Audi VS BMW – войната продължава
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
Действието в рекламата се развива в различно време за всяка от колите, нещо като преглед през годините с какво е бягал и до какъв връх е стигнал накрая - т.е. Ауди все едно вече са го "сложили" на другите марки и са по-добри...
Като цяло подобни неща да коментират хора, които не са се качвали на някоя от често дискутираните въобще нови коли (без значение от марката), още по-малко пък шофирали такава, си е проветряване на устата. Аз съм един от мнозинството, които не са се качвали на нова кола от такъв клас, затова единственото, за което евентуално мога да имам мнение, е за това как изглежда отвън. Другото е ала-бала - един чел, друг чул...
Като цяло подобни неща да коментират хора, които не са се качвали на някоя от често дискутираните въобще нови коли (без значение от марката), още по-малко пък шофирали такава, си е проветряване на устата. Аз съм един от мнозинството, които не са се качвали на нова кола от такъв клас, затова единственото, за което евентуално мога да имам мнение, е за това как изглежда отвън. Другото е ала-бала - един чел, друг чул...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
krystal написа:http://news.automedia.bg/read/6822.html
И ако точно R8 е перфектния отговор на Ауди мога да кажа само: Мъка мъка мъка мъка........R8 перфектно???? Кое дизайна ли? ДА, ама не и цялата кола

Dimo написа:krystal написа:http://news.automedia.bg/read/6822.html
И ако точно R8 е перфектния отговор на Ауди мога да кажа само: Мъка мъка мъка мъка........R8 перфектно???? Кое дизайна ли? ДА, ама не и цялата кола
И аз недоумявам на къде са тръгнали Ауди?!

Добре е, че от БМВ си влагат другаде силите и подминават тези дребни недоразумения с надсмешка

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Е колеги, с гаджето имахме един такъв спор. И тръгвам аз да и сравнявам Ауди С8 и М5 Е60 и и отварям клипчета в ютуб.. при което тя вика "Дай Р8, да ви видим де!"
Викам си, сега ще ме подиграва много, пускам Р8 срещу Е60 М5. Някакви руснаци.. Ей Е60-та така му сипа на това хауди.. че после приятелката я боля гъза
(За това последното се ебавам, ама и скъсах гъза от ебавки)
Викам си, сега ще ме подиграва много, пускам Р8 срещу Е60 М5. Някакви руснаци.. Ей Е60-та така му сипа на това хауди.. че после приятелката я боля гъза

(За това последното се ебавам, ама и скъсах гъза от ебавки)
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
JustVeli написа:Предпочитам 20-годишното си БМВ пред новото АУДИ Няма база за сравнение самата емблема за мен струва колкото 10 такива Ауди-та А като слушам двигателя все едно ми казва дай газ дай газ Не искам да обидя никого всеки има тръпка към нещо.
И аз съм фен на БМВто ама тука преиграваш

Ако ми подари някой новото ауди (защото не бих си го купил иначе) веднага ще го бартеросам за БМВ.
Ауди, явно доста са изпаднали откъм продажби щом са започнали "агресив маркетинг". Всички знаем че веднъж качиш ли се на БМВ рядко би предпочел друга марка! Аз лично преди БМВто имах ауди И ПОВЕЧЕ НЕ БИХ СИ КУПИЛ АУДИ!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2