Според вас авто моргите ще оцелеят ли ?
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
chocho-rz даи адрес на тази морга че си търся възглавничките за подгряването с инсталацията на разумна цена а насякаде ми дават такива оферти че направо
!Ходих при този мошенник в Горски извор моргата е този искаше за Final stage unita-a 100лв,тук във форума получих оферта за 120лв,а във Вари е 150лв е сетете се откаде го взех!
За ножиците механизма за стъклото същия поиска 80лв а механизма като го разгледахме беше сцепен посредата!За двигател от е36 38 поиска 3200 само за двигателя и компа,аве луди хора!
Затова Вари,Дару и така,ето вчера бях във Вари 2000 два тампона за двигателя и 2л масло за скоростите 310 кинта ама си ги дадох с кеф ,оригинални,новички и мочето дестваше бързо и си разбираше от работата!
Ако зависеше от мен с тези цени всички морги да са умряли досега!

За ножиците механизма за стъклото същия поиска 80лв а механизма като го разгледахме беше сцепен посредата!За двигател от е36 38 поиска 3200 само за двигателя и компа,аве луди хора!
Затова Вари,Дару и така,ето вчера бях във Вари 2000 два тампона за двигателя и 2л масло за скоростите 310 кинта ама си ги дадох с кеф ,оригинални,новички и мочето дестваше бързо и си разбираше от работата!
Ако зависеше от мен с тези цени всички морги да са умряли досега!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Естествено, че ще оцелеят. Те са златна мина за собствениците на по- стари возила, да не говорим, че там може да докопаш и доста по- качествени части от тия които се предлагат по магазините.
Никой не мое ма връне на селу!
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
За стари автомобили най-общо казано смятам, че са тези на възраст над 10 години, каквито караме поне едно 60% от форума, така че това с влизането в телевизора, не беше много на място...

E34, E38
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Ми тази морга не точно като другите
Намериса в едно циганско село до Разград и пича купува блъснати коли на ред и ги е разхвърлял на поляната в края на селото и е само за стари автомобили невярвам скоро да видя там Е46 примерно но 36-ци има тези неща които съм ги изброил съм ги попувал от там за времето от 2 години.Периодично като минавам през селото ми е като закон да мина през тази поляна да видя за какво става дума дали не е докарал нещо интересно което да ми грабне окото.Много рядко изпадат такива хубави неща но когато изпаднат винаги са били на хубави цени затова и съм бил винаги редовен клиент там.
П.С.Май направих грешка че се похвалих за тази морга че ме опсипахте с ЛС и обаждания

П.С.Май направих грешка че се похвалих за тази морга че ме опсипахте с ЛС и обаждания

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
...."ама всичко е оригинално бе момче, затова е скъпо..."
Хайде сетете се откъде е лафа, който стои в подписа ми.

Хайде сетете се откъде е лафа, който стои в подписа ми.

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Те хората, които не влизат в автофорумите пазаруват от моргите, така че няма как да си направят с-ка къде е по евтино. Пример - ако тук в търсачката има 15 обяви за халогени - повечето са на различни цени. Едва ли бих обиколил 15 автоморги за да правя сравение на цените. Ако ме питате мене подфорум "Продава" си е една автоморга по-голяма и от Симеон 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
AcOrP написа:ми докато не почнат да работят моргите като в белите държави ще им е тегаво. Не случайно на форума е пълно с хора които разчастват коли. Ако имаше морги които продават на кило каот в САЩкой щеше да пазарува от търгашите във форума ?
Къде ги виде тия на кило?
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2