Ходите ли на лостове да се набирате

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 08 Май 2009, 16:36

Ходя на лостове с приятели да чопля семки и да гледам релефните батки как се набират :help: :help: :help:
In Ban We Trust!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mislead » 08 Май 2009, 16:47

eraziel написа:Ходя на лостове с приятели да чопля семки и да гледам релефните батки как се набират :help: :help: :help:

от семките няма мускули :) от гледане файда няма вземи пробвай и ти , неска 3 4 пъти утре пак докато увеличиш и сам ще осетиш резултата

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 08 Май 2009, 16:49

mislead написа:
eraziel написа:Ходя на лостове с приятели да чопля семки и да гледам релефните батки как се набират :help: :help: :help:

от семките няма мускули :) от гледане файда няма вземи пробвай и ти , неска 3 4 пъти утре пак докато увеличиш и сам ще осетиш резултата

Пич, за мен тая работа трябва да има приложение. Тая мускулатура трябва да има някакво приложение, а не очилата на диадема и седи цел ден по плажовете. Хванете някакъв спорт и ще видите как се оформя тялото. От фитнеса ставаш като порцелат - красиво оформен и адски чуплив!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 08 Май 2009, 16:51

брато как си се надъхал не е истина ти ако почнеш яко редовно фитнес и видиш как се помпиш това ще стане адският форум за мускули :twisted:

П.С иначе колега така е от машините не се расте много едно време като е нямало машини пак си е имало горили,давай яко с набиранията и зад врат и после потърси някое местенце да правиш кофички ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mislead » 08 Май 2009, 16:51

в тези времена дето настанаха добре е да си корав , или да имаш голям гръб или голям мозък :))) щотото само глупости стават всеки ден по новините , добре е да си във форма

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 08 Май 2009, 16:54

mislead написа:в тези времена дето настанаха добре е да си корав , или да имаш голям гръб или голям мозък :))) щотото само глупости стават всеки ден по новините , добре е да си във форма

Бате нема се сърдиш ама според мен тая тенденция беше модерна в средата на 90те
Хубаво е да направиш тяло, ама чак пък "в тези времена дето настанаха добре е да си корав , или да имаш голям гръб" е доста пресилено
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 08 Май 2009, 16:55

eraziel написа:
mislead написа:

Май си нещо превъзбуден, а :mhihi:
:weed: :weed: :weed: :weed:

П.С тука стана като спам тема :С
П.С2 колега запиши се да тренираш нещо което ти харесва някакви бойни изкуства и ще си в пъти по добре тялом и духом ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 08 Май 2009, 16:55

mislead написа:аз за превъзбуда не споменавам :) ти си този който си мисли за това ;)

Пусни някоя твоя снимка да се надъхаме и утре всички сме по лостовете, глей к'во става ...
In Ban We Trust!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mislead » 08 Май 2009, 16:57

аз снимка ще покажа , но друг е въпроса че ти си заядлив нещо , темата е дали ходите на лостове а не за снимки или нещо от твоите заядливи изречения и само спамиш поне не говори като нямаш кво да кажеш

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 08 Май 2009, 17:09

Айде не се заяждайте, ами давайте по темата ;)

Аз се набирам чат пат- кефи ме :) Надхват правя 15 макс :) Кой къде се набира? И по колко бройки правите?
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 08 Май 2009, 17:12

аз тренирам щафета 4х100 със салатка ,сега отивам за марулки и краставички и след малко сядам :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mislead » 08 Май 2009, 17:15

Mamouk написа:Айде не се заяждайте, ами давайте по темата ;)

Аз се набирам чат пат- кефи ме :) Надхват правя 15 макс :) Кой къде се набира? И по колко бройки правите?

баце аз сега сам до това ниво ...

3серии по 10 над врат
3 серии по 8 над врат

след това

3 серии по 8 за бицепс
3 серии по 6 за бицеп

след това супер сериа 20 кофи тесни
супер сериа 20 кофи широки

това е едната тренировка :)

друг ден набиране настрани с 2 лоста за гръб 3 серии по 10 после пак 3 по 8 и след това супер3 серии лицеви по 35 едната сериа

друга тренировка е набиране с тесни хватове ама там малко е трудно щотото много се товари предмишник

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 08 Май 2009, 17:16

Mamouk написа:Айде не се заяждайте, ами давайте по темата ;)

в фитнеса по принцип,правя по 10 надхват по 4 серии като чат пат ползвам помощ някой да ми повдига леко краката научих се преди месец до скоро правих на една машина която ми помага(асансиора) да се набирам защото не можех да правя по 1 сега си ги мятам без проблем ;)
и кофи правях на тая машина да ги свикна сега си правя по 15 20 или 4 серии 15 12 10 10 ;)

младши ентусиаст
Аватар

ааа

Мнение от nigh7lif3 » 08 Май 2009, 17:28

Ей ги къде са мойте хубавци....
Изображение
По 12 кг са, самоделки и ми вършат работа горе долу да се подържам.
Иначе фитнеса е добре, но аз лично бутах яко 6 7 години и вече не ми се занимава, а там се иска постоянство. От 62 кг почнах, та до 110 бех стигнал. Готино е, но е до време. Сега вече вкъщи бутам по малко.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от icak » 08 Май 2009, 18:32

...
Последна промяна icak на 07 Дек 2012, 20:44, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата