за колите от англия с десен волан
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
Emilio написа:
аз такова устройство съм виждал преди 10г. но беше по хубаво направено и наподобяваше нещо като призмите при танковетеА един позначт си сложи камерка и мониторче на А8 и стана супер
Е това за камерата и аз съм го решил защото дойде М-донора но взе да ми харесва и за 2-дена каране свикнах и си карам все едно съм карал цял живот

и на този етап ще си джиткам така ,че нещо не ми се занимава да прехвърлям мотори и тн

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- borislav
- младши ентусиаст
-
|`oTuH написа:в КАТ вече изискват да смениш фаровете, още преди канала
А могат ли да ги познаят от каква кола са?
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Доколкото съм запознат (нека хората по-наясно от мен да дообяснят) - в англия има някакъв преглед (като годишния тука), на който не просто ти преглеждат колата, ами направо ти я оправят и после си заплащаш услугата. Това излизало солено и предпочитали (явно и не само заради това) да си вземат нов, отколкото да наливат пари в стария... ама надали са по-зле от тези на зъболекари и 100-годишни баби германки или гаражни италианки
А що се касае до десния волан - досега леките коли не са ме притеснявали, но тези бусове - един щеше да ме нацели челно по панорамния в Бояна (май си мислеше, че кара много вдясно), друг пък пе****ст ме изтласка в насрещното и дори не чуваше клаксона - чак в огледалото видях, че е с десен волан, докато изреждах родата му (добре, че нямаше кола, че не ми се мисли каква касапница щеше да стане)...

А що се касае до десния волан - досега леките коли не са ме притеснявали, но тези бусове - един щеше да ме нацели челно по панорамния в Бояна (май си мислеше, че кара много вдясно), друг пък пе****ст ме изтласка в насрещното и дори не чуваше клаксона - чак в огледалото видях, че е с десен волан, докато изреждах родата му (добре, че нямаше кола, че не ми се мисли каква касапница щеше да стане)...
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
boorislav написа:|`oTuH написа:в КАТ вече изискват да смениш фаровете, още преди канала
А могат ли да ги познаят от каква кола са?
Естествено, че могат. Слагат ти машинката отпред и то си показва на къде свети фара

4 8 15 16 23 42
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Пилев написа:Единствено съм чул че имат малко повече ръждица заради постоянните дъждове, но не знам до колко е вярно. Фаровете в книжката гледах, че се завъртат и е обяснено как, за страни с ляв и десен волан.
Много правилно си чул

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
best_buy написа:Не схванах ?! Нещо против колите с дясна генерация ли имате , защото аз карам такава и нямам никакви проблеми с нея . Скоростния лост си е на място , аз си карам не както се изрази колегата с фешън ник-а h4ckED "Возещия кара" . Ако нямате какво да кажете по темата по-добре не го правете !!!!
Как така скоросният лост си е на мястото? Да не би да е във вратата? Аз такова нещо не съм виждал?!?!?

- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
Как така скоросният лост си е на мястото? Да не би да е във вратата? Аз такова нещо не съм виждал?!?!?
Е каде е бе УМНИК ?! Ти май много работи не си виждал !
bivola написа:best_buy написа:...
Трябва да си направиш една операцийка да ти влеят малко чувство за хумор,че като гледам нещо много сериозен го раздаваш и веднага скачаш на шегуващите се колеги![]()
Не се нахвърлям на никого,просто се дразня че някой хора така и не разбраха че колите с десен волан не са направени за България и говорят Пълни глупости !
dokie написа:Доколкото съм запознат (нека хората по-наясно от мен да дообяснят) - в англия има някакъв преглед (като годишния тука), на който не просто ти преглеждат колата, ами направо ти я оправят и после си заплащаш услугата.
Има задължитенел годишен преглед наречен MOT и не ти оправят колата ако и има нещо , просто ти пишат на един лист какво и има и после ти тичаш да си я оправяш , това е соленото !

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
с тва за ръждата не съм съгласенAGT написа:Пилев написа:Единствено съм чул че имат малко повече ръждица заради постоянните дъждове, но не знам до колко е вярно. Фаровете в книжката гледах, че се завъртат и е обяснено как, за страни с ляв и десен волан.
Много правилно си чул

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Англичанките са доста по-добре поддържани от италянките, за германките незнам.
А става да караш десняк, но джип, защото е по висок и си вуждаш напред, пък и ако си имаш навигатор и камиони се използват, зависи колко е пъргава колата.
А става да караш десняк, но джип, защото е по висок и си вуждаш напред, пък и ако си имаш навигатор и камиони се използват, зависи колко е пъргава колата.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Bavarcho написа:Англичанките са доста по-добре поддържани от италянките, за германките незнам.
Има нещо вярно в това което казваш , но все пак май не си карал .
Та първо - два тира на шипка си е трудно нещо за изпреварване даже и с ляв волан , особено ако си със малолоитражка - в такъв случай е по-опасно и от 540ка със десен ... Та един път завинаги - никакъв навигатор не ти трябва - отпускаш малко дистанцията , ако вече си близо намаляваш малко и оставаш камиона или колата да отвори дистанция , изнасяш се в ляво и даваш газчица - звучи сложно , но става много бързо и ПО-БЕЗОПАСНО от това да се лепнеш зад камиона и да хвърляш бързи погледи , както повечето хора със лява дирекция правят

Всички тия притеснения отпадат,като стъпиш на повечко ленти

Мойта "гаражна" хубавица е от първите А6 и е набор 97 - ръжда няма никаде . А да не забравяме че ВЪВ АНГЛИЯ НЯМА СНЯГ и съответно сол

Карам и ляв и десен волан - нямам проблеми - може би защото карам от скоро , може би защото бях година в Ирландия, не знам . . . Скоростите същите , педалите същите , каде толкова му е разликата .
Като обобщение - не е по-удобно , но е доста евтино и може да си вземеж нещо евтино и мощно да си начешеш шугата за някоя година

44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3