В'просче за..
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
наистина идеята за друг панел я отхвърли веднага, невероятни боклуци са, еди не стават, сруги клопат като ги сложиш, трети се изтриват или бутоните им не лягат хубаво и после ще трябва да набираш с краката и т.н.
Що не опиташ с черен маркер, вижда ми се най ефтиния начин или намери емблема на БМВ примерно и си я лепни върху тази
Що не опиташ с черен маркер, вижда ми се най ефтиния начин или намери емблема на БМВ примерно и си я лепни върху тази

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
54321
Данке маи френд.
BMW8
Аз малко обърках нещата.. телефона се води Graphit, така, че отпада това с маркера.., но мерси!
Shtukata
Мерси и на теб приател.
Нещо подобно имах впредвид, но незнаех къде мога да го направя.Бях видял на един автосалон хора който рисуват в/у коли (имаше една Е34ка нарисувана), телефони и други работи.Има още един вариант.. да се изчисти с нещо само емблемата без боята на панела, но едва ли има с какво така, че да не се окепазави панела.

BMW8

Shtukata

Нещо подобно имах впредвид, но незнаех къде мога да го направя.Бях видял на един автосалон хора който рисуват в/у коли (имаше една Е34ка нарисувана), телефони и други работи.Има още един вариант.. да се изчисти с нещо само емблемата без боята на панела, но едва ли има с какво така, че да не се окепазави панела.

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2