За кого да гласуваме?
Модератор: Общи модератори
не бе аз не друго ма и БСП не си е работа верно е интересен въпрос БСП доста се усраха спряха кинти никои нищо не върши аз искам да видя някои нещо да прави боико никога на него му треат 1000 мандата да направи завод за отпадаци ,дпс .., костов продаде държавата за 100к $ на кои ли непродаваха направо незнам наистина за кои а от тях зависи развитието на страната В АЛБАНИЯ Е ПО ЕВРОПЕИСКО БЯХ ТАМ И ВИДЯХ
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Интерсна тема,вярно е че няма за кои да се гласува,но НЕ ТРЯБВА да влиза в парламента гадния Турчин,за да не влезне в парламента,Ахмет и Серго трябва да гласуваме всичките,това е първата стъпка към оправията доката ги има тез по горните няма да прокопсаме
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Тия които измислят законите и упрявлявят тая държявя никой не ги зняе.Просто си слагат един послушко,обещявят му една шеметна кариера, той започва да ги слушка и да им играе по правилата, и накрая народа скача по този който не е виновен.Пример давам с топлофикация,мафията си сложи най-големиат смотаняк и секс маниак ,и започна да краде чрез него.Това,че е крал е факт,но не толкоз, колкото тия зад гърба му
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Интригуваща тема. Но нека ви кажа аз какво мисля: на избори не се гласува за някого. На избори всеки трябва да гласува за себе си! Какво значи това ли? Това- всеки да мисли с главата си и на базата на онова, кой политик какво е направил за тези години, да реши кого да избере. Стига сме чакали някой да ни свърши работата, да ни оправи, и т.н, и т.н. Стига сме се оправдавали с нещо, защото винаги в живота има пречки, но пречките са за това, да се преодоляват. И тук, както в повечето случаи няма рецепта. Пак казвам- всеки да мисли с главата си, за да не решават други вместо нас. Това е.
п.п. Определени хора имат полза от това, да ни убеждават, че няма смисъл да се гласува и това са някои политици. Тия, които искат да продължат да ни крадат.
п.п. Определени хора имат полза от това, да ни убеждават, че няма смисъл да се гласува и това са някои политици. Тия, които искат да продължат да ни крадат.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Колеги гласувайте задължително. Този избор ще е много важен. Не случайно се леят милиони към медиите вече от управляващите 3 жалки партиики.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Все ми е тая кой ще спечели,стискам палци да ритнем ДПС че както е тръгнало един ден ще ни управляват турци!
Който и да дойде го боли шишарката за народа,затова разчитам на себе си и на приятелите си.
И всеки от нас да стане депутат,ако има възможност да вземе някой лев ще го направи без да му мигне окото.
Звучи грозно,ама това е тъжната действителност в нашата Родина !
Който и да дойде го боли шишарката за народа,затова разчитам на себе си и на приятелите си.
И всеки от нас да стане депутат,ако има възможност да вземе някой лев ще го направи без да му мигне окото.
Звучи грозно,ама това е тъжната действителност в нашата Родина !
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Искам Слави Трифонов да направи партия , или някои като него. Тогава ще гласувам с кеф.
It`s party time !
Форума има 26081 регистрирани потребители, всеки един от тях събира по още 5 гласа от най-близките хора и роднини = 156 486 души.
За сравнение:През избори 2005 давам за пример п.Атака - събира 296 848(ДЕЙСТВИТЕЛНИ ГЛАСОВЕ) и с тях постига 21 човека в парламента.. Една проста сметка като разделим 296 848 на 21, става ясно, че зад един човек в парламента стоят ~14000 гласа...
Следователно ние можеш да си вкараме 11 човека, ако следваме старите статистически данни
БМВПАУЪР
За сравнение:През избори 2005 давам за пример п.Атака - събира 296 848(ДЕЙСТВИТЕЛНИ ГЛАСОВЕ) и с тях постига 21 човека в парламента.. Една проста сметка като разделим 296 848 на 21, става ясно, че зад един човек в парламента стоят ~14000 гласа...
Следователно ние можеш да си вкараме 11 човека, ако следваме старите статистически данни

БМВПАУЪР

hard2kill написа:Форума има 26081 регистрирани потребители, всеки един от тях събира по още 5 гласа от най-близките хора и роднини = 156 486 души.
БМВПАУЪР
Отдавна имаме присъствие в парламента ве, я се огледай само какви са служебните коли

Аз ще гласувам за някой независим... и то по-скоро вота ми ще против ДПС и БСП. А иначе проблемите ни не са в парламента, те са в обществото ни...
- stf85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Чераната Перла
- Мечтае да кара: BMW Z4 M ROADSTER
- Детайли за колата: ЧИП + 6 ЦИЛИНДЪРА МНОГО ЯК СПОЙЛЕР И ЛУД ЗАД ВОЛАНА :P
krystal написа:На мен пък ми омръзна българина да се оплаква.![]()
Аз не мога да ти кажа за кого да гласуваш, бих те посъветвала да не разчиташ на политиците да ти оправят живота.
Ако сам не си помогнеш.НЯМА КОЙ!!!!!!!!!!!!!!!
ja написа:Отдавна имаме присъствие в парламента ве, я се огледай само какви са служебните коли
Да, но нашите момчета ще оценят тези лимузинки и дори няма да искат шофьор/на който се плаща заплата/ - още едно облекчение за бюджета

П.С. Или да пратим за шофьорче на дУпетат, някой от дрифт клуб България

По темата: Със сигурност няма да е за БСП, ДПС...Европа пак ще се нагледа на купуване на гласове в милата ни родина

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Най-важното на тия избори е да се гласува.
А не "аз няма да гласувам, защото така и така"....и ето за това се губят от нашите гласове т.е на българите, а сганта която идва от Турция и гласуват като ненормални, после идва на власт.
А не "аз няма да гласувам, защото така и така"....и ето за това се губят от нашите гласове т.е на българите, а сганта която идва от Турция и гласуват като ненормални, после идва на власт.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Аз ще гласувам за Боико,мисля че е най-добрата алтернатива!Може да е всякъкъв,но поне се вижда че прави нещо,а и е по-добре от БСП и ДПС 

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
DroW написа:Колеги гласувайте задължително. Този избор ще е много важен. Не случайно се леят милиони към медиите вече от управляващите 3 жалки партиики.
Извинявам се за офф-топика ама първото нещо което видях е подписа на колегата

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.