Да ви се "похваля"
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
В "Армеец" ми оправиха половината кола, т.е. оправиха ми зандата броня и парктроника, дето ме блъснаха зимата изотзаде, и ми боядисаха половината кола без да съм дала нито един лев, + това ми изплатиха 2 гуми и 2 джанти, и може да се каже че съм напред от цялата работа...
Да не кажа че съм и почти 100% доволна от начина на боядисване, като изключим 1-2 малки забележки, които са неминуеми при пребоядисване на кола...
Иначе нова кола от БГ - НЕ... Именно поради безумната политика на компаниите по повод на щетите и чакането в "оригиналните" сервизи...
Ице, че светне Мичето пак, ни са ядосвай
Кажи им и да оправят онова на жабката от главата ми дето го вдлъбнах като се шибнах в нея

Иначе нова кола от БГ - НЕ... Именно поради безумната политика на компаниите по повод на щетите и чакането в "оригиналните" сервизи...
Ице, че светне Мичето пак, ни са ядосвай

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
((:BuKcu:)) написа:Що? Какво стана? Какво им е на Алианц?
На мен от Булстрад ми изплатиха САМО 386лв. за парктроник, предна лява броня, заден ляв калник и дръжка и поразиите от отзад... Просто тия пари стигат за всичкоооче даже и ресто ще остане
![]()
И за това повече в Булстрад - НЕ!!!
За това те питам как е при Алианц?
Ми то не е само Алианц...те са триумвират тези три дружества - Алианц, Алианц Лизинг и Балканстар...както се казва 3 в 1.
Значи, звъня по телефона в Алианц и викам, така и така - щета, какво правим? Ок, отивате в Балканстар, в приемната на Мерцедес, там има наш човек, описва ви щетата, вкарвате си колата в сервиза и ви я правят.
Отивам в Балканстар, няма народ за щети, попълних си бланката, описаха ми щетата и викам сега кво правим?
Той - ми сега чакаме да одобрят щетата от централата. Викам - как бее, като купувах колата ми казаха, че ако имам някакви щети, идвам оставям си колата и не се занимавам с вас. Той - ми не е съвсем така. Ясна работата - тва е било само за когато купувам колата.
Питам - а като одобрят щетата да се прави? Той - Ами идвате и си записвате час за сервиза.А кога са първите свободни часове? Ами средата на юни... А кво правим ако ме спрат КАТ и ми пишат акт за тва че карам технически неизправна кола? Ми не знам...
Има ли вариант, да се прави в друг сервиз? Има. Какво трябва да направя? Ами не знам....

Мисля си сега до края на деня ще одобрят щетата, ще ми се обадят и аз ще ги питам кво правим за да вкарам колата в друг сервиз. Междувременно се свързвам с човек от друг оторизиран и за гаранционно обслужване сервиз на Мицубиши, пък макар и с не добра слава - Ратола, и се оказва, че при тях мога да си вкарам колата след 10 дни...пак не е цвете, но на фона на един месец ми изглежда добре.
Чакам някой от Алианц да ми звънне, ама никой не звъни.
Междувременно, дясната ми предна спирачка започва да издава звук като от спиращ ТИР. Нямам идея защо. Звъня на приемчика на сервиза и викам - кво правим - и за това ли един месец? Ми не, за това когато дойдете - то било гаранционно. Ясно. Днес сутринта отивам сервиза и тоя както ми записва данните вика, ми дайте си телефона. За кво ти е телефона ми бе? Ми да ви се обадя като свършим. Ма аз ще съм тук! Ама ще чакате ли толкова дълго?

Докато чакам си мисля, я да отида при тоя в приемната на мерцедес да го видим що така не ми звънят още. Отивам там, а той завежда щета на джанта на майбах...одрали я хората...сигурно струва колкото цялото ми мицубиши...Тоя пък взе че се смути и измисли неква тъпа лъжа, че нито една щета от вчера не била одобрена още. Викам - ок, аз сега отивам в централата на Алианц, кой да търся там да го питам що така. Тоя пък взе че се сепна...ама моля ви се, изчакайте, седнете тук, прочетете вчерашния брой на стандарт...След 10 минути тоя се появява с някаква хартийка и вика, честито одобрен сте. За кво ми честитиш, бе, да нема да се женя, че ми честитиш...дай хартийката.
Коя е първата дата? Ами 8-ми. Осми мина бе! Днес е 12-ти...Ама не, осми юни...Добре, с кой трябва да говоря в Алианц за да закарам колата в друг сервиз, ами с еди кой си. А кой му е телефона на този човек? Ама то на става така по телефона. Абе нищо, дай ми телефона, аз ще пробвам. Верно не става по телефона.
Отивам в централата на Алианц. Ма за да не губя време, щото така и така ше си чакам колата и ще кибича си вземам такси. Видях се с човека - вика нема проблеми, където кажеш я вкарваме, те издават фактури, ти ни носиш фактурите, а после един мармот...Тоя филм с фактурите съм го гледал, я дай нещо по-така, като за застраховка от 3 хилядарки. Ми...то може и в доверен сервиз...аз започвам да гледам одобрително...ама има проблем с лизингодателя. Викам що, бе са и тех ше омая. Ми казва, отиваш в Алианц Лизинг и там говориш с тях съгласни ли са.
Хубаво, пак на едно такси и обратно на резбарска. Тая улица е неква странна. Минеш един път - задръстване като на семинарията. Минеш след 5 минути, празно - все едно си в пустиня. Та отивам в Алианц Лизинг, които се помещават в таванското помещение на шоурума на Мицубиши, ма не знам кой търся. След три разговора, два от които с викане, разбирам, че търся една жена, дето е на обяд. Е, чакам. Така и така си чакам колата, че да разбера що звучи като камион в спирачките... Връща се момичето и започвам и на нея да и обяснявам каква е ситуацията. Тя в интерес на истината прие нещата присърце и се раззвъня по телефоните. Говори и с този дето бях при него в Алианц и се оказа в крайна сметка, че и по телефона можел да говорил човека. Научил се е някак, междувременно. лОказва се че човекът просто се чудел как да си ме прати обратно да си чакам колата. Не можело в доверен сервиз, щото ми отпадала гаранцията за частите, които са сложени, нищо че ше си ги купя от Баканстар по цени на дребно, но и не само това - отпада и гаранцията на ел. системата, защото видиш ли фарът и мигачът били част от нея, и ние са като ги вържем такива негаранционни към гаранционната система и те вече не носели отговорност за това како ще и се случи. Измислили са го хората. Викам тая работа нема да стане. Я да звъннем на дилърите дето ми я набутаха тая кола срещу щедри обещания. Звъня на дилърката, тя па напуснала. Нищо, говорим си с друг дилър. Той потвърждава това за гаранцията. И тук ако беше филм идва моментът, в който музиката става тиха и тъжна, а осветлението приглушено, нещата почват да се случват на забавен каданс, а главния герой не знае какво точно прави, но го прави с особено упорство. Усетих се некъде по стълбите, как си тръгвам бесен и пожелавам на целия им холдинг съдбата на дженеръл мотърс, а на служителите им...не помня. Та след като ги нахраних добре, отидох и чинно си записах час за 8-ми юни.
Междувременно ми звъни приемчикът от сервиза на Мицубиши да ми каже, че не са разбрали защо точно прави така колата ми, обаче са я оправили. Можело да е от това, че карам по запрашени улици...викам, а дисковете, спирачните и те ли от това са се надрали? Той - ами вероятно е...Ахам...А ти нещо за дебил ли ме имаш, кво на некъв льольо ли ти заприличах, че реши така тъпо да ми се подиграваш....Ама не, наистина може от праха...От праха ти се надрал мозъкът на теб...да не ми е първата кола с дискови спирачки това?!...Ама те са в отлично състояние...А що вият на влекач?...Ами не можахме да установим...А сега вият ли? Ами не...Прегледът ще ви струва 45 лв...
Това е...
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
...
Смях се...не е много за смях, но се смях... стила е готин

Не се дразни...съчувствам ти, колега, но по-добре го забрави по-бързо...
Не е виновно Мицу-то...то май квото и да си вземеш ново...се започва подобен сериал!

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
someone написа:След сутрешната ми разходка между Балканстар, Алианц Лизинг и ЗПАД Алианц единственото което мога да кажа е, че това ще е последното Мицубиши, което купувам и последната кола, която застраховам в Алианц. Най тъпото всъщност е, че май си го изкарах на единствения човек в тези три фирми, който взе нещата насериозно и се опита да ми помогне.
Нямам нерви да разказвам повече. На 8-ми юни влизам в сервиза на Балканстар.
Колега ,аз като чуя за техният сервиз и ми се преобръщат червата

Опитвай се да не се ядосваш ,защото знаеш ,че нервите цена нямат и се заплащат със здравето , пука им на тия ***

Аз затова повтарям на разни приятели,роднини, познати ,че си знам пътечката до Швейцария , докато съм жив само от там ще купувам коли втора ръка от първия им собственик за мен и който иска от семейството ми и никога ама никога една стотинка от мен няма да влезе в нито един оторизиран сервиз и представителство за нови автомобили в България

Георги Пенчев
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Да се смееш ли, да плачеш ли
Явно са компетентни само когато трябва да ти приберат парите 

Никой не мое ма връне на селу!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4

Е, ти си се вкарал не в музиката....ами не знам къде

Верно да не знаеш да се смееш ли или да плачеш. А би трябвало всичко да ти минава по вода след като е нова автомобил, през лизингова компания и с каско

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2