Според вас авто моргите ще оцелеят ли ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 26 Апр 2009, 10:39

[quote="chocho-rz"][/quote]

Колега ... зимай и продавай 2-но с надценка :mhihi: Къде таз морга ... дай да си зема няколко нещица :)

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 26 Апр 2009, 10:41

колега я дай адрес на тая морга ако може, че ме заинтересуваха тия работи дето си ги написал :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 26 Апр 2009, 11:15

chocho-rz даи адрес на тази морга че си търся възглавничките за подгряването с инсталацията на разумна цена а насякаде ми дават такива оферти че направо :shock: !Ходих при този мошенник в Горски извор моргата е този искаше за Final stage unita-a 100лв,тук във форума получих оферта за 120лв,а във Вари е 150лв е сетете се откаде го взех!
За ножиците механизма за стъклото същия поиска 80лв а механизма като го разгледахме беше сцепен посредата!За двигател от е36 38 поиска 3200 само за двигателя и компа,аве луди хора!
Затова Вари,Дару и така,ето вчера бях във Вари 2000 два тампона за двигателя и 2л масло за скоростите 310 кинта ама си ги дадох с кеф ,оригинални,новички и мочето дестваше бързо и си разбираше от работата!
Ако зависеше от мен с тези цени всички морги да са умряли досега!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 26 Апр 2009, 11:19

явно човека е много в час с цените на баварските части :mhihi: аз точно такъв си търся :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 26 Апр 2009, 11:21

Естествено, че ще оцелеят. Те са златна мина за собствениците на по- стари возила, да не говорим, че там може да докопаш и доста по- качествени части от тия които се предлагат по магазините.
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 26 Апр 2009, 12:35

А и да не говорим, че сигурно 70% от притежателите на стари автомобили "да влезеш в интернет е все едно да влезеш в телевизора.." :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 26 Апр 2009, 13:16

За стари автомобили най-общо казано смятам, че са тези на възраст над 10 години, каквито караме поне едно 60% от форума, така че това с влизането в телевизора, не беше много на място...
Изображение
E34, E38

crash tester
Аватар
Кара: F07 530

Мнение от chocho » 26 Апр 2009, 15:59

Ми тази морга не точно като другите :winky: Намериса в едно циганско село до Разград и пича купува блъснати коли на ред и ги е разхвърлял на поляната в края на селото и е само за стари автомобили невярвам скоро да видя там Е46 примерно но 36-ци има тези неща които съм ги изброил съм ги попувал от там за времето от 2 години.Периодично като минавам през селото ми е като закон да мина през тази поляна да видя за какво става дума дали не е докарал нещо интересно което да ми грабне окото.Много рядко изпадат такива хубави неща но когато изпаднат винаги са били на хубави цени затова и съм бил винаги редовен клиент там.

П.С.Май направих грешка че се похвалих за тази морга че ме опсипахте с ЛС и обаждания :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 26 Апр 2009, 17:32

...."ама всичко е оригинално бе момче, затова е скъпо..." :mhihi:
Хайде сетете се откъде е лафа, който стои в подписа ми. 8)
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 26 Апр 2009, 19:05

По-скоро Дару и Камор ще фалират от колкото Авто-моргите и "търговския център" на Симеон да изчезнат ... :D

Определено има смисъл доста неща да се взимат от там, лошото е че все повече нараства възможността да си купиш собствения фар или стоп от там на промоция :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 27 Апр 2009, 9:59

Те хората, които не влизат в автофорумите пазаруват от моргите, така че няма как да си направят с-ка къде е по евтино. Пример - ако тук в търсачката има 15 обяви за халогени - повечето са на различни цени. Едва ли бих обиколил 15 автоморги за да правя сравение на цените. Ако ме питате мене подфорум "Продава" си е една автоморга по-голяма и от Симеон :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 27 Апр 2009, 22:25

AcOrP написа:ми докато не почнат да работят моргите като в белите държави ще им е тегаво. Не случайно на форума е пълно с хора които разчастват коли. Ако имаше морги които продават на кило каот в САЩ :) кой щеше да пазарува от търгашите във форума ?

Къде ги виде тия на кило?

Предишна

Назад към Извън Темата