Отново да призовем всички колеги за по-разумно шофиране!!!
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
22-годишна загина в „БМВ” по пътя Добрич - Стожер
Снощи, около 18.15 часа, по главен път гр.Варна – гр.Добич, в близост до кръстовището за с.Стефаново, община Добричка е възникнало тежко пътно – транспортно произшествие, при което лек автомобил марка ”БМВ”, управляван от 29 – годишен водач от гр.Силистра, с инициали А.Ю. е напуснал платното за движение и се е преобърнал.
В резултат на пътния инцидент, водачът на автомобила е получил черепно – мозъчна травма и наранявания по тялото. Настанен за лечение в ОАРИЛ – Добрич. В МБАЛ – Добрич са приети и пътувалите в автомобила 22 – годишна жена и 2 – годишно дете. Впоследствие жената е починала. Пострадалото дете е с фрактури в областта на черепа и дясната ръка. Има опасност за живота му.
Причините довели до възникването на пътно – транспортното произшествие се изясняват в условията на досъдебно производство.
Внимавайте колеги
Снощи, около 18.15 часа, по главен път гр.Варна – гр.Добич, в близост до кръстовището за с.Стефаново, община Добричка е възникнало тежко пътно – транспортно произшествие, при което лек автомобил марка ”БМВ”, управляван от 29 – годишен водач от гр.Силистра, с инициали А.Ю. е напуснал платното за движение и се е преобърнал.
В резултат на пътния инцидент, водачът на автомобила е получил черепно – мозъчна травма и наранявания по тялото. Настанен за лечение в ОАРИЛ – Добрич. В МБАЛ – Добрич са приети и пътувалите в автомобила 22 – годишна жена и 2 – годишно дете. Впоследствие жената е починала. Пострадалото дете е с фрактури в областта на черепа и дясната ръка. Има опасност за живота му.
Причините довели до възникването на пътно – транспортното произшествие се изясняват в условията на досъдебно производство.
Внимавайте колеги

- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Ето млад човек, който е постъпил безотговорно към себе си: http://www.dnes.bg/article.php?cat=6&id=70459
Мир на праха му!
п.п. Може темата да стане показна за това, какво не трябва да се прави и да бъде подкрепяна примери от жектоката реалност!
Мир на праха му!
п.п. Може темата да стане показна за това, какво не трябва да се прави и да бъде подкрепяна примери от жектоката реалност!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Колеги, мога ли да ви светна само по случая, защото хората във Волвото са семейството на моята колежка...барабар с нея, де!
Значи нещата са следните. Те са пътували заедно с родителите на мъжа й, които са карали пред тях. Пежото въобще не е било в аварийната лента. Пежото го е застигнало някаква кола, която явно е искала да го изпревари. И незнайно защо вместо да се опита да изпревари и колата пред тях, се е опитало да се мушне между тяхната кола(Волво) и тази на родителите. При тази ситуация само че водачът на Пежото явно не е преценил нещата, защото с неговата задница закача предницата на Волвото им, а между двете коли е имало предостатъчно разстояние да се мушне спокойно. Колата се завърта, удря с в дясната мантинела и се забива вляво. Волвото също се удря вдясно, но мъжът на колежката ми успява да го овладее. Пежото се запалва.
Тъжното е, че наистина никой не е спрял да помогне. Единствено мъжът на колежката ми и баща му са се опитвали да отворят вратите, които явно от удара са били заяли и не са успяли.
Случката я знам директно от колежката ми и знам, че не ме лъже, тъй като се знаеме от доста време и я познавам. Познавам и мъжа й, който ме е возил до морето и опредлено не е от тези, които се опитват да докажат сходството между автомобила и самолета.
Казвам ви го просто, за да знаете каква е била ситуацията и за да си направите реално сметка колко много нашите медии изкривяват истината!
Значи нещата са следните. Те са пътували заедно с родителите на мъжа й, които са карали пред тях. Пежото въобще не е било в аварийната лента. Пежото го е застигнало някаква кола, която явно е искала да го изпревари. И незнайно защо вместо да се опита да изпревари и колата пред тях, се е опитало да се мушне между тяхната кола(Волво) и тази на родителите. При тази ситуация само че водачът на Пежото явно не е преценил нещата, защото с неговата задница закача предницата на Волвото им, а между двете коли е имало предостатъчно разстояние да се мушне спокойно. Колата се завърта, удря с в дясната мантинела и се забива вляво. Волвото също се удря вдясно, но мъжът на колежката ми успява да го овладее. Пежото се запалва.
Тъжното е, че наистина никой не е спрял да помогне. Единствено мъжът на колежката ми и баща му са се опитвали да отворят вратите, които явно от удара са били заяли и не са успяли.
Случката я знам директно от колежката ми и знам, че не ме лъже, тъй като се знаеме от доста време и я познавам. Познавам и мъжа й, който ме е возил до морето и опредлено не е от тези, които се опитват да докажат сходството между автомобила и самолета.
Казвам ви го просто, за да знаете каква е била ситуацията и за да си направите реално сметка колко много нашите медии изкривяват истината!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Pitbull_Germany написа:Казвам ви го просто, за да знаете каква е била ситуацията и за да си направите реално сметка колко много нашите медии изкривяват истината!
Това за медиите е много вярно - била съм свидетел как се изкривява ситуацията от медиите, както и тази вечер - дойде си репортера , направи си снимките и си замина без да попита компетентно лице за ситуацията.Чул-недочул нещо от приказките на хората, ще прасне някоя измишльотина черно на бяло...
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
k_remi написа:Pitbull_Germany написа:Казвам ви го просто, за да знаете каква е била ситуацията и за да си направите реално сметка колко много нашите медии изкривяват истината!
Това за медиите е много вярно - била съм свидетел как се изкривява ситуацията от медиите, както и тази вечер - дойде си репортера , направи си снимките и си замина без да попита компетентно лице за ситуацията.Чул-недочул нещо от приказките на хората, ще прасне някоя измишльотина черно на бяло...
Така си е. Ама то нали знаеш как е при медиите - добрата новина е лошата новина. Важното е хляб и зрелища да има!
k_remi написа:Това за медиите е много вярно - била съм свидетел как се изкривява ситуацията от медиите, както и тази вечер - дойде си репортера , направи си снимките и си замина без да попита компетентно лице за ситуацията.Чул-недочул нещо от приказките на хората, ще прасне някоя измишльотина черно на бяло...
Подкрепям с 2 ръце, примерно тази новина:
Изглежда най-обикновена, обаче в силистренския форум един човек ясно е обяснил как са го извадили ЖИВ и без сериозни видими наранявания, как е пристигнала линейката, полицията, как пожарната не е пристигнала и се наложило те да го вадят. Даже снимка е направил.. http://www.postimage.org/aVXm5GS.jpg
Друг доколкото разбрал, причината била изпуснал заден амортисьор.
Така, че тези медии... мерси.

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
kiro_320 написа:k_remi написа:Това за медиите е много вярно - била съм свидетел как се изкривява ситуацията от медиите, както и тази вечер - дойде си репортера , направи си снимките и си замина без да попита компетентно лице за ситуацията.Чул-недочул нещо от приказките на хората, ще прасне някоя измишльотина черно на бяло...
Изглежда най-обикновена, обаче в силистренския форум един човек ясно е обяснил как са го извадили ЖИВ и без сериозни видими наранявания, как е пристигнала линейката, полицията, как пожарната не е пристигнала и се наложило те да го вадят. Даже снимка е направил.. http://www.postimage.org/aVXm5GS.jpg
Значи момчето е живо, така ли?

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Дано момчето е оцеляло! По- хубаво от това няма!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Pitbull_Germany написа:kiro_320 написа:k_remi написа:Това за медиите е много вярно - била съм свидетел как се изкривява ситуацията от медиите, както и тази вечер - дойде си репортера , направи си снимките и си замина без да попита компетентно лице за ситуацията.Чул-недочул нещо от приказките на хората, ще прасне някоя измишльотина черно на бяло...
Значи момчето е живо, така ли?
Аз като гледам двете снимки - става дума за различни случаи...
- Angel_Baby
- кандидат ентусиаст
-
Pitbull_Germany написа:Значи момчето е живо, така ли?
Съжалявам, че трябва да пиша по този повод, обаче ако говориш за момчето от статията, която ktv е сложил, е починало. Приятел е на моя позната от Русе, били са съученици, а след това дори и колеги. За повече подробности не съм питала, самата тя е в шок, защото много пъти се е прибирала с него от Свищов за Русе.
Не мога да коментирам дали снимката е от там или не.
Жалко за момчето. Нека почива в мир.

"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."
Biankonero написа:Аз като гледам двете снимки - става дума за различни случаи...
Не, не са различни случай днес.бг ползват какви ли не снимки.

цитат написа:Ето на каква катастрофа се попаднах на 6-ти май в 2 сутринта на 3 км от Тутракан в посока Русе.
Човека не е оцелял, забравил съм да го спомена, че да не ви подведа. Говорих за обективността на медиите, човека въобще не е починал на място.Миришело е и на алкохол около колата, абе въобще никаква обективност от медиите! Ако сте забелязали пишат абсолютно едно и също, само сменят инициалите, марките и мястото.
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3