Да ви предопредя за малка измама.
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Rebel написа:тоя бизнес не го спонсорирам....![]()
има си магазини
Аз също, поради простата причина, че това е основния начин за пласиране на крадени стоки!
Момчета и момичета, НЕ купувайте, щото така става после и със частите на колите ви които са откраднати!

- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
bmw
така един колега си работи на обекта и идва един циганин с една бургаска вектра и му вика -ето ти един перфоратор бош за 150 лв.и колегата го взима(възрастен около 65год.)и идва и се хвали как си е намерил нов бош за 150 лв и като се загледах на него пишешеBOCSH
ппосле го виждахме няколко пъти този с вектрата и нагъл-всеки път предлага

- Dani.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 M20B20,BMW 320 M50B20
- Мечтае да кара: BMW 6 M POWER
И на мен един мазен циганин ми предлагаше камера мисля че беше и тя сони с карта 8 ГБ за 400 лв ми я предлагаше също ми предлагаха едни пършюми пак един мангал вика оригинално сичко при мене почна от 75 лв и ми свали до 5
ма ас неси зех тва става на гарата в ловеч.

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
bratoev написа:Ха Един ден си стоя на спирката и идва някакъв тип и ми вика искаш ли оригинален парфюм за 30 лв викам я да го видя то на парфюма пише "BOOS" викам бягай от тука с оригиналните си работи ..
!!!! На мен ми предложиха след работа същия! Вика - бате знаеш как е работата, крадени са от магазин, със стикерче - 65 лева. Много жалко, че аз точно такъв използвам

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
а колко хора пропищяха в Румъния с евтини Нокий ако знаете
Идва и ти казва,че телефона бачка,но няма ток.Отваряш гледаш батерия,платки,камерка и т.н.Прибираш се,пускаш зарядното и бум
.Отваряш с една часовникарска отверчица и гледаш някакви тежести отдолу да докарат грамовете като на оригиналния.Много се смях на един приятел.Ама амсалак,повярвал си е,че купува 8гб Н95 за 160кинта.
п.п На външен вид и тегло са едно към едно с истинските.Проверено е! Внимавайте с такиа боклуци

Идва и ти казва,че телефона бачка,но няма ток.Отваряш гледаш батерия,платки,камерка и т.н.Прибираш се,пускаш зарядното и бум

п.п На външен вид и тегло са едно към едно с истинските.Проверено е! Внимавайте с такиа боклуци

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Тея циганите всичко продават, преди около 2 години си стоя в колата кротко на Мин. на Земеделието и се появяват двама "бразилци" с пазарски чанти до мен.... "Хай батеее, дай да ти редим иднъ дълъверъ...искъъш ли да си купиш биноХли" (демек бинокъл)
Знаиш ли как са вижда, страшни биноХли ти казвъм...
Аз реших да се избазикам и им викам "Брааат, пари нямам ама мога ти дам 1 грам хероин, ако си навит давай да действаме! Той като почна да се вайка... Хай батеее, брата у затвору за нарХотици, не искам да видя повече нарХотик... и си тръгна

Аз реших да се избазикам и им викам "Брааат, пари нямам ама мога ти дам 1 грам хероин, ако си навит давай да действаме! Той като почна да се вайка... Хай батеее, брата у затвору за нарХотици, не искам да видя повече нарХотик... и си тръгна

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Аз досега съм си купувал нож от гр. Елена от "Габровска стомана", който ръждяса на първата седмица - 10 лв.
И един ръчен часовник имитация на "ролекс" който спря безвъзвратно след първият месец - стартова цена 100 лв. крайна 20 лв.

И един ръчен часовник имитация на "ролекс" който спря безвъзвратно след първият месец - стартова цена 100 лв. крайна 20 лв.

- b0k0
- селянина с колелото
-
- Кара: тролей
- Мечтае да кара: влак
И на мене са ми предлагали тая камера.. почнахме от 350лв. след това 250 - 140 та накрая 100 и аз му викам - имам лев и педесет искаш ли?
ментак е та дрънка

02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
ами
evans написа:Преди два дена един мангал на улицата ми предлагаше ,,оригинални"парфюми за 150лв![]()
ами те по моловете са пак по толкова, само че наистина са истински
преди време на пра-баба ми беха дошли уж от некаква томбола пита ли я некакви въпроси и тя уж отговорила правилно "спечелила" комплект ножове , ютия сиг 100г тежеше ПанасоАник и още нещо беше. И после трябвало задължително да се включи в томбола за пералня ли за хладилник ли нз какво и да плати 50лв за томболата...това 2002-2003
тия мангоси по хитри обаче

47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4