Магнетизатор EXPAND ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: mega10B18

Мнение от terziev » 24 Апр 2009, 23:28

Човек отиваш в някоя фирма за компютри и си търсиш счупен хард, разглобяваш го и вътре има два магнита. Сложи ги на маркуча за входяшото гориво, ефекта ще е същия като на това нещо което искаш да си купиш.Ако има ефект пиши.
Изображение
Явор написа:всеки който прави нещо,дори и безмислено по е30 си е един вид МАНЯК ;) тоест всички са маняци под общ знаменател :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 25 Апр 2009, 14:02

panter написа:абе колко пъти да ви обяснявам, че исках мнение на тези който са опитвали такова нещо !

За тези който не са разбрали и се опитват да ми обясняват законите на физиката или пък че ако караш по 100 км на седмица е нерентабилно прочетете пак
panter написа:Моля не се чуствайте длъжни да пишете в темата без да сте пробвали това нещо !

"Някой да е скачал от десетия етаж? Тука един пише, че било готино. Моля да не пишат хора, които не са пробвали лично, за гравитацията съм чувал, ма не ме интересува." :roll:

Следиш ли ми мисълта? Не е нужно да съм пробвал лично една дивотия, за да знам, че не работи.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Предишна

Назад към Извън Темата