какво мислите за това ?
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
За 2012 година се знае МНООГО отдавна. Нострадамус е предсказал края на света, има дата даже - 23.12.2012г. Календара на Маите също свършва 2012-а година. Имало някакви доказателства, базирани на древни египетски текстове, че преди 12000 години се е случило нещо подобно - магнитното поле на Слънцето се променило и това предизвикало катаклизъм на Земята. С това обясняват и ледниковия период.
Е, и 2000-та година чакахме края на Света, и за 2003 имаше нещо... сега 2012... Поживьом, увидим...Исак Нютон е прогнозирал катаклизъм за 2060г. Ванга също говори за Апокалипсис, който щели да преживият "дацата Ви"...
Като се замисля, вероятността да ми падне саксия на главата или да умра в автомобилна катастрофа /боже опази!/ е милиарди пъти по-голяма от вероятността меторит или някакво друго небесно тяло да удари Земята, така че... не се притеснявам особено

Е, и 2000-та година чакахме края на Света, и за 2003 имаше нещо... сега 2012... Поживьом, увидим...Исак Нютон е прогнозирал катаклизъм за 2060г. Ванга също говори за Апокалипсис, който щели да преживият "дацата Ви"...
Като се замисля, вероятността да ми падне саксия на главата или да умра в автомобилна катастрофа /боже опази!/ е милиарди пъти по-голяма от вероятността меторит или някакво друго небесно тяло да удари Земята, така че... не се притеснявам особено

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Apassionata, Нострадамус секи си го нагажда както дойде, понеже е писал на некъв стар френски и до днес може да си го превеждаш както искаш. 2012 и за нубиру и маите и другите календари в ютръбата може да гледаш филми до утре. Тва за нубиру, лесно ше се докаже догодина, понеже според много филмчета ше се вижда с просто око.
Не се е променило магнитното поле на слънцето, а на земята, периода, който не е доказан на 100% е че полюсите се сменят на +/- 12 000 год, дори. Фак е че скалите, когато се взима ядка са с различна полярност, през даден период земята си обръща магнитното поле. Има данни че сега сме в така фаза, но никой не знае за колко време стaва това.
Ся сериозно, 2012 идат....
///peter, Аз ше търся ЗУ
Не се е променило магнитното поле на слънцето, а на земята, периода, който не е доказан на 100% е че полюсите се сменят на +/- 12 000 год, дори. Фак е че скалите, когато се взима ядка са с различна полярност, през даден период земята си обръща магнитното поле. Има данни че сега сме в така фаза, но никой не знае за колко време стaва това.
Ся сериозно, 2012 идат....
///peter, Аз ше търся ЗУ
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
http://www.whowillsurvive2012.com/
ае ноември кат излезе по кината ще ви кажа кво ще стане 2012 няма се плашите:weed:
ае ноември кат излезе по кината ще ви кажа кво ще стане 2012 няма се плашите:weed:
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Re: какво мислите за това ?
djpamboss написа:http://vbox7.com/play:defd0579
Аз като се замисля има доста верни неща пък и не веднъж планетата е била "разрушавана" - динозаврите , потопи и т.н
Какво е вашето мнение ?
Ще поживея, ще видим, колега! Що се притесняваш за неща, които не можеш да ги спреш? Няма смисъл се косим за това. По-хубаво да си гледаме кефа.
Според мен далеч по-опасен от тая планета-слънце-комета-вестител на края е всеки един тъпак, решил че правилата и законите не важат за него.
Поздрави.
П.С. Отивам до обсерваторията Коперник в морската да видим какво знаят хората които с това се издържат. То и времето е хубаво за разходка, 2 в 1. Ако уцеля някоя "позната" ще стане 3 в 1 - беше някаква комбинация ма не го помня това.

От тогава русото не е на мода.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Колеги,ако идва края на земята требе да се вземат спешни мерки:
1-теглене на еба*си и заемите и безспирен купон
2-всека седмица -събор на БМВ
3-няма трето,виж горните 2!!!

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Ти си моята... сродна душа у форума братЕ.Димитров написа:Колеги,ако идва края на земята требе да се вземат спешни мерки:

St.Dilov написа:Ти си моята... сродна душа у форума братЕ.Димитров написа:Колеги,ако идва края на земята требе да се вземат спешни мерки:
Адски прав е колегата ама гледайте да не се оливате с заемите,че ако не стане нищо ще има да плащате много време за едното густо или трябва да съдите тоя дето е пуснал мухата

Иначе по темата кво да кажа квото става ще става то без тва станахме много да се поочистим пак след време новото си е ново .....някой много гледа дискавъри

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
mangini написа:Apassionata написа:За 2012 година се знае МНООГО отдавна. Нострадамус е предсказал края на света, има дата даже - 23.12.2012г.
Аз от както се помня - всяка година я определят за края на света... Ако ще свършва да свършва, дано само да е след заплата

Тоя Нострадамус ако го видя бих му се изплюл в лицето... кво само "корка" хората с глупости

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
kiko написа:http://www.whowillsurvive2012.com/
Трейлъра на филма е страшен

Още един филм посветен на 2012-та
http://zamunda.net/details.php?id=115993&hit=1

Ето това е доста по интересно http://zamunda.net/details.php?id=15376 ... rtcomments
Живи и здрави ...ще дойде Декември 2012.. и каквото е писано ще стане.

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Totogada написа:kiko написа:http://www.whowillsurvive2012.com/
Трейлъра на филма е страшен![]()
Съдейки по трейлъра, бих казал че това е като предистория на "Воден Свят" с Кевин Костнър.
Не бойте се, там е ясно че човечеството оцелява благодарение на:
- саксия с един домат и 2 листа;
- чифт хриле зад ушичките;
- Маслени пастели;
- мастербокс с Марлборо.

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Сондьора написа:Нострадамус секи си го нагажда както дойде, понеже е писал на некъв стар френски и до днес може да си го превеждаш както искаш

Единствения, който вярвам, че е "предсказал" нещо е Жул Верн. И то не защото имал свръх способности, а просто защото е наблюдавал как човечеството се развива и е бил достатъчно умен да се досети, че в бъдеще все някога, човека ще търси начин да лети, пътува под вода и когато Земята вече му се стори малка ще иска да знае какво има извън нея

За тая измислена планета не вярвам твърдо! Не защото съм сигурен, че утре наистина няма да дойде края на света, ами просто защото ако наистина е било потвърдено нейното съществуване от НАСА, защо тогава по Астрономия се учи, че в с-мата има 9 планети, а не 10

Аз съм готов да вярвам повече на учени, отколкото на перифразираните думи на древни философи по общи приказки и на произволно интерпретираните следи оставени от Маите и др. древни култури.
И защо да вярвам на календара на Маите, а не на този на българите, който също е много древен и по-точен

Според мен е както каза stoyan - това е измислица на човек без работа... пък и дори да е прав, сигурен съм че Брус Уилис няма да остави нещата просто така

- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Е.Димитров написа:Колеги,ако идва края на земята требе да се вземат спешни мерки:

васе почваи от сега да я нагласяш че не остана времеVT5602AK написа:То нали 2000г. щеше потоп да има,бях нагласил лодката ама...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Apassionata написа:За 2012 година се знае МНООГО отдавна. Нострадамус е предсказал края на света, има дата даже - 23.12.2012г. Календара на Маите също свършва 2012-а година. Имало някакви доказателства, базирани на древни египетски текстове, че преди 12000 години се е случило нещо подобно - магнитното поле на Слънцето се променило и това предизвикало катаклизъм на Земята. С това обясняват и ледниковия период.
Всъщност не съм съгласен с ледниковия период.
Това е цикличност, ледников период и глобално затопляне,както се редуват и сезоните. Идва от самото движение на звездните тела и появата на така наречените соларни петна по тях. Последния "ледников период" е бил всъщност доста "скоро", доколкото си спомням 1600-1700 година някъде.
Нострадамус беше предрекъл и за 2000 и за 08.08.2008, но уви...
Промяна във физиката не би се определила от една дата. Всичк отова е една спекулация, целта обаче на тази спекулация не ми е понятна

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3