Застраховка и какво точно изплащат от нея.
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- panter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320D 163 hp
KUM4o написа:Не колата е лично моя собственост ,а рейса е собственост на друго физическо лице.///peter написа:Чакай са, автобуса и колата са на една фирма така ли?
Ако да все едната, ако са само с ГО е със неплатена щета...
Абе ти маи не четеш каквото ти се пише ! Кажи му да духа супата на тоя педал с автобуса и си свиркаи ! Никои не може да те закачи щом имаш валидна гражданска !!!

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
KUM4o написа:Не колата е лично моя собственост ,а рейса е собственост на друго физическо лице.///peter написа:Чакай са, автобуса и колата са на една фирма така ли?
Ако да все едната, ако са само с ГО е със неплатена щета...
Колега, вярно си го написал така, че нищо не може да се разбере. Всяко следващо уточнение от твоя страна води до поредния въпрос...
Като се абстрахираме от това, както каза колегата по-горе, кажи на този, който ти намеква за парите (така и не се разбра дали на теб ти е шеф или на автобусната фирма) да го ду"а. След като имаш валидна застраховка "Гражданска отговорност", забрави за случая и си пий ракията спокойно.
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Най-добре не се занимавай с глупости.Естествено, че не може да те осъди, но и ти малко трудно ще докажеш изнудване, а после той може да те съди за клевета и т.н.Стой си мирен и не се разправяй с тоя с автобуса и нищо няма да ти се случи.Най- добре не се срещай, не говори по телефона , дори той да те търси му затваряй без да се обясняваш, а той да се оправя със застрахователите , ако има зор.
KUM4o написа:Днес отново получих обаждане.Този въпростният собственик на автобусната фирма почна да ми обяснява колко са му скъпи адвокатите и ,че трябвало да му додам парите ,които не са му достигнали за ремонта.Ако не му ги дам ще подавал искове да ме съди.Сега мога ли да подам жалба за изнудване в районното?
Скъпи му били адвокатИТЕ...

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
kiro_320 написа:KUM4o написа:Днес отново получих обаждане.Този въпростният собственик на автобусната фирма почна да ми обяснява колко са му скъпи адвокатите и ,че трябвало да му додам парите ,които не са му достигнали за ремонта.Ако не му ги дам ще подавал искове да ме съди.Сега мога ли да подам жалба за изнудване в районното?
Скъпи му били адвокатИТЕ...![]()
Следващия път като ти звънне и ти каже нещо подобно: "ми ще се видим в съда" и затваряш и отиваш да пиеш 1 бира за негово здраве.
Точно така или пусни жалба в полицията, но го предупреди по телефона, че ако не спре да ти звъни ще го направиш, за да не се оправдава, че е неподготвен и после в жалбата пиши, че въпреки предупрежденията ти, че ще се обърнеш към полицията, обектът срещу който е жалбата не е обурнал внимание и е продължил тормоза, изнудването или там квото е. Действат малко по различно

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2