голяма катастрофа на магистралата със сива е36ца 4ерен капак

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 03 Май 2009, 12:31

Някъде към 10 беше когато минавахме от там,лявото платно беше отцепено спряхме да питаме какво става но полицая не искаше да каже
Е36цата беше много зле :(

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 `98

Мнение от DriftKing » 03 Май 2009, 13:17

CheGevara написа:никъде не пише, че БМВ-то е карало с 200 км/ч!
От разказа става ясно, че микробуса изведнъж е минал в лявото платно и е засякъл БМВ-то! Тоест виновника е той! И да приемем, че БМВ-то се е движило с 130 км/ч (разрешено) не мисля че пораженията ще бъдат по-малки!

Незнам защо нападате колегата, при условие, че микробуса го е засякъл, а на мене ми е интересно какво е изпреварвал микробуса след като ТИРа е бил в аварийното платно?!?! Тоест микробуса сигурно е карал там, което пък е абсолютно забранено!

Извод:
селяните с микробуса трябва да се съдят за опит за убийство! Да им се вземат книжките за 10 год и да плащат обещетения както на пострадалите, така и за поправката на магистралата!!!

колега никои не нападаме...просто коментираме че при високите скорости винаги има огромен риск от беля...е като тоя левак с буса...един път 6а стане..ама може да е непоправимо след това ....защото човешкия живот нито пари нито затвор нито нищо неможе да го компесира.. за това говорим...а иначе тоя с буса..задължително.. книжката трябжа да му се вземе...даже и колело не трябва да му се дава да кара ...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от slowtraveler » 03 Май 2009, 14:06

Много крайни изказвания, при условие, че не се знае кой е виновен....
Ако колегата с БМВ е бил виновен (например разсеяност поради повдигнато настроение след срещата, изпити 1-2 бири и т.н.) пак ли щяха да са такива приказките?
Добре е, че няма жертви.
Ламарините се оправят/сменят, а участниците 100% ще си вземат поука (надявам се - обективна, а не на принципа 'пътя е мой, а всеки друг е виновен').
Като се оправят момчетата дано споделят какво се е случило, за да е поука/извод и за нас...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 03 Май 2009, 14:26

Аз след като пристигнах на събора си казах че повече в колона, или с несериозни шофьори не тръгвам където и да е :confused:
Нагледах се на дрифтове по пътя със 140, обръ6тане на 360 градуса и кви ли не дивотии още :confused:
И тва го прави първия в колоната :(
Събрахме се с Великотърновската група и не стигнахме и до хисаря и двама се удариха леко.А аз колко пъти изправих колата на предни гуми няма да казвам :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: е60 525 x-drive
Мечтае да кара: M6

Мнение от Sesko » 03 Май 2009, 15:41

Nightmare написа:Аз след като пристигнах на събора си казах че повече в колона, или с несериозни шофьори не тръгвам където и да е :confused:
Нагледах се на дрифтове по пътя със 140, обръ6тане на 360 градуса и кви ли не дивотии още :confused:
И тва го прави първия в колоната :(
Събрахме се с Великотърновската група и не стигнахме и до хисаря и двама се удариха леко.А аз колко пъти изправих колата на предни гуми няма да казвам :confused:

да това и аз го видях
Изображение
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 03 Май 2009, 15:46

Archangel написа:.....ама ви видях вчера от събора - умряла петица и умряло Е36 се гонят с 200 по магистралата. Просто е ясно, че във форума половината са изрядни пред клавиатурата....

По кое време това и къде? Зелена е34 и сиво е36 купе ли? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 03 Май 2009, 16:11

!!Asen_X написа:
Archangel написа:.....ама ви видях вчера от събора - умряла петица и умряло Е36 се гонят с 200 по магистралата. Просто е ясно, че във форума половината са изрядни пред клавиатурата....

По кое време това и къде? Зелена е34 и сиво е36 купе ли? :mhihi:

Е не баш зелена. Мязаше ми на кафяво, колкото го гледах де.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TofiTo » 03 Май 2009, 16:24

Колеги катастрофата с Е36-цата стана на 400м някаде пред нас. Карахме в колона около 20-тина бмв-та със скорост около 140км/ч. По едно време гледам в огледалото и сивата Е36-ца ни настигаше в лява лента с ужасна скорост и на изпривари.Магистралата беше мокра също така валеше и дъжд.След инцидента отбихме да видим кво и що стана...Жертви нямаше,а виновните бяха 3-ма сиганина с бус.Явно са трагнали да заобикалят тира които беше спрял и не са погледнали в страничното огледало...Мамка им циганска мрасна.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :ranting: :bang:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 03 Май 2009, 16:34

Добре,в крайна сметка кой колега е бил това? :roll:
Аз като се прибирах към софия на 1 май имаше пак някаква катастрофа с е36,но беше в насрещното платно и беше лека..спрях и питах имат ли нужда от помощ и това беше...не бяха чак толкова зле нещата колкото се говори за този случай
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TofiTo » 03 Май 2009, 16:40

///MapTo написа:Добре,в крайна сметка кой колега е бил това? :roll:
Аз като се прибирах към софия на 1 май имаше пак някаква катастрофа с е36,но беше в насрещното платно и беше лека..спрях и питах имат ли нужда от помощ и това беше...не бяха чак толкова зле нещата колкото се говори за този случай

Това стана на 2-ри сутринта около 9:30 някаде.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 03 Май 2009, 16:46

^ Да..значи става въпрос за различни случай...а колкото до вината...вярно е,че всички настъпваме газта като видим магистрали,но в конкретния случай вината е на човека с 36-тата...удара за буса е бил отзад => човека с бмв-то не е спазил дистанция...точно с такива ситуации да те ударят отзад имам опит и направо :censored: ...важното е момчетата да се оправят,пък ще си вземат по-убава баварка...маината им на тенекиите...аз като се прибирах още в началото на магистралата от осрещното платно ми присветнаха за полицаи..позамислих се и намалих до 60-70...половин километър по-надолу една патрулка спряла в бърза лента,една пожарна в средната и оградили с ленти около тях...със струя от пожарната кола разчистваха остатъците от някаква кола а мантинелата беше изправена на 2 метра височина...супер шокиран намалих до около 40 и полицаите ми направиха знак да намаля още,заради разпилени предмети по пътя....малко по-нагоре видях на рапатрак една опел вектра като софииските таксита,която освен по надписа на задния капак нямаше как да се разпознае...говорим си за прав участък на магистралата сигурно 1км...караите разумно момчета :idea:

Edit: между другото се сетих сега...последния такъв случай,дето бус засече ниско летящо бмв завърши с 3ма адвокати в гроба и една е38-ца на парчета по магистралата,тъй че това момче курбан трябва да прави на тази дата... http://vbox7.com/play:d413427f ;)
Последна промяна ///MapTo на 03 Май 2009, 17:36, променена общо 1 път
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от slowtraveler » 03 Май 2009, 17:02

TofiTo написа:.....Карахме в колона около 20-тина бмв-та със скорост около 140км/ч. По едно време гледам в огледалото и сивата Е36-ца ни настигаше в лява лента с ужасна скорост и нИ изпрЕвари.Магистралата беше мокра също така валеше и дъжд...........

Колега....
Какво са виновни циганите, че колегата се е движил с 'ужасна
скорост в лявата лента' с доста над 140км/ч при мокър асфалт и при дъжд?!
Нали си наясно, че ако микробуса се е движил с 80-100км/ч, колегата го е настигал с около 30м/сек и за три секунди го е наближил със 100м (колкото горе-долу предполагам е била видимостта зад микробуса в дъжд)..
Нещо много зачестиха тези нелепи катастрофи по магистралите - явно изтребителите станаха повече... :evil:
Всеки си мисли, че другия трябва да му се махне от пътя...
Карал ли си микробус 75к.с. атмосферен дизел, натоварен с 2-3 тона товар, като към този товар добавиш и купето което сигурно е още около 2т.
И дали ще можеш да се махнеш от пътя на някой бързак въпреки желанието си...
Просто явно липсва здрав разум...

Добре, че момчетата са се оттървали засега...

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 03 Май 2009, 17:21

Дано да се размнат леко и се възстановят бързо. И умната, че майката си е е.ало!!! Като стане белята, пътища много!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Аватар
Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
Мечтае да кара: м6

Мнение от BMWm5 » 03 Май 2009, 17:25

така говорих с полицая които е писал акта на колегата с бмв-то и според него бмв-то е виновно за6тото е карало с 200 това ми каза тои в края на краи6тата никои не знае какво то4но е станало знам само 4е бмв-то се е опитало да мине покраи буса и тира кои каде е бил не знам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 03 Май 2009, 18:39

|`oTuH написа:а на никои ли не му направи впечатление, че 90% от хората на събора пиеха бирИ включително и шофьорите?
не трябваше да се продава алкохол...
и всички овце на които 200 пъти им се повтори да минат зад огражденията, а те продължаваха към пистата... прости хора...

Е,колега и аз пих бира-изпих половин бира.Това мисля че по никакъв начин не може да ми навреди.А по темата-колегата е карал прекалено бързо за това мокро време. :nono:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата