едно въпросче за Windows Vista
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
защо се занимавате с Виста, като можете да изчакате Windows 7, който излиза октомври?
Vista ultimate е с 10% по бавен от Win XP SP3 - доказано е ...

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Re: колеги
ivo_io написа:колеги а като компа ви бачка само с Виста и нече с ХР ко пайм???Иначе ХР то си е екстра
Ми то това е интригата,щеш не щеш ти я набутват тая виста и ще я преглъщаш.Машина за правене на пари.
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
CheGevara написа:защо се занимавате с Виста, като можете да изчакате Windows 7, който излиза октомври?
Ша излезе, ама Бил Гейтс, за да каже, че пускането на новия Уиндоус се отлага

Windows XP е около 3048% по-бавен от MS-DOS 6.2 когато машината е с 64 MB RAM - няма майтап, доказано е

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Аз пък съм с оригинална Виста на лаптопа и определено като седна на ПС-то с XP ми идва много доулно. Вярно е, че има повечко изисквания Вистата, но за прости юзъри като мен е чудесна.
Тествах новия вин 7 и съм очарован. Май са крали и с гъза си от конкурентите, но резултата е важен
Тествах новия вин 7 и съм очарован. Май са крали и с гъза си от конкурентите, но резултата е важен

NeoPrint написа:Аз пък съм с оригинална Виста на лаптопа и определено като седна на ПС-то с XP ми идва много доулно. Вярно е, че има повечко изисквания Вистата, но за прости юзъри като мен е чудесна.

_!_
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
flame написа:CheGevara написа:защо се занимавате с Виста, като можете да изчакате Windows 7, който излиза октомври?
Ша излезе, ама Бил Гейтс, за да каже, че пускането на новия Уиндоус се отлага![]()
Windows XP е около 3048% по-бавен от MS-DOS 6.2 когато машината е с 64 MB RAM - няма майтап, доказано еИли по друг начин казано айде да не си говорим глупости - разбира се, че новата ОС ще е по-бавна на старата машина, който не е ъпгрейдвана от последния конгрес на КПСС. Който има нов хардуер си работи на Вистата и си пее
не съм съгласен

моя лаптоп, на ХР върви чувствително по-бързо, от малко по-силен на Виста.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2