"Photoshop Тунинг" - от майстора.
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Oyama написа:Не ви харесва хубаво, само не разбрах защо трябваше да ми разваляте темата. Направете си ваша тема където да се покажете кви сте селяни.![]()
на фона на тези думи как ти звучи това
Грубия тон, обидите преки или косвени, лични данни на трети лица, призоваването към противозаконни действия са НЕДОПУСТИМИ тоест ще бъдат изтривани...
Всеки има право на мнение дали му харесват или не твоите произведения, това че не се харесват на част от потребителите не е повод за грубо държание !!!
May the BMW force be with you!
Oyama написа:Не ви харесва хубаво, само не разбрах защо трябваше да ми разваляте темата. Направете си ваша тема където да се покажете кви сте селяни.....
алоооо каратисчето
я по споко с изказванията моля!
ти правиш некви супер пернишки изцепки
в БМВ форум пълниш темите с глупости
после ние сме били селяни и простаци...
осъзнай се момче...
има си тунунг форум за подобни творения
айде със здраве

Колкото са ти по прости снимките толкова са и ПО хубави !
Невиждам смисъл всяка кола да е правиш тип "селски рацер"
Имаш що годе някакъв талант , но така той не се вижда, ако искаш да се види и да се хареса прави стилни неща, с финес, да са елеганти...
ПС. Изкуство е да направиш такъв тунинг, и хората да се чудят това с фотошоп ли е или без? Не като твйоте дето си миришат на фотошоп от далече...
Надявам се да ти е влезанало нещо в главата и следващата снимка да е достатъчно добра всеки да ти каже ЕВАЛА !
Невиждам смисъл всяка кола да е правиш тип "селски рацер"
Имаш що годе някакъв талант , но така той не се вижда, ако искаш да се види и да се хареса прави стилни неща, с финес, да са елеганти...
ПС. Изкуство е да направиш такъв тунинг, и хората да се чудят това с фотошоп ли е или без? Не като твйоте дето си миришат на фотошоп от далече...
Надявам се да ти е влезанало нещо в главата и следващата снимка да е достатъчно добра всеки да ти каже ЕВАЛА !
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18

naskoksan написа:... пернишки изцепки
...

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

Ми така си ги изкат собствениците им бе, пишат ми ЛС и кажат кво искат и аз го правим, най-често пишат "искам да ми я направиш УНИКАЛНА, като летяща чиния" и аз изпълнявам.Невиждам смисъл всяка кола да е правиш тип "селски рацер"

Ето нещо стилно - мерцедес- без неони без лерпенки правил съм ги само по мой вкус.

Последна промяна Oyama на 14 Яну 2005, 16:32, променена общо 1 път

43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3