Евроинс спира да прави Каско на скъпи автомобили

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Апр 2009, 12:21

bavareca_86 написа:
AcOrP написа:Ми и аз да съм и аз ще правя измама.. Купуваш от щатите чисто нов Х6 за $60 000 вкарваш в БГ и застраховаш за 150 000$ колата я изчезваш в русия и продваш за 60 000$ там и си 150 000$ напред
само,4е лееекинко не стават то4но така нещата,ма горе долу си на прав път

Ще ни просветлиш ли ти о велики фараоне на далаверите?
И останалите "акули" :mhihi:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 16 Апр 2009, 13:38

sonny написа:Тоше, са къде ше застраховаш бе мамин :mrgreen:
има каде още.В Генерали например :P
петреее,не така
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 16 Апр 2009, 16:20

bavareca_86 написа:
петреее,не така

Скоро щи лепнат ако не шамар, поне снимката по всичките застрахователи :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Апр 2009, 16:26

sonny написа:
bavareca_86 написа:
петреее,не така

Аз за дженерали мога да го уредя :mhihi:

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 16 Апр 2009, 16:49

Евроинс е възможно най-гадната застрахователна компания, сега се прибирам вкъщи след два часа и половина разправии в централата им на Майнатаси... Просто защото главният им "Експерт" недогледал, сега ни изплащат една щета по мерцедеса с близо 400 кинта по-малко... Та писане на жалби и тн...

Идва време за нова застраховка, препоръчаха ни Армеец, какво ще кажете? Интересува ме коректна компания, която не ти къса нервите винаги когато трябва да ти се изплати някаква щета.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар

няма

Мнение от Любо Мегов » 16 Апр 2009, 16:51

BMWPetar написа:Интересува ме коректна компания, която не ти къса нервите винаги когато трябва да ти се изплати някаква щета.

няма такава :!: :!: :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 16 Апр 2009, 17:32

булстрад там съм се застраховал и вси4ко е наред няма дебели застрахователи и за момента вси4ко е наред 3 пъти съм ходил за щета по каско и вси4ко е било наред питат ме пари4ки ли да ми дадат или колата да ми оправят е аз избирам колата да ми оправят в фирмения сервиз на опел(карам и опел)
NO BRAIN NO PAIN

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 16 Апр 2009, 18:32

BMWPetar написа:Просто защото главният им "Експерт" недогледал, сега ни изплащат една щета по мерцедеса с близо 400 кинта по-малко... Та писане на жалби и тн...

Ако става дума за една Е класа ми драсни едно ЛС... ;) 2.2цди мисля, че беше... :mhihi:

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 17 Апр 2009, 13:00

Хехе, точно за Е класата става въпрос, малък е света :mhihi:
Иначе проблема се оправи, последно за дублирана щета с 140 лв по-малко, писахме жалба и сега чакаме отговор
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 17 Апр 2009, 14:06

хиляда пъти съм писал ,че четавата компания за застраховане е тази,в която имаш човек или много застраховани коли ! няма значение името!
вчера бях в евроинс от няколко садмици съм си преместил колите и фирмените камиони там ,защото ми се премести човека . некакви измами не правя ,но искам качествено обслужване и читави изплащания по щетите! вчера отидох за дребни драскотини по 5цата и ми се направиха на отворени ,че оставали 10-15мин до 4ч ,а тва им е края на предългия и тежък работен ден! помолих поне да заведа щетата ,а на другия ден ше се ръвна за оглед...не можело! един чичко ми се прави 10мин на отворен вместо да ме обслужи. младо момиче ме извика да ми заведе щетата и тоя почна да вряка ,че съм бил наглец и нахален...!! и ми кипна ,звъннах на човека,той на шефа им и след 3мин беха 3ма да снимат,пишат и завеждат....!! не ми стана ясно защо тоя требваше да се прави на голем...!! и аз не исках да ползвам никакви връзки ,но при тва отношение просто няма как! а имаме 20камиона при тях застраховани плюс 4 лични и 4 служебни коли. сумите не са малки и няма как да ми откажат съдействие...!!
са ако види зор чичкото или му изстине местото-не съм виновен...!! аз отидох и се държах като най-обикновен клиент-предизвика ме с обиди и са ше си пати...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 17 Апр 2009, 18:08

SKISA написа:хиляда пъти съм писал ,че четавата компания за застраховане е тази,в която имаш човек или много застраховани коли ! няма значение името!
вчера бях в евроинс от няколко садмици съм си преместил колите и фирмените камиони там ,защото ми се премести човека . некакви измами не правя ,но искам качествено обслужване и читави изплащания по щетите! вчера отидох за дребни драскотини по 5цата и ми се направиха на отворени ,че оставали 10-15мин до 4ч ,а тва им е края на предългия и тежък работен ден! помолих поне да заведа щетата ,а на другия ден ше се ръвна за оглед...не можело! един чичко ми се прави 10мин на отворен вместо да ме обслужи. младо момиче ме извика да ми заведе щетата и тоя почна да вряка ,че съм бил наглец и нахален...!! и ми кипна ,звъннах на човека,той на шефа им и след 3мин беха 3ма да снимат,пишат и завеждат....!! не ми стана ясно защо тоя требваше да се прави на голем...!! и аз не исках да ползвам никакви връзки ,но при тва отношение просто няма как! а имаме 20камиона при тях застраховани плюс 4 лични и 4 служебни коли. сумите не са малки и няма как да ми откажат съдействие...!!
са ако види зор чичкото или му изстине местото-не съм виновен...!! аз отидох и се държах като най-обикновен клиент-предизвика ме с обиди и са ше си пати...

Ти ли беше ... :roll: Я ми кажи в коя друга агенция те бяха връщали. В някакъв град друг беше отново бяха направили тая простотия... :idea:

Може и на ЛС да ми го кажеш... ;)

Аватар

Мнение от SKISA » 17 Апр 2009, 19:34

ти да не беше някой от хората там!? ако съм създал ядове-сори ,но явно тва е начина да се свърши работа ,а и смятам ,че ядовете трябва да са само за оня шопар - скопен ,дето се праеше на на лайното горната кора.....надявам се да не си ти... ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 17 Апр 2009, 19:46

Обясних ти... Не съм аз... ;)

Аватар

Мнение от SKISA » 17 Апр 2009, 20:15

прочетох. просто трябва да се научат ,че трябва да се държат прилично с клиентите си ....!! щото застрахователи бол....!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 21 Апр 2009, 15:00

sonny написа:
bavareca_86 написа:
петреее,не така

не така бе мом4е,аз само в една компания си застраховам колите,ма поне едната ми е лизингова та ме прекараха през гадните БУЛИНС ебати мошенниците са тея,мам как и да е
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата