Как бихте реагирали ако ви ударят?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 20 Апр 2009, 22:06

като ме ударат и аз удрям ;)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 20 Апр 2009, 22:20

От почти 3 години имам книжка, и да чукам на дърво нито са ме удряли, нито съм удрял..! Иначе няма да тръгна да се бия, тфа е супер селско и просташко..! Аз жив ли съ, другите живи ли са-това е най-важното..! Другото се оправя-има автокаско за тфа :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 20 Апр 2009, 22:37

Мишел написа:Дано никога не разбера....незнам как бих реагирала.... технически знам на кого трябва да звънна, но емоционално незнам как бих постъпила в този момент..... :confused:

Имам предположение...
Вероятно ще си в шок 1-2 минути... При всички първия път е така. После зависи от първите 7 години.
Макар че ако някой пъпчив рейсър ми потроши колата от простотия с кеф бих му обърсал един.
Брат ми преди няколко години го бяха изшили здраво отзад. И той слязъл да пошамари малко... Разправя после: "Вика тамън да му забърша един и гледам оня лапнал волана на Хондата с нос. Цялата му муцуна в кръв... Дал му салфетки и изчакали кротко полиция.

От "мъжки" изпълнения файда няма. И кантар нямат..., че понякога с/у теб има скрита нинджа... А и това са просто ламарини, при това застраховани.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kusho » 20 Апр 2009, 23:09

всеки път е различно

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 20 Апр 2009, 23:26

blackrider написа:.................
Пуснах аварийни,спокойно слезнах ,без да гледам кой/я е в голфа му отворих вратата изкарах го за секуна и му отвартях един як шамар. ...........................

Това ако ми го направиш на мен, доволен (изненадан) ще останеш...
Друго си е да се направиш на мъж, нали?
Помисли ли за секунда, че натискайки клаксона, може ти да си го насмел?
Ами ако в голфа беше твоята жена и някой слезе и й обърше един шамар, та "да й литне шапката"...?
Евала!
Ние балъците за това плащаме граждански застраховки и каско... друго си е да си Гъзар, направо да биеш...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 21 Апр 2009, 3:15

Vlados написа:
Пуснах аварийни,спокойно слезнах ,без да гледам кой/я е в голфа му отворих вратата изкарах го за секуна и му отвартях един як шамар. ...........................

Ами ако в голфа беше твоята жена и някой слезе и й обърше един шамар, та "да й литне шапката"...?
Евала!
Ние балъците за това плащаме граждански застраховки и каско... друго си е да си Гъзар, направо да биеш...

аз лично ако някой те блъсне от келешлък и простотия, оправдавам шамаросването

Все пак с безрасъдството си той е можело да ти отнеме живота, тва че не е успял и са само ламарини, ни най малко не смекчава вината за мен. Разбираемо е човек да се афектира и да има желание да превъзпита леко индивида чрез пердах.

п.с.
Също така този му урок, може в бъдеще да спаси живота на някой друг. Ако блъска и си тръгва безнаказано, следващия път пак няма да се замисли и кой знае какво може да направи.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 21 Апр 2009, 9:54

Лично мен ме удариха доста на 1.04 слизаш гледаш малко като дървояд алуминиева дограма :shock: береш душа 2-3 дена после ти минава.. ее и тоя който ме удари изяде няколко шамарчета и шутчета преди и по време на полицайте ама в малък град няма кво да станее така пък и сме приятелчета ... :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 21 Апр 2009, 10:01

///peter написа:с виновната свършихме за около 30мин

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 21 Апр 2009, 10:09

Аз лично винаги се ядосвам като ме ударят, макар и да е лек удара. Не налитам на бой, ама не търпя хора, които хем ме удрят, хем ме заплашват.
Имам един случай на летището в който една таксиджийка (120 литрова) даде назад и ме удари - счупи ми мигача и ми изкриви калника (бях с една октавия). Тъпото беше че се 1во се опита да избяга и второ да исценира ситуация все едно аз съм я ударил, та чак ми се правеше на бабаит и ме заплашваше, на всичкото отгоре викна и някакви голеги на помощ. Казах и съвсем кротко и спокойно че ако продължава да ми вдига кръвното ще и извадя лявото око, нищо че после ще съжелявам. Бях доста спокоен и сериозен и явно убедителен, защото настана един смут около 2 минути и после тая се разпищя "Ти заплашваш ли ме са ще видиш кво ще стане" (крещеше и се държеше като Хитлер на пресконференция) ама колегите й явно доста се бяха смутили, защото бързо я прибраха в в една от колите. Тъпото беше че аз очевдино се шегувах, защото ми омръзна да ми крещи. Лошото беше че тогава бях с баща ми и той присъстваше на разговора...после 2 дена не ми говори!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 21 Апр 2009, 10:20

Vlados написа:

Ами ако в голфа беше твоята жена и някой слезе и й обърше един шамар, та "да й литне шапката"...? отговор: ЖЕНА МИ КАРА СПОРЕД ПРАВИЛНИКА И СПАЗВА ЗНАЦИТЕ! Евала!

Не не пич, в грешка си. Явно си ми чел поста през ред-2. Забърсах му шамара,не защото ме удари. А защото не спазвайки знаците ,щеше да помете стареца! А клаксона го надух за да види старчето какво става и се забърза малко. Ако не ме бе ударил тоз келеш,сега старчето щеше да е в некоя болница! Върни се и ми прочети целият пост ,моля. 8)
Последна промяна blackrider на 21 Апр 2009, 16:50, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 21 Апр 2009, 11:03

като се ударя първо се оглеждам дали съм жив и здрав, после - слизам гледам дали другите са живи и здрави, ако няма проблеми гледам този път колко е счупена колата...
нерви не трябват! ламарини се оправят, пък и след третия тежък удар не ти дреме толкова...
проблема иде от другите водачи. поради грешката на един чичка, на московска, имах "щастието" да се натреса в една "S" класа.
ИзображениеИзображение
и се почна: нискочелия: "- избери си к'во да ти трошим: ръка, крак, ребра..."
аз: "- спокойно, чакайте сега. не съм аз виновен. тука някакъв ме удари, сега го няма..."
нискочелия:"- не ми се прави на тарикат, че ше те потрошим, бе..."
в тоя момент дотърчат двама :cop: :cop::"- какво става, к'ва е тая навалица..."
аз: "- катастрофа, а мене ще ме бият..."
:cop: : "- кой ще те бие?"
аз: "- ми тези..." соча към вече десетината яки момчета
:cop: : "- а по-спокойно, никой нема да те бие...
явно някой се е обадил че ще става меле дойдоха общо 4 патрулки
мишока дето ме удари се дотъркаля, бие се в гърдите и вика "аз съм бивш служител на МВР!"
:cop:: "- бил, не бил - трай си, че гледай к'во си надробил..."

и т.н., и т.н.

в крайна сметка, като загряха какво е станало, станахме първи дружки с яките момчета, но...

важно е да си спокоен, да не се заяждаш...
ако все пак се стигне до бой - да няма свидетели, и всичко минава като "пострадал при удара"
Последна промяна eekset на 21 Апр 2009, 11:21, променена общо 1 път
Изображение Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 21 Апр 2009, 11:15

Ами не знам как ще реагирам. За сега аз само удрям- много съм бърз в потеглянето :mhihi: , ама и бързо спирам :winky: и щетите , ако има такива, са минимални.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Апр 2009, 11:33

Не са ме удряли-сигурно и това ще стане някой ден,няма как..Аз съм удрял обаче и пораженията бяха само и единствено върху мойта кочина...Другата кола беше същата марка и модел,само че комби,но му нямаше нищо,дори драскотина на бронята :shock: ..Оказа се много спокоен и разбран пич,слезна погледна и аз питам колко ти дължа,парата в брой(не беше нереална сума) и довиждане 8) (извиних му се няколко пъти разбира се..)Само жената,която беше с него ме овика,ама си мълчах,шото си беше права :confused: :uups: И така... :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 21 Апр 2009, 22:50

blackrider написа:Не не пич, в грешка си. Явно си ми чел поста през ред-2. Забърсах му шамара,не защото ме удари. А защото не спазвайки знаците ,щеше да помете стареца! А клаксона го надух за да види старчето какво става и се забърза малко. Ако не ме бе ударил тоз келеш,сега старчето щеше да е в некоя болница! Върни се и ми прочети целият пост ,моля. 8)

Прав си за това, че не съм обърнал внимание, че е щял да удари стареца, но явно съм се афектирал от останалата част от поста ти. Ако наистина си го извадил без да гледаш и си го ударил - за това имах в предвид, че ще останеш изненадан, ако попаднеш на който трябва. Не си ти човека, който ще раздава правосъдие по този начин. Всеки може да се разсее, особено млад шофьор, дори и КАРАЩ ПО ПРАВИЛАТА. За това много отдавна са измислили застраховките.
До сега два пъти са ме удряли отзад, като единия път беше доста прилично за колата, а втория колата удържа, но аз ходих с шина на врата. Какво трябваше да направя в тези случаи - да изляза от колата и да застрелям заспалите шофьори, които решиха да ме ползват за спирачка? (щеше да е пропорционално на твоя удар и реакцията ти на него)
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 21 Апр 2009, 23:01

///peter написа:
titto написа:Полезно:
Из. www.dnes.bg

" Хаос с протоколите на КАТ при леко ПТП
03.2009

Започна хаосът с използването на двустранните протоколи при лека катастрофа на пътя.

Шофьори масово се оплакват, че застрахователи отказват да им изплащат щети, без местопроизшествието да е посетено от служители на КАТ.

Експерти в бранша съветват при лека катастрофа задължително да се звъни първо на КАТ, после на застрахователя, за да е сигурно, че парите за щетата ще бъдат изплатени.

Като се обадите в КАТ, те квалифицират катастрофата и решават дали ще дойдат или не. След това се търси застрахователят.

Повечето фирми имат мобилни групи и идват на място, за да направят оглед. Върху двустранните протоколи има и денонощни телефони, на които може да потърсите информация и съвет, коментират столични брокери.

Те твърдят, че е задължително шофьорите да вземат двустранен протокол от своя застраховател, при който са сключили "Гражданска отговорност".

Протоколът трябва да бъде винаги във водача, защото това е документът, който доказва пред застрахователя наличието на катастрофа.

Използва се, когато няма пострадали лица, колите са в движение и няма спор по отношение на вината.

В тези случай КАТ отказва да идва на местопроизшествието и да издава протокол "

Пълни глупости, удариха ме преди седмица, попълнихме всичко и с виновната свършихме за около 30мин, след 3 (три) дни ми изплатиха щетата...
:shock: в коя компания
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата