Нашите любими пазители на реда. Имат ли право?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 28 Апр 2009, 14:29

такива скрити мишки не ги отразявам даже да ме снимат квот изкат да ме праят дреми ми на к**а

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 28 Апр 2009, 14:39

VT5602AK написа:такива скрити мишки не ги отразявам даже да ме снимат квот изкат да ме праят дреми ми на к**а

една по-надолу и газ нали :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 28 Апр 2009, 15:01

Transportera написа:
VT5602AK написа:такива скрити мишки не ги отразявам даже да ме снимат квот изкат да ме праят дреми ми на к**а

първо се подава десен пътепоказател за тяхно успокоение и после квот стане :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW f10/3.0D

Мнение от Venkata » 28 Апр 2009, 15:10

Transportera написа:

:yes: обаче да не забравиш да им махнеш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 28 Апр 2009, 16:10

Винаги си спирам, нито карам крадена кола нито превозвам наркотици, оръжие или др.
Ако им спра доброволно - най много да ми вземат книжката! Ако ме СПРАТ недоброволно - по лошо ще стане.
а иначе тея на снимката дори са паркирали в тревните площи, които данъкоплатеца ги поддържа!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 28 Апр 2009, 16:27

Да бе верно! Засял ги е работливият данъкоплатец с лапад и овчарска торбичка :help:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

Мнение от KEVIN-30 » 28 Апр 2009, 17:05

Ако им спра доброволно - най много да ми вземат книжката! Ако ме СПРАТ недоброволно - по лошо ще стане.

Колега,по ЗАКОНА на ПОЛИЦИЯТА и КАТ,служителите нямат право дате преслеедват след неспиране на СТОП-ПАЛКА.Могат дати запишат регистрацонния номер или подадат сигнал на следващия КАТ-ПОСТ дате спрат.
Ако започнат дате преследват,в процеса на преследване може дасе получи ПТП в което да пострада преследявания ,други автомобили или неволни минувачи.
Отделен е въпросът че ПОЛИЦАИТЕ си пускат СИРЕНИТЕ и СИНИТЕ БУРКАНИ и си трупат авторитет,едвали не преследват някой с 100-кила ХЕРОИН
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 28 Апр 2009, 17:28

Ако не е сгазил лука защо му е да не спира и да бяга от рутинна проверка.А ако колата действително вози дрога примерно как могат да знаят полицаите, ако не са я проверили?!
п.п. Не могат да преследват, ама има едни джаджи-викат им "устройствата за принудително спиране на транспортни средства".
Последна промяна saleen на 28 Апр 2009, 17:34, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Апр 2009, 17:32

аз лично мисля, че основната задача на полицията е да подържа реда.

реда се подържа като се спазват законите.

законите се спазват като се съблюдава тяхното спазване и при констатиране на неспазване се раздават наказания.

всеки метод по които може да подобри раздаването на наказания е приемлив (колкото и казармено/ политически некоректно да звучи.

та.. нека се крият. типичния български шофьор освен със наказания няма как да го озъптиш...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 28 Апр 2009, 18:49

Аз нищо нередно не виждам.Някакви мишоци залегнали в храстите.Типично, все пак сме в България.Щеше да е сензация такава снимка от Германия примерно.Що да не се крият, да не би някой да им търси сметка, че нарушават закона?Ако бях полицай и аз така щях да правя, няма да седя на една заплата, я?А семействата на тези хора, могат ли с една заплата?Я помислете пък тогава критикувайте?Закона трябва да се прилага така , че и за полицая да има нещо и самочувствието и финансовото положени да си пооправи, нали за това е постъпил в КАТ в крайна сметка.Като има кой да му плаща за да работи както си иска, да не му се търси сметка нито за закон, нито за рушвети точно така ще прави, разбира се, пък вие си се оплаквайте колкото искате ще му накривите фуражката :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

re

Мнение от KEVIN-30 » 28 Апр 2009, 19:00

Колега,невиждам смисъл за КОРУПЦИЯ при ПОЛИЦАЙ който живее и работи в АВСТРИЯ.При добра служба (ако нее замесен в скандал КОРУПЦИЯ,и доказана такава КОРУПЦИЯ) след пенсионирането си той получава еднократно според чина-поста който заема сумата 130.000-180.000 ЕВРО .В БЪЛГАРИЯ сами си определят този БЮДЖЕТ докато са си в работно време.
И към колегата с принудителното спиране.Такова се прилага по време на АКЦИЯ за задържане на криминален контингент или обявени за национално издирване,и се поставя на ВЪЗЛОВИ МЕСТА обикновено след ПРОВЕРЯВАЩИЯ ПОСТ на 40-60 метра.Така наречените КРОКОДИЛИ със ШИПОВЕ
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 28 Апр 2009, 19:16

Ако са пешаци не гонят :mhihi: Иначе си гонят и колега не ги лъжи хората. Някой ще се изкуши да не спре и ще го гризне заради това, което пишеш!

Предишна

Назад към Извън Темата