам аз други думи с "К", които биха те категоризирали много по-точно...
Само не разбрах кое те дразни повече, факта, че си прехвърлила 30-те и все още си малоумна или факта, че аз съм 3 пъти по-малък и 10 пъти по-ЕнтелЕгентен?

Не си длъжна да ми отговаряш, тъй като с плоския си коментар само спамиш иначе "смислената" тема...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Махнете катастрофата,те всеки ден се млатят по улиците,по интересно е тука че се заформя интрига,само да си вземем пуканките и чакам развитието

- Pupinator
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на баба си фърчилото
- Мечтае да кара: Нимбус 2000

With all the money in the world you can't buy my respect !!!
www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Projektzwo написа:Apassionata написа:Тоя пък, да се доказвам... Просто ме дразнят тъпите ти коментари... и ТИ ме дразниш... Доказано ЕнтелЕгентния Дечко, да не кажа една друга думичка... с "Д"...
Както кажеш, Како, да не казвам аз други думи с "К", които биха те категоризирали много по-точно...
Само не разбрах кое те дразни повече, факта, че си прехвърлила 30-те и все още си малоумна или факта, че аз съм 3 пъти по-малък и 10 пъти по-ЕнтелЕгентен?![]()
Не си длъжна да ми отговаряш, тъй като с плоския си коментар само спамиш иначе "смислената" тема...
Ей, това като блокираш някой ДРИШЛЬО в Скайп веднага ставаш К****
И хвани си вземи там Лептен и си оправи пъпките, дет са ти избили от Зор и ни остави каките около 30 да си умираме от смях от напъните на такива като теб...
А прентенции, че някои е ЕнтелЕгентен имаш само ти, както се вижда... Аз за себе си никога не съм го твърдяла... Това реши пак ТИ...
Аре у лево вече ... и хвани ела на една сбирка да те видя на живо колко си "отворен"... Един тъкав видях вече... изчервен и глътнал граматиката... Да ти казвам ли къде са сбирките... ??? Или викаш - срам ме е да се покажа... да си обръсна ли девственото мъхче или не... кой от Форума да ме докара, щото Мама още не ми купила BMW...
Нема ли кой да ме БАННЕ вечеееееееееее

Последна промяна Apassionata на 13 Апр 2009, 17:22, променена общо 2 пъти
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Е ти сега какво искаш, да се снимат и да го качат у форума ли?това в кръга на шегата
По темата: дано няма пострадали, който е карал, щом е зарязал колата, значи си има причина.
По темата: дано няма пострадали, който е карал, щом е зарязал колата, значи си има причина.
От тогава русото не е на мода.
- Alpina_Johnnie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: по Аутобан А14 и А9
- Мечтае да кара: ALPINA B7 S Turbo Coupé E24
хахаха...стана екшъна тука...продължавайте на мене ми харесва...(както казваха от димна завеса едно време....)

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
vasilmm написа:Коелга,мойта приятелка не ти се сопна а отговори съсвсем нормалноТам положението беше много интересно.Колата седяла там катастофирала пове4е от 4ас,когато минахме ние видяхме блъснатата кола,обадихме се на полицията и слезнахме да видим дали има някой пострадал.За радост оба4е нямаше никой пострадал,а и по интересното беше 4е нямаше никои.Поогледахме седалките - нямаше кръв по тях,поогледахме и наокло в храстите нямаше никой.А колата седеше отворена,едно беше ясно предното стъкло беше с4упено с глава.Дойдеха полицаите взеха ни данните и ние си тръгнахме.Най тъпото е 4е оттам минаваха хиляди коли а никой не си беше направил труда ако не да слезе да види дали някой има нужда от помощ,то поне да се обади
Но за сметка на това само колеги с BMW -та спираха поне да питат какво става
А извинявам се тогава , явно не съм я разбрал добре.

It`s party time !
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Apassionata написа:Ей, това като блокираш някой ДРИШЛЬО в Скайп веднага ставаж К****
И хвани си вземи там Лептен и си оправи пъпките, дет са ти избили от Зор и ни остави каките около 30 да си умираме от смях от напъните на такива като теб...
А прентенции, че някои е ЕнтелЕгентен имаш само ти, както се вижда... Аз за себе си никога не съм го твърдяла... Това реши пак ТИ...
Аре у лево вече ... и хвани ела на една сбирка да те видя на живо колко си "отворен"... Един тъкав видях вече... изчервен и глътнал граматиката... Да ти казвам ли къде са сбирките... ??? Или викаш - срам ме е да се покажа... да си обръсна ли девственото мъхче или не... кой от Форума да ме докара, щото Мама още не ми купила BMW...
Нема ли кой да ме БАННЕ вечеееееееееее![]()
Чудя се дали си смешна, жалка или трагична, мислиш ли че ми пука за теб и за твоите скайп преживявания...
Понеже си меко казано ТЪПА, хайде да те попитам, къде и кога ме видя на колко лазарника съм, колко мъх и къде имам? Отворената (сигурен съм - навсякъде) в случая си ти, но като заключение освен, че си селска рожба, забравила да се интегрира, друго немога да кажа. И можеш да си запишеш в дневника или по-скоро в съновника, че аз колите си ги купувам с пари, а не като теб с уста или други органи "под наем", сеш' ли се Курво...
Иначе и аз се чудех, дали немогат да те баннат, няколко човека заедно - отзад...

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Батенце , грубичък си спрямо колежката не мислиш 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3