Някой ходил ли е на о-в Тасос ? Аз ДА! Вече и снимки - стр 3

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 09 Юни 2009, 0:25

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 09 Юни 2009, 0:31

Демирев написа:http://dichev.com/gallery/greece/thasos/

Ето някоя пресна от вчера.Всичко си е на 6 там само с невестите нищо не става ,за цял ден на плажа това беше най-доброто така ,че си прави сметката с какви вълци и мечки трябва да се сблъскаш. :D
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 09 Юни 2009, 10:42

На Тасос точно не съм ходил, ама вчера се върнах от Халкидики и в общи линии всичко е в пъти по добро от мизерните ни курортчета. Без проблем ще си намериш квартирка на зелена поляна до плажа, просто защото всички къщи/хотелчета/бунгала са разположени по бреговата ивица и почти няма хотел на повече от 200-300 метра от морето. (има такива, ама те обикновенно са на върха на някой хълм и са със страхотна гледка)

Вече съм почти сигурен че приключих с почивките по БГ черномизериото.

Има ли фенове на подводното гмуркане? Аз съм среавнително начинаещ, обаче след последното ми ходене се запалих доста. Чувството да се гмурнеш на 5-10 метра в кристално чиста вода със шарени рибки е несравнимо. Вече се оборудвах с плавници, шнорхели и т.н. и остава само неопрен и може би и един чифт професионални плавници

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 09 Юни 2009, 11:28

Ето някоя пресна от вчера.Всичко си е на 6 там само с невестите нищо не става ,за цял ден на плажа това беше най-доброто така ,че си прави сметката с какви вълци и мечки трябва да се сблъскаш. :D

Има много яки гъркини,не си попадал на тях,ама те не са на Тасос ми по Солун и други по-големи градове ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 09 Юни 2009, 13:05

quickshare написа:

Има много яки гъркини,не си попадал на тях,ама те не са на Тасос ми по Солун и други по-големи градове ;)

Абе то ,че има има ама като цяло са си грозна нация.А и Тасос ме устройва ,че ползвам хубава вила безплатно,а и е на две крачки от плажа. :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 320D 163 hp

Мнение от panter » 09 Юни 2009, 13:49

GVT написа:А и Тасос ме устройва ,че ползвам хубава вила безплатно,а и е на две крачки от плажа. :D

E дай да я ползвам и аз де :mhihi: дори ще си платя :mhihi: ! Ако се дава под наем кажи некви цени и условия !
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от panter » 26 Юни 2009, 14:41

Опааа някой да не е видял темата и да си скътава инфото за себе си :mhihi:
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 26 Юни 2009, 19:25

и на мен ми е мерак да ида това лято на Тасос,но за съжаление нито един хотел не предлага ''All inclusive"-пък риба за 100 евро порцията не ми я мели стомаха нещо :mhihi:
На Халкидики е спасението п-в Касандра
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и се радва на живота...
Мечтае да кара: по немските аутобани....

Мнение от D_reamcatche_R » 26 Юни 2009, 19:39

И аз ходих преди няколко години. Наистина няма да съжаляваш. Гърция си е страхотна туристическа дестинация, а цените са доста добри. Откакто бях там, само още веднъж стъпих на нашето "мило" Черно море и се доубедих, че искаш ли почивка на близо и за същите пари но с 20 пъти по приятни условия отиваш в Гърция или Турция.
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 26 Юни 2009, 20:07

D_reamcatche_R написа:И аз ходих преди няколко години. Наистина няма да съжаляваш. Гърция си е страхотна туристическа дестинация, а цените са доста добри. Откакто бях там, само още веднъж стъпих на нашето "мило" Черно море и се доубедих, че искаш ли почивка на близо и за същите пари но с 20 пъти по приятни условия отиваш в Гърция или Турция.

+12 :yes:

Последния път бяхме компания 12 човека и от тях никой не ще повече на нашето море

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от panter » 08 Юли 2009, 14:12

абе никой не остави некви телефони и цени на някой виличка на Тасос :roll:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 08 Юли 2009, 21:01

panter написа:абе никой не остави некви телефони и цени на някой виличка на Тасос :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от panter » 20 Авг 2009, 13:01

Наближава момента на тръгването за тасос ! Има ли някой който не се е отбелязал в темата и е ходил това лято на острова ? Аз вече съм резервирал там един апартамент в едно студио, но ще се радвам да прочета още коментари и интересни неща за острова !

ПС Ето линк към сайта на студиото в което ще ходим http://www.filio-studios.gr/
ИзображениеИзображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 22 Авг 2009, 14:36

Здрасти колега,
Ходих преди 2 месеца на Тасос - според мен не е нищо особено. Като природа на мен ми харесва много повече нашето Черноморие, жалко, че го съсипваме самите ние...
Иначе за Тасос - хващаш ферибота от Кавала (18 евро) и си там за 1.5 часа. На самия остров предлагат под наем всякакви превозни средства - примерно скутерчетата бяха 8 евро за ден мисля.
Дюнер - 2 евро, бира -2 евро. Като при нас горе долу. Иначе е много спокойно (като имаш впредвид, че навсякаде има плажове).
Аз бях там за 1 ден само, но не мисля. че съм пропуснал много заради това.
Иначе е хубаво - морето е много солено и затова е много чисто - няма никакви водорасли и медузи. Така, че си вземи водни цайси и ще си изкараш мнооого добре :))
Айде весело.
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от StuNNeR » 24 Авг 2009, 2:55

Аз бях сега за 4 дена. Минах през Кулата, Серес, преди Кавала на една детелина хващаш магистралата и посока Керамоти.Там ферибота е на 30 мин., но те веднага се пълнят, така че е почти постоянен - 3 евро на човек и 12 за колата.Пазиш се от гръците с автомобилите, че тея са леко ненормални (аз си мислех, че тука няма култура на шофиране). Бяхме в Лименас, който се води главния град на Тасос.Плажа му не е от най-големите, но при това шезлонзите са безплатни, като те обслужват българи(май навсякъде по заведенията бяха наши момичета и момчета) от кафето, което ги държи.Водата е спокойна, като изключим 1-2 та метра камъни в началото на брега, всичко е добре.Нощен живот няма или както каза колегата е само до 12 вечерта.Правихме разходки до Панагия и Лименария (втория по големина град) На плажа на Панагия е много приятно и морето е по-бурно.Момчето обслужващо чадърите, което естествено пак беше българин, като разбра, че сме наши хора, веднага ни направи отстъпка.Наистина комарите са голям проблем и бих препоръчал да си вземеш някое наистина действащо устройство против тях, както и да внимаваш с морските таралежи! Аз имах късмета да настъпя един предпоследния ден и после 3-4 дена куцах като пират и бая си болеше.Така, че не е зле да се снабдиш с тея гумени чехли, там навсякъде се продават. Обслужването е на много добро ниво, а и цените не се различават мого с нашите. В някои заведения има и менюта на български, а и самите гърци понаговорват, така че с езика нямаш проблеми.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата