Още една жертва на вандализъм !!!
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
В другата тема имаше интересно предложение:
Викаш някой и друг приятел, спираш колата на "проблемното" място, а ви си взимате биричка и заставате в засада на балкона.
Като видите кой ги върши тези простотии, отивате и го "възпитавате".
То само такива методи вършат работа, тези изроди от друго не разбират.
Викаш някой и друг приятел, спираш колата на "проблемното" място, а ви си взимате биричка и заставате в засада на балкона.

- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
..
Колеги и аз да се оплача
Днес сутринта прочетох темата и се нервирах на тия копелета(извинявам се за ценизмите но...)дето ходат да прават тия мизерии
Та женами трагва за работа и след една минута ми звани да ми каже че са ми надраскали колата задна дясна врата ама от единия до другия краи на нея и то доста далбоко
П.С. Какви са тия хора бе даже незнам дали да ги наричам хора това са говеда батко как може да отидеш и да сасипеш колата на някои е така за удовлоствие

П.С. Какви са тия хора бе даже незнам дали да ги наричам хора това са говеда батко как може да отидеш и да сасипеш колата на някои е така за удовлоствие

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: ..
narcosan написа:Колеги и аз да се оплача![]()
![]()
Днес сутринта прочетох темата и се нервирах на тия копелета(извинявам се за ценизмите но...)дето ходат да прават тия мизерии
![]()
![]()
Та женами трагва за работа и след една минута ми звани да ми каже че са ми надраскали колата задна дясна врата ама от единия до другия краи на нея и то доста далбоко
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С. Какви са тия хора бе даже незнам дали да ги наричам хора това са говеда батко как може да отидеш и да сасипеш колата на някои е така за удовлоствие![]()
![]()
![]()
Това в България или в Италия ?
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
Fear написа:В другата тема имаше интересно предложение:
накрая и аз ще лепна еднин гараж желязен и тва е ама в тая криза кое по напред , каско , гаражи .......... баси мамата
djpamboss написа:|`oTuH написа:Fear написа:...
баш завист си е! понеже те не знаят, а и не ги интерисува колко ти струва колата, но виждаш ли щом караш БМВ си "гъзе"
подозирам вече комшията ми който е мангал от съседния вход , защото преди време там кадето спирам (точно срещо моя прозорец на спалнята) искаше да си сложи гаража , обаче комшията ми под нас го изгони и каза да си го слага пред неговия вход (което си е така) и от вчера не съм слагал колата там а ония манго само там е спира неговата ..... ама немога да съм 100% сигурен
Ходи го сритай профилактично. Щом е мангал, значи има за кво да го риташ!
Re: ....
narcosan написа:В Италия то тука е по зле и от БГ за тия работи особенно вьв Милано там е направо ужас![]()
България, Италия все държави с цигански манталитет!

И моята я бяха изподраскали. Сега след като я пребоядисах, ако ми я пипнат всичките коли пред блока на компот ще ги направя.

- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, много на вътре ги вземате нещата....
Така се товарите вие, а идиота, дето го е направил това въобще няма да му пука...
Ламарината се оправя...
По едно време мислих варианта да сложа една камера на терасата точно за такива случаи - да се даде по-пълна информация към застраховател/полиция..
Но още не съм го осъществил, а и се чудя дали си заслужава...
П.С. тъкмо миналата седмица минах застраховател за щета - одрана задна врата, одран и огънат заден калник, броня, а колата още няма 6 месеца...
Юнака, който е маневрирал до мен явно е бил с джип и доста нерешителен, защото резките са високо и са две - върнал се е още веднъж да повтори
Така се товарите вие, а идиота, дето го е направил това въобще няма да му пука...
Ламарината се оправя...
По едно време мислих варианта да сложа една камера на терасата точно за такива случаи - да се даде по-пълна информация към застраховател/полиция..
П.С. тъкмо миналата седмица минах застраховател за щета - одрана задна врата, одран и огънат заден калник, броня, а колата още няма 6 месеца...
Юнака, който е маневрирал до мен явно е бил с джип и доста нерешителен, защото резките са високо и са две - върнал се е още веднъж да повтори

Последна промяна slowtraveler на 02 Май 2009, 22:38, променена общо 1 път
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
И на мен се е случвало. Да не говорим че някои хора обичат да си разхождат кучетата и да ги пускат да се катерят по предните капаци на колите. После да не ви разправям какво се получава. Това е българското ежедневие просто.
- DroW
- младши ентусиаст
-
slowtraveler написа:Колеги, много на вътре ги вземате нещата....
Ламарината се оправя...
Колега имам 2ма съседи в блокът с по една камера които снимат 24по7 пред блока. Според мен има ефект особено ако се накачулят няколко. То явно че оправия няма освен да си направиш пред блока като милитаризирана зона. При нас са с нощно виждане и отделно има по една гигантска лампа дето осветява пред всеки вход отпред паркинга и отделно един съсед с къща има голямо куче дето лае всичко живо където се доближи до гаражите или до неговата ограда.
И общо взето пред нашият блок засега не съм виждал някои да е пострадал от кражба нито се е оплакал, а спират 1 - Х5, 1 - е60, 1 - е90 и разни други не е като да няма матрял за наркоманчетата.
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
....
Колега това го знаеме че тоя дето ги варши тия работи не му пука но на мен ми ПУКА И ТО ДОСТА
Стото аз тая кола я гледам като очите си както се вика хода да я мия 4 пати в седмицата ласкам я и я подаржам Е сте се паля и осте как !!!!
А на паркинга дето ми я одраскаха има камера на куките дето записва но не ти дават да видиш записа ходих до тях казахами ако имаме време сте погледнем
КАКТО ПИСАХ ПО ГОРЕ ТИЯ ТУКА СА ЕБАТИ МАНГАЛИТЕ ВАВ НЯКОИ ОТНОшЕНИЯ ПО ЗЛЕ И ОТ БГ.

А на паркинга дето ми я одраскаха има камера на куките дето записва но не ти дават да видиш записа ходих до тях казахами ако имаме време сте погледнем

- DroW
- младши ентусиаст
-
Re: ....
narcosan написа:Колега това го знаеме че тоя дето ги варши тия работи не му пука но на мен ми ПУКА И ТО ДОСТАСтото аз тая кола я гледам като очите си както се вика хода да я мия 4 пати в седмицата ласкам я и я подаржам Е сте се паля и осте как !!!!
А на паркинга дето ми я одраскаха има камера на куките дето записва но не ти дават да видиш записа ходих до тях казахами ако имаме време сте погледнем![]()
![]()
![]()
КАКТО ПИСАХ ПО ГОРЕ ТИЯ ТУКА СА ЕБАТИ МАНГАЛИТЕ ВАВ НЯКОИ ОТНОшЕНИЯ ПО ЗЛЕ И ОТ БГ.
![]()
Станалото станало колега в крайна сметка ще си я оправиш и продължаваме напред. Почти няма хора които да не са пострадвали от такива неща. Важното е да не позволяваме на това да ни тормози излишно в крайна сметка това се превъзмогва. В крайна сметка поне си имаш прекрасната машина. И аз така сутрин като я погледна и се усмихвам. Дори да има някоя драскотина знам че ще си я оправя. А има много хора които се събуждат виждат колата си ръждив/надраскан раздрънкан фиат или пежо например и просто вече е ядосан. Качва се и вече е нервен и иска да блъсне някои и мрази сичко на пътя. Понякога ме радва просто мисълта че не съм такъв човек и че има нещо което поне малко да ме зарадва и да осветли денят ми.

50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4