Състезанието в Кюстендил?
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Какво значение има как е станал инцидента кой виновен кой не. Важното е да се помогне кой с колкото може, на пострадалите. Или сме на принципа виновен е значи да се оправя както може 

- horhef
- младши ентусиаст
-
MatriX_Fucked написа:Защо продължават да пишат, хора, които не бяха там?![]()
Извинявай следващия път ще те питам къде и кога мога да пиша
Дано се оправят по-бързо пострадалите
И да бъдат живи и здрави дълго време..
Няма да заставам на ничия страна или да коментирам предишните постинги.
Искам само да дам едно предложение, възможно е да е обмислено, може и решение да има по него.. за предстоящия събор. Защото на предишни събори това, което предлагам го нямаше.
Защо не се наемат частни охранители или ако е възможно полицаи или някакви хора, които да имат властта да изкарват хора от публиката извън пистата и съответно оградените места?

Няма да заставам на ничия страна или да коментирам предишните постинги.
Искам само да дам едно предложение, възможно е да е обмислено, може и решение да има по него.. за предстоящия събор. Защото на предишни събори това, което предлагам го нямаше.
Защо не се наемат частни охранители или ако е възможно полицаи или някакви хора, които да имат властта да изкарват хора от публиката извън пистата и съответно оградените места?
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
!!Frank написа:Защо не се наемат частни охранители или ако е възможно полицаи или някакви хора, които да имат властта да изкарват хора от публиката извън пистата и съответно оградените места?
Щото събора ще прерастне в меле!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
horhef написа:Какво значение има как е станал инцидента кой виновен кой не. Важното е да се помогне кой с колкото може, на пострадалите. Или сме на принципа виновен е значи да се оправя както може
прав си, Сони малко е прекалил в еуфорията но това му е било на ум това е написал... както виждаш открита е сметка, всеки помага който с квото може...
не прави от мухата слон!!! ако ще коментираш коментирай за случилото се а не кой кво е написал

Не съм много наясно, но като си купувам билетче за градския транспорт (много рядко го ползвам) това билетче ми е застраховка и ако стане нещо, застрахователната компания е длъжна да ми покрие разходите по лечението и тн. Това трябва да се въведе и при прояви от този род, С входния билет да си плащаш и застраховка "Живот" за съответното мероприятие. Не вярвам да качи цената с повече от лев два, а теми като "Да съберем пари за пострадалия", няма да ги има.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
penio написа:Не съм много наясно, но като си купувам билетче за градския транспорт (много рядко го ползвам) това билетче ми е застраховка и ако стане нещо, застрахователната компания е длъжна да ми покрие разходите по лечението и тн. Това трябва да се въведе и при прояви от този род, С входния билет да си плащаш и застраховка "Живот" за съответното мероприятие. Не вярвам да качи цената с повече от лев два, а теми като "Да съберем пари за пострадалия", няма да ги има.
Прав си, но това е при условие че се СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА. В случая пострадалите не са спазили правилата и са навлезнали в изрично забранена за посетители зона.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
hemicharger написа:penio написа:Не съм много наясно, но като си купувам билетче за градския транспорт (много рядко го ползвам) това билетче ми е застраховка и ако стане нещо, застрахователната компания е длъжна да ми покрие разходите по лечението и тн. Това трябва да се въведе и при прояви от този род, С входния билет да си плащаш и застраховка "Живот" за съответното мероприятие. Не вярвам да качи цената с повече от лев два, а теми като "Да съберем пари за пострадалия", няма да ги има.
Прав си, но това е при условие че се СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА. В случая пострадалите не са спазили правилата и са навлезнали в изрично забранена за посетители зона.
Точно. По примера с градския транспорт - все едно да отидеш да дърпаш волана на шофьора! А и за нормален и разумен човек 5-6 лв. билет не е много на фона на кефа, за който плащаш, но като гледам и коментарите по форуми и медии - на тях 3 лв. са им много, та какво говорим за 6. Българинът най-обича нещо на авантакис - това, че трябват пари за организация на него му е преко Вардаро!!!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
aйде и да му мислите са на събора като прескачате лентите
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- horhef
- младши ентусиаст
-
Ogi написа:horhef написа:Какво значение има как е станал инцидента кой виновен кой не. Важното е да се помогне кой с колкото може, на пострадалите. Или сме на принципа виновен е значи да се оправя както може
прав си, Сони малко е прекалил в еуфорията но това му е било на ум това е написал... както виждаш открита е сметка, всеки помага който с квото може...
не прави от мухата слон!!! ако ще коментираш коментирай за случилото се а не кой кво е написал
Пич аз лесно ще си замълча, аз не съм никой. И не искам и не желая да се доказвам. Важното е да имаме малко човещина, нямаме ли я накъде по-дяволите отива света. И Асен е попитал още с отварянето на темата: какво се е случило и ако може да се помогне. А някой хора предлагат да се заключи темата. Никой никъде не обвинява никой!!!!! Идеята е ако може да се помогне точка. Незнам за какво се впряга и почва да обяснява, че аджеба който си е виновен това си е за негова сметка. До колкото прочетох постраадалите хора ще се оправят. Дали сами са си виновни за това няма АБСОЛЮТНО никакво значение. ИМАЙТЕ МАЛКО ЧОВЕЩИНА
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
horhef написа:MatriX_Fucked написа:Защо продължават да пишат, хора, които не бяха там?![]()
Извинявай следващия път ще те питам къде и кога мога да пиша
Защо заемаш толкова агресивна позиция? Пак ще кажа - много е неправилно да се коментират слухове и разкази от 2-3-та ръка, защото не сте наясно каква беше обстановката! И то няма седмица след индицента! Изчакайте хората да си свършат работа и тогава пускайте някакви невероятни теории! Просто не е коректно и към пострадалите и организаторите!
Без страх, без спирачка!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Sharo написа:aйде и да му мислите са на събора като прескачате лентите
Значи , искренно много се надявам всички участници

Публиката да си стои на указаните места , състезателите да управляват автомобилите си с разсъдък

безаварийно на всички и успех

Георги Пенчев
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
мен ми е интересно що основните коментари у темата са на хора дет изобщо не са присъствали на мероприатието,камо ли поне малко да е в 4ас кво им коства на организаторите и колко нерви трошат.Незнам изобщо що тая тема е пусната и тука 

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2