Вътрешен дизайн на жилище
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Отиваш в Selamore...щом можеш да си позволиш дизайнер, значи цените там няма да те уплашат. Ще ти направят домът като туку-що излязъл от модния подиум.
Целият ни апартамент е обзаведен оттам, всеки един детайл с майка ми заедно сме избирали...нагласявали...докато се стигне до крайния резултат.
Да си направиш обзавеждане на дома не е толкова трудно, стига да имаш малко въображение и хубави мебели пред очите си..
Целият ни апартамент е обзаведен оттам, всеки един детайл с майка ми заедно сме избирали...нагласявали...докато се стигне до крайния резултат.
Да си направиш обзавеждане на дома не е толкова трудно, стига да имаш малко въображение и хубави мебели пред очите си..
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Той човека си го каза, че не е въпроса да се накупят мебели, уреди и т.н. Просто някой трябва да им вдъхне малко дух , да ги обедини по някакъв начин за да заприлича апартамента на жилище и човек да се чувства комфортно а не като на гости 

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
alexsch написа:....е да де! и аз така- огледала, статуетки, гипсокарноти, лунибчки, скрити осветления....и накрая- студено като мавзолей
Доколкото разбирам апартаментът вече е готов... По определението ти "мавзолей" съдя, че проблемът при теб вероятно идва от цветовете... Или са студени или не са съчатани както трябва, или пък нямаш някакъв ярък, топъл акцент, като цветен / червен, оранжев, диван примерно/ и нещо друго в интериора в същата гама/. Така без снимки наистина не можем много съвети да ти дадем. Това, което аз мога да ти кажа, ако примерно стените ти са в един цвят, да си избереш една или две и да ги направиш различни - по-наситен и ярък цвят, който да съчетаеш с нещо друго... Цветята, както казаха колеги, също внасят много уют...
Наистина вътрешния дизайн е съчетание от страшно много детайли. Преди да започна да правя моя апартамент беше мислене по цели вечери кое, как, къде, с какво да се комбинира... При вече готово жилище не знам дали може да се направи кой знае какво. Но нищо не ти пречи да си направиш една консултация със специалист - тези хора понякога имат наистина изненадващи и много сполучливи идеи

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Zapa написа:Той човека си го каза, че не е въпроса да се накупят мебели, уреди и т.н. Просто някой трябва да им вдъхне малко дух , да ги обедини по някакъв начин за да заприлича апартамента на жилище и човек да се чувства комфортно а не като на гости
ми както некой каза по-нагоре ... да си земе живинка! куче,жена ,котка...дейвид духовни....!! се нещо ше излезе!
духът на една къща не става из един път . треа време! сложи най-необходимото и после лека-полека като ти хареса нещо и му знаеш веднага мястото ,където ше пасне и ти харесва го взимай. иначе и ghost busters да си пуснеш на банк&олофсена за 10 бона пак нема да има дух в дома ти.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
скоро и на мен ще ми трябват съвети...
А иначе по темата - хубаво е да се консултираш със специалист който да ти надраска нещо на хартия (имам в предвид проект) спрямо жилището ти. Такива хора с професионално виждание могат да ти направят няколко скици спрямо вкуса ти и да ти отоворят очите към това което търсиш.
Аз сега ще трябва да си правя проект за тавана на хола - искам някакви елементи от гипс картон та да ми се "раздвижи" хола и да придобие оют със съчетание на гъзария
А иначе по темата - хубаво е да се консултираш със специалист който да ти надраска нещо на хартия (имам в предвид проект) спрямо жилището ти. Такива хора с професионално виждание могат да ти направят няколко скици спрямо вкуса ти и да ти отоворят очите към това което търсиш.
Аз сега ще трябва да си правя проект за тавана на хола - искам някакви елементи от гипс картон та да ми се "раздвижи" хола и да придобие оют със съчетание на гъзария

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Поразхвърляй малко . В смисъл - табла , шах , книги , списания , очила нека да са навсякъде ... Снимки с усмихнати деца , приятели , роднини . Много помага .
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
По-добре прочети и се поинтересувай. Интериорните дизайнери в по-голямата си част са разни к**ва, дето са там да лъжат тия с дебелите ланци. Много от тях нямат каквито и да било познания по история на изкуството, просто драскачи на Аутокад 3Д. Пък ако мислиш че тва е за теб - отиди си при тях.
Ако наистина все пак искаш да се консултираш със специалист, по-добре говори с някой архитект, или художник. Ако са сериозни професионалисти трябва да имат поглед над дизайна и формите, като цяло, не само картини и екстериор на сгради.
В първия случай получаваш стандартната композиция от килими, инокс, тъмно дърво, стъкло и мебели с ярки цветове, които в повечето случаи са далеч от каквото и да било съчетание в геометрията.
Все пак е най-важно да си наясно какво точно искаш ти самия.
Успех!
Ако наистина все пак искаш да се консултираш със специалист, по-добре говори с някой архитект, или художник. Ако са сериозни професионалисти трябва да имат поглед над дизайна и формите, като цяло, не само картини и екстериор на сгради.
В първия случай получаваш стандартната композиция от килими, инокс, тъмно дърво, стъкло и мебели с ярки цветове, които в повечето случаи са далеч от каквото и да било съчетание в геометрията.
Все пак е най-важно да си наясно какво точно искаш ти самия.
Успех!
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....ами да. важна е какво искаш ти самия така е! ама проблема е, че помщенията са относително големи и в тях има ехо. някак седи студено. то си е и ергенска крвартира. старая се всичко е е подредено и да няма кой знае каква разхвърления. освен това искам да е лесно за чистене, щото нямам време! та затова по пода плочки! и може би това е грешката! ако бях направил на пода вместо плочки хубав ЕСТЕСТВЕН паркет щеше да има повече уют.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Значи човешкото присъствие,според фън шуй скрепява мазилката на един дом...
Да пр*ъдне неколко пъти на затворен прозорец и ще има "атмосвера"
майтап разбира се,моляте да ме извиниш
Да пр*ъдне неколко пъти на затворен прозорец и ще има "атмосвера"
майтап разбира се,моляте да ме извиниш

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2