Що за наглост ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 30 Апр 2009, 19:47

Ogi написа:ми и на мен някъв ръждилник да ми се пречка и аз ще го натискам... кво очакваш? научете се да карате като нормални хора с нормални скорости и нормални коли... тогава и другите хора в движението ще започнат да ви уважават и да не ви натискат :winky:

Аз си мисля, че колкото и да се ефечиш, първо ще погледнеш кой кара, щото от ръждивата жигулка ако изскочи един космат селянин и да ти забие два шамара с с шепа като загорял тиган, има да седиш 2 часа на бордюра и да се чудиш мина ли гръмотевичната буря :mrgreen:

В случая на @spower са се правили на интересни точно, защото кара жена.Я да видят вътре един дебел врат, дето главата му опира в тавана да видим дали ще се правят на маймуни.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 30 Апр 2009, 20:15

:yes: много прав е mad presley!Наблюдавам че всеки втори във форума е биткаджия,но съм убеден че истината на пътя е друга.Всеки може да се прави на важен пред жена или друг тийн,но ако наистина е някой луд рецидивист току що излизащ от 15 годишна отпуска?А пък най ми е смешно,че в бг се съди за човека по колата която кара.Забелязал съм,че ако в една и съща ситуация,сложиме рено 19 и мерцедес Ес клас с тъмни стъкла,по реното ще свиркат и псуват невероярно много,по мерца обаче съм сигурен че и километрова опашка да стане,никой няма да гъкне,камо ли да излезе от колата да се разправя!А в повечето случай се оказва поредния неграмотник,взел на тати колата да повози гаджето и отвътре се присмива с глас.Просто средния българин е невероятен комплексар и обича да се показва/доказва на пътя.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Biankonero » 30 Апр 2009, 20:22

mad_presley написа:
Ogi написа:ми и на мен някъв ръждилник да ми се пречка и аз ще го натискам... кво очакваш? научете се да карате като нормални хора с нормални скорости и нормални коли... тогава и другите хора в движението ще започнат да ви уважават и да не ви натискат :winky:

Аз си мисля, че колкото и да се ефечиш, първо ще погледнеш кой кара, щото от ръждивата жигулка ако изскочи един космат селянин и да ти забие два шамара с с шепа като загорял тиган, има да седиш 2 часа на бордюра и да се чудиш мина ли гръмотевичната буря :mrgreen:

В случая на @spower са се правили на интересни точно, защото кара жена.Я да видят вътре един дебел врат, дето главата му опира в тавана да видим дали ще се правят на маймуни.

Ама как образно го описа - направо си го представих... Изображение И си е баш така де...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 30 Апр 2009, 22:42

Имам един френд с бицепс колкото кръста ми. :smoke:
Особено забавна става картинката като вземе Пунто-то на жена си.
Много са отворени докато се изравнят до шофьора и само виждаш ужасът в очите им ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 30 Апр 2009, 23:03

Ами селтаци и комплексари колкото щеш. И тоя да прибиеш друг ще заеме мястото му. След като с нищо друго един индивид, бил той от село или от Надежда, че дори и на Витошка да живее, не може да се реализира в обществото, той решава да се изяви или като голям шофьор или като голям еб...ач. За първия случай си купува шоферска кола, Голф GTI или БМВ, тунингова го със силно изразени селски елементи и тръгва да се прави на състезател. По втория случай реализацията е да отиде в някой известен чалга клуб и да намери някоя селска парантия(студентка първи курс най-вероятно) и да я заведе ....Към всички тези елемненти искам да отправя следната декларация:
Братя не ме интересува колко добри шофьри сте, поради простата причина че не шофирането е сферата в която искам и успявам да се реализирам. По тази причина не ме впечатляват ланците, мускулите направени с химия(понеже се занимавам със спорт ги познавам) и редица други атрибути на псевдо мутрите, които през деня работят на сточна гара, а през нощта гледат страшно. Айде ходете си на село да изкъртите момите пред хоремага, та дано комплекса ви, че сте просто едни неудачници в това общество изчезне. И ако бяхте толкова добри шофьори щях да ви виждам по ралитата а не по Цариградско. Ако бяхте толкова богати(пак за тия с ланците), щяхте да живеете в Монако а не в някое село в което най-скъпата къща е по-евтина от часовниците на половината съфорумци. И ако бяхте толкова големи свалячи щяхте да возите Джема Аткинсън http://www.gemmaatkinson.tv/gallery.htm , а не Мара свирката от съседното село. :D :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 30 Апр 2009, 23:09

Наскоро ме засече един компакт. Доста грубиянски помислих че само се подава и тръгнах да намалявам и да заобикалям но просто ми се наложи да спра от 3та на място защото иначе щях да го центровам в калника. Досега не ми се беше случвало почти цяла година, а шофирам 90% из София. Попринцип ми се е случвало много рядко да срещна невъзпитан колега които да ме засича и да създава опасност за мен и него, а може би и заради факта че пускам пред себе си 9 от 10 бмвта които видя на улицата или поради факта че през целия си живот не съм карал друга марка кола освен БМВ. Тук не вписвам няколко кръгчета с други автомобили но само толкова. Като цяло винаги съм бил доволен от останалите от БМВ обществото.
В работата ми имам още 6ма колеги с БМВ не всички влизат в форума но съм забелязал че сме доста сплотени и доста си помагаме когато някои има нужда от помощ. Дори заедно с 4ма колеги ще ходим заедно на събора утре. :)

Също така не препоръчвам на никои да стига до побоища по улиците. Признавам че са ме ядосвали много понякога дори са ме псували не веднъж бабаити с разни Фиати или "опасни" мутри с мерцедеси. В повечето случаи би трябвало да ви е смешно по скоро. Дори не натискам клаксона сигурно не съм го натискал повече от година. Толкова са ми безразлични разните карикатури дето си мислят че пътя е техен.
Според мен най доброто решение е да си пуснете готина музика която ви дава настроение и да приемате всичко с усмивка.
Изображение

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от E61FAN » 01 Май 2009, 15:23

DroW написа:Наскоро ме засече един компакт. Доста грубиянски помислих че само се подава и тръгнах да намалявам и да заобикалям но просто ми се наложи да спра от 3та на място защото иначе щях да го центровам в калника. Досега не ми се беше случвало почти цяла година, а шофирам 90% из София. Попринцип ми се е случвало много рядко да срещна невъзпитан колега които да ме засича и да създава опасност за мен и него, а може би и заради факта че пускам пред себе си 9 от 10 бмвта които видя на улицата или поради факта че през целия си живот не съм карал друга марка кола освен БМВ. Тук не вписвам няколко кръгчета с други автомобили но само толкова. Като цяло винаги съм бил доволен от останалите от БМВ обществото.
В работата ми имам още 6ма колеги с БМВ не всички влизат в форума но съм забелязал че сме доста сплотени и доста си помагаме когато някои има нужда от помощ. Дори заедно с 4ма колеги ще ходим заедно на събора утре. :)

Също така не препоръчвам на никои да стига до побоища по улиците. Признавам че са ме ядосвали много понякога дори са ме псували не веднъж бабаити с разни Фиати или "опасни" мутри с мерцедеси. В повечето случаи би трябвало да ви е смешно по скоро. Дори не натискам клаксона сигурно не съм го натискал повече от година. Толкова са ми безразлични разните карикатури дето си мислят че пътя е техен.
Според мен най доброто решение е да си пуснете готина музика
която ви дава настроение и да приемате всичко с усмивка.

Е ясно, ама ако някой лесно избухва и се нерви на такива простотии?...

А по темата - винаги ще има "рацери" с всякакви коли...

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 01 Май 2009, 17:59

DroW написа:Също така не препоръчвам на никои да стига до побоища по улиците. Признавам че са ме ядосвали много понякога дори са ме псували не веднъж бабаити с разни Фиати или "опасни" мутри с мерцедеси. В повечето случаи би трябвало да ви е смешно по скоро. Дори не натискам клаксона сигурно не съм го натискал повече от година. Толкова са ми безразлични разните карикатури дето си мислят че пътя е техен.
Според мен най доброто решение е да си пуснете готина музика която ви дава настроение и да приемате всичко с усмивка.

С все сили се старая да спазвам точно този начин на каране, въпреки, че много пъти са ме изкарвали така от нерви, че да не си продължа по пътя и да си изплзвам жокер оборудването по колата......в последствие обаче осъзнах що за простотия е подобно нещо, също така и че имаме най простия народ в света и че немога да го превъзпитам.

Колкото до случката на колегата, аз карам всеки ден по този маршрут и такива ситуации са ми задължителни, не им обръшай внимание селяци много, не си струват дори времето което си отделил да пишеш тази тема!
И един съвет, другия път като мине зад теб такъв фен, понеже е леко тясно след това, пусни аварийни и спри така, че да неможе да те изпревари, слез с усмивка и си вдигни предния капак правейки се, че колата е развалена. В момента в който те изгледа злобно изпреварвайки те едвам през насрещното и летящите срещу него тирове, затвори капака и му смигни с усмивка. Вярвай ми това изкарва от равновесие повече от всяка псувня ;)
Другия вариант е да го оставиш да си кара и да му пожелаеш от сърце да се утрепе в най-скоро време за да не се мъчи!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 05 Май 2009, 13:45

колеги аз съм се убедил в едно - колкото по-нормално се опитвам да карам толко повече камикадзета има около мене
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Май 2009, 15:28

krilce написа:колеги аз съм се убедил в едно - колкото по-нормално се опитвам да карам толко повече камикадзета има около мене

при мен също не се получава винаги да успявам да карам необезпокояван, културно. Все ще има някой бърз или метраджия или голфаджия да ми мига къси дълги и да дава зор.
В тъпата столица трябва да се въведат точно 3 правила и всичко ще е ок
1. на светофар се тръгва мигновенно с пълна газ
2. кара се точно с 50-60 или там колкото е ограничението +-10км/ч
3. на жълто не се преминава с оглед на първото правило, за да няма катастрофи.
от там нататъка 50 коли няма да за задръстване, защото просто ще се изнизват мигновенно. На мен ми е писнало от шофьори от всякакъв пол които се чудят какво да правят като светне зелено и 100 часа се туткат.
Има светофари които пускат зелено за 20 секунди а червено за 50-60. Как мислите че може да се избегнат задръствания на такива кръстовища по друг начин.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 05 Май 2009, 15:33

Тия гейове мисля, че бяха сутеньори горе. Кога ли ще ги засека отново... :evil: :evil: :evil: :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Май 2009, 15:40

WilliamsF1Team написа:Тия гейове мисля, че бяха сутеньори горе. Кога ли ще ги засека отново... :evil: :evil: :evil: :evil:

и аз искам да ги засека, ама с Камаз или ГАЗ :evil: :evil: :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 05 Май 2009, 15:46

_65536_kb_sec_ написа:
WilliamsF1Team написа:Тия гейове мисля, че бяха сутеньори горе. Кога ли ще ги засека отново... :evil: :evil: :evil: :evil:

и аз искам да ги засека, ама с Камаз или ГАЗ :evil: :evil: :evil:

Трябваше да спреш да им напукаш кофите, те са... :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вече мечтата си !
Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina

Re: Що за наглост ???

Мнение от ///M Rider » 05 Май 2009, 16:43

spower написа:Вчера като си карахме по околовръстното с приятелката ми с нейната кола / опел тигра/ в посока Младост 4 от бул.България малко преди кръстовището с Малинова долина където пътя се стеснява от дясната лента се набута едно кърджалийско БМВ е36 и наглеца с риска да ни удари продължи да се натиска и бута и се хилеше в колата си заедно с още един хлапак беше до него, как може подобна просототия се чудя още повече, че и жена кара колата такава липса на елементарна култура, много се ядосах направух снимка на колата му отзаде ще пробвам довечера да я кача и след като тъпака видя че го снимам отби на една авотбусна спирка лепна се зад нас и келеша до него и той направи снимка на тиграта, след което изпревари и ни засече с черния си ковчег дори и стопвете му свтеха различно :| след потъмняването. После всички от провинцията като дойдат в столицата и се сърдят на отношението, но ето типичния пример за нагъл Ага от кърджалийско...........

При твоя Случай защо ли не бях на твойто място но със КАМАЗ-а ми :bang: :D
Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
Изображение Изображение "Drat! And Double Drat!"

Предишна

Назад към Извън Темата