До кога ще си ъпгреидваме колите един от друг????

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 28 Апр 2009, 16:56

Младост 3
А сега от бул-инс ме зарадваха ,че лисващия спойлер няма да платят,а и нещо ме размотават и с огледалото-искат части от липсващото огледало.
Добре че един познат ме оправи.
А емблемата/забравих да е снимам/ липсваща също не поемат,както и лаисната на бронята :confused:
BMW-маниак
Изображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 28 Апр 2009, 16:57

Разбирам го колегата...обаче не разбирам защо всичко се приписва на "провинциалисти"!? (изключвам конкретната ситуация)

Регистрационния номер ми започва с "Х" - не стига, че мина ли Пловдив посока София съм на абонамент за стоп палки (за щяло и нещяло - 70% от случайте без причина), ами колкото пъти отида в София...толкова пъти като се върна съм при застрахователите ми!!
Само за пример:

София, Младост - удар с юмрук в задния ляв калник.
София, Младост, Кино Арена НА ПАРКИНГА (НА КОГО ПРЕЧА, БЕ???) - откраднат таз :shock: + 2 спукани десни гуми (предна и задна).
София, Хаджи Димитър - надран преден капак.
София, Хаджи Димитър - надрана предна лява врата.
София, Хаджи Димитър - открадната предна емблема(капака).
София, Център - надран преден капак + шут във преден ляв калник.
София, Център, паркинга на Мол-а - УДАРИ ВЪРХУ ШОФЬОРСКОТО СТЪКЛО (не е потрошено - надрано е)

Миналата седмица пак!!
София, Хаджи Димитър - драскотина с дължина 10-12см точно под емблемата на капака + удар с отвертка или нещо такова по самия капак отляво на емблемата.

Да уточня - в Хаджи Димитър живее приятелката ми - паркирам на НЕЙНОТО място (как може мамка му едно място да е НЕЧИЕ ???)

Вече не знам какво да правя - с автобус ли да пътувам за София?
Не е само София - и в Пловдив са ме задирали лекичко и в Стара Загора и в Благоевград...но си личи, че е от некадърен шофьор, а не от някой мизеркик, тръгнал да дере боя, да рита, да пука гуми...

На първата и единствена среща на форума в Дружба, която посетих преди близо година и нещо (не съм повторил) някой се беше пробвал да ми СВАЛИ огледалото (шофьорското)!!! МАМКА МУ!! - КОЛЕГА ОТ ФОРУМА Е БИЛ - 1 ден преди това имаше тема "Купувам огледало за шофьорска врата на Е46" или нещо от сорта!! ... нямам думи просто!! :shock: :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 28 Апр 2009, 16:59

robert1975 написа:Младост 3
А сега от бул-инс ме зарадваха ,че лисващия спойлер няма да платят,а и нещо ме размотават и с огледалото-искат части от липсващото огледало.
Добре че един познат ме оправи.
А емблемата/забравих да е снимам/ липсваща също не поемат,както и лаисната на бронята :confused:

Нормално - липсващи части не се изплащат
П.С. те бул инс в момента имат други разправии на главите си
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Апр 2009, 17:42

една "самодостатъчна" система може да се прекъсне само във звената върху които имаме контрол.

местата на контрол са две:

1. да се затворат всички оказиони
2. да се развие манталитет да не се купуват части на старо

и понеже нито едното нито другото ще се случи- ето ти и отговора...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 28 Апр 2009, 17:49

alx написа:една "самодостатъчна" система може да се прекъсне само във звената върху които имаме контрол.

местата на контрол са две:

1. да се затворат всички оказиони
2. да се развие манталитет да не се купуват части на старо

и понеже нито едното нито другото ще се случи- ето ти и отговора...

Или прошляците, които не могат да си позволят да подържат БМВ да започнат да си купуват фиести...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 28 Апр 2009, 18:03

Dimitroff написа:Разбирам го колегата...обаче не разбирам защо всичко се приписва на "провинциалисти"!? (изключвам конкретната ситуация)

Регистрационния номер ми започва с "Х" - не стига, че мина ли Пловдив посока София съм на абонамент за стоп палки (за щяло и нещяло - 70% от случайте без причина), ами колкото пъти отида в София...толкова пъти като се върна съм при застрахователите ми!!
Само за пример:

София, Младост - удар с юмрук в задния ляв калник.
София, Младост, Кино Арена НА ПАРКИНГА (НА КОГО ПРЕЧА, БЕ???) - откраднат таз :shock: + 2 спукани десни гуми (предна и задна).
София, Хаджи Димитър - надран преден капак.
София, Хаджи Димитър - надрана предна лява врата.
София, Хаджи Димитър - открадната предна емблема(капака).
София, Център - надран преден капак + шут във преден ляв калник.
София, Център, паркинга на Мол-а - УДАРИ ВЪРХУ ШОФЬОРСКОТО СТЪКЛО (не е потрошено - надрано е)

Миналата седмица пак!!
София, Хаджи Димитър - драскотина с дължина 10-12см точно под емблемата на капака + удар с отвертка или нещо такова по самия капак отляво на емблемата.

Да уточня - в Хаджи Димитър живее приятелката ми - паркирам на НЕЙНОТО място (как може мамка му едно място да е НЕЧИЕ ???)

Вече не знам какво да правя - с автобус ли да пътувам за София?
Не е само София - и в Пловдив са ме задирали лекичко и в Стара Загора и в Благоевград...но си личи, че е от некадърен шофьор, а не от някой мизеркик, тръгнал да дере боя, да рита, да пука гуми...

На първата и единствена среща на форума в Дружба, която посетих преди близо година и нещо (не съм повторил) някой се беше пробвал да ми СВАЛИ огледалото (шофьорското)!!! МАМКА МУ!! - КОЛЕГА ОТ ФОРУМА Е БИЛ - 1 ден преди това имаше тема "Купувам огледало за шофьорска врата на Е46" или нещо от сорта!! ... нямам думи просто!! :shock: :shock:

Извод колега.....не ходи с колата в Хаджи Димитър

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 28 Апр 2009, 18:21

feel написа:
Dimitroff написа:...

Ебати извода...много умно :!: :idea: :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 28 Апр 2009, 18:55

Абе квото и да си говорим,в София стана доста неприятно да се живее.Аз знам поне 4-5 средноголеми бг града,в които ще си остава колата отключена за 24 часа и съм почти сигурен,че никой няма да пипне нищо!В София обаче,се събра цялата смрад на човечеството и се превърна в огромна гъмщаща коака,пълна с твар с която не ми е много приятно да съжителствам.Решението за мен е-къща в малко градче/селце на 20-30км извън столицата да се търси.Живял съм в Симеоново преди 10-ина год. беше доста спокойно,откакто стана ВИП квартал и кв.м нива стана 150Е и там се напълни с лайна.Просто ако работата ми не беше свързана с този град,нямаше да стъпа в него! :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW f10/3.0D

Re: До кога ще си ъпгреидваме колите един от друг????

Мнение от Venkata » 28 Апр 2009, 19:20

Докато не влезе някой от нас в криминалните новини. :evil: :evil: :evil:
Изображение

Фен на тройките
Аватар

Re: До кога ще си ъпгреидваме колите един от друг????

Мнение от Dimitroff » 28 Апр 2009, 19:22

Venkata написа:Докато не влезе някой от нас в криминалните новини. :evil: :evil: :evil:

Време е :idea:

Аз лично (сигурен съм, че не само аз) ще дам пари за гаранцията :!: :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 28 Апр 2009, 19:25

Dimitroff написа:
feel написа:
Dimitroff написа:...

Ебати извода...много умно :!: :idea: :evil:

Ами колега какво да ти кажа,сам се замисли защо се получава така.

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 28 Апр 2009, 19:34

Заради регистрацията ли? :mhihi: ...не искам да коментирам даже.

Истината е, че същите неща се случват на собственици на всички марки, било то и със регистрация С, СА, СО ... получава се не защото съм паркирал на нечие място (ебати смеха!), не защото съм с регистрация различна от горепосочените 3 (макар да има значение - признавам), а защото покрай нас щъкат множество бедни душици, тесногръди, прости хорица, който осъзнават, че като ми надере боята, спука гумите, рита по калника, блъска по стъклото, удря с юмрук по колата и мн.др. ще си оправи положението - обаче явно опитват!
Вас, колеги ви свалят лайсни, огледала, сенници и т.н....разбирам ви!Отвратително е, обаче поне знаете защо - за пари!

Някой сваля част, продава я и си прибира парите (не е ясно за дрога ли, за алкохол ли, за каквото и да е)

Е при мен къде им излиза сметката????
Ей това ме изнервя най-много :idea:

Относно регистрацията:
До моята кола в Хаджи Димитър спира една Е30ка - няма поражения, на 50 метра паркира една Е 90 - няма поражения - само номера ли ги пази, баси?? Да пререгистрирам в София ли, кво ли ???
Само като се сетя и се изнервям! :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 28 Апр 2009, 21:42

Здравей колега. Не се ядосвай ,няма смисъл! Аз отдавна свикнах с такива просташки изпълнения. Кофти е ама тва е риска на големия град наречен София. Аз съм кореняк софиянец и от година насам с всеки изминал ден си мисля как ще разпродам всичко и ще се преместя в някое китно селце да си живея спокойно сред добри хора. Мда хората от провинцията колкото и да Ви ненавиждаме заради инвазията на която ни подлагате ,сте добряци и винаги сте готови да се притечете на помощ! С тази рег."Х" няма да се отървеш от набези. Простата причина е ,че на софиянеца му е писнало от прииждащи и няма значение дали си за час или за постоянно тук в града.Софиянеца е решен да ти прави мръсотий! Така ,че или ставай и ти "софиянец" и си пререгистрирай колата или си я остави в Хасково!
Оправия нема! :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Biankonero » 28 Апр 2009, 21:43

Dimitroff написа:Заради регистрацията ли? :mhihi: ...не искам да коментирам даже.

Истината е, че същите неща се случват на собственици на всички марки, било то и със регистрация С, СА, СО ... получава се не защото съм паркирал на нечие място (ебати смеха!), не защото съм с регистрация различна от горепосочените 3 (макар да има значение - признавам), а защото покрай нас щъкат множество бедни душици, тесногръди, прости хорица, който осъзнават, че като ми надере боята, спука гумите, рита по калника, блъска по стъклото, удря с юмрук по колата и мн.др. ще си оправи положението - обаче явно опитват!
Вас, колеги ви свалят лайсни, огледала, сенници и т.н....разбирам ви!Отвратително е, обаче поне знаете защо - за пари!

Някой сваля част, продава я и си прибира парите (не е ясно за дрога ли, за алкохол ли, за каквото и да е)

Е при мен къде им излиза сметката????
Ей това ме изнервя най-много :idea:

Относно регистрацията:
До моята кола в Хаджи Димитър спира една Е30ка - няма поражения, на 50 метра паркира една Е 90 - няма поражения - само номера ли ги пази, баси?? Да пререгистрирам в София ли, кво ли ???
Само като се сетя и се изнервям! :evil:

Не се нерви и оплаквай - иска действия - не оплаквания по форумите. Следващия път като дойдеш ми се обади, ще се обадя и аз на некой приятел - спираш пред приятелката си, купуваш каса бира и ще си пием цяла нощ на терасата на приятелката ти... ще й досадим малко, но ще получиш удовлетворение, сигурен съм... ;)
Колегата над мен е прав, но през ноща едва ли ще попаднем на недоволен съсед, по скоро на копеленцата които захранват арабухите по Симеон...

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 28 Апр 2009, 22:31

Питаш за магазин, само не ми казвай, че сега ще отидеш в магазина и ще си купиш чисто ново огледало. Щото в магазина за втора ръка, наяма гаранция, нии дет се занимаваме с части, обикаляме из между блоковете и крадем та после да ви продаваме отново.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата