какво мислите за това ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 13 Май 2009, 10:35

За 2012 година се знае МНООГО отдавна. Нострадамус е предсказал края на света, има дата даже - 23.12.2012г. Календара на Маите също свършва 2012-а година. Имало някакви доказателства, базирани на древни египетски текстове, че преди 12000 години се е случило нещо подобно - магнитното поле на Слънцето се променило и това предизвикало катаклизъм на Земята. С това обясняват и ледниковия период.
Е, и 2000-та година чакахме края на Света, и за 2003 имаше нещо... сега 2012... Поживьом, увидим...Исак Нютон е прогнозирал катаклизъм за 2060г. Ванга също говори за Апокалипсис, който щели да преживият "дацата Ви"...
Като се замисля, вероятността да ми падне саксия на главата или да умра в автомобилна катастрофа /боже опази!/ е милиарди пъти по-голяма от вероятността меторит или някакво друго небесно тяло да удари Земята, така че... не се притеснявам особено
;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 13 Май 2009, 10:51

Apassionata, Нострадамус секи си го нагажда както дойде, понеже е писал на некъв стар френски и до днес може да си го превеждаш както искаш. 2012 и за нубиру и маите и другите календари в ютръбата може да гледаш филми до утре. Тва за нубиру, лесно ше се докаже догодина, понеже според много филмчета ше се вижда с просто око.
Не се е променило магнитното поле на слънцето, а на земята, периода, който не е доказан на 100% е че полюсите се сменят на +/- 12 000 год, дори. Фак е че скалите, когато се взима ядка са с различна полярност, през даден период земята си обръща магнитното поле. Има данни че сега сме в така фаза, но никой не знае за колко време стaва това.

Ся сериозно, 2012 идат....
///peter, Аз ше търся ЗУ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 13 Май 2009, 11:02

http://www.whowillsurvive2012.com/
ае ноември кат излезе по кината ще ви кажа кво ще стане 2012 няма се плашите:weed:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Re: какво мислите за това ?

Мнение от t060 » 13 Май 2009, 11:20

djpamboss написа:http://vbox7.com/play:defd0579

Аз като се замисля има доста верни неща пък и не веднъж планетата е била "разрушавана" - динозаврите , потопи и т.н
Какво е вашето мнение ?

Ще поживея, ще видим, колега! Що се притесняваш за неща, които не можеш да ги спреш? Няма смисъл се косим за това. По-хубаво да си гледаме кефа.
Според мен далеч по-опасен от тая планета-слънце-комета-вестител на края е всеки един тъпак, решил че правилата и законите не важат за него.

Поздрави.

П.С. Отивам до обсерваторията Коперник в морската да видим какво знаят хората които с това се издържат. То и времето е хубаво за разходка, 2 в 1. Ако уцеля някоя "позната" ще стане 3 в 1 - беше някаква комбинация ма не го помня това. :P
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Май 2009, 11:43

Колеги,ако идва края на земята требе да се вземат спешни мерки:
1-теглене на еба*си и заемите и безспирен купон
2-всека седмица -събор на БМВ
3-няма трето,виж горните 2!!! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 13 Май 2009, 11:51

Е.Димитров написа:Колеги,ако идва края на земята требе да се вземат спешни мерки:
Ти си моята... сродна душа у форума брат :mrgreen:

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 13 Май 2009, 11:57

St.Dilov написа:
Е.Димитров написа:Колеги,ако идва края на земята требе да се вземат спешни мерки:
Ти си моята... сродна душа у форума брат :mrgreen:

Адски прав е колегата ама гледайте да не се оливате с заемите,че ако не стане нищо ще има да плащате много време за едното густо или трябва да съдите тоя дето е пуснал мухата :twisted:

Иначе по темата кво да кажа квото става ще става то без тва станахме много да се поочистим пак след време новото си е ново .....някой много гледа дискавъри ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 13 Май 2009, 12:08

Apassionata написа:За 2012 година се знае МНООГО отдавна. Нострадамус е предсказал края на света, има дата даже - 23.12.2012г.

Е поне събора ще е минал.. :D Така че до тогава на който му се въртят в главата турбо проекти, да не се колебае изобщо, че не остана време!! :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 13 Май 2009, 12:25

mangini написа:
Apassionata написа:За 2012 година се знае МНООГО отдавна. Нострадамус е предсказал края на света, има дата даже - 23.12.2012г.

Аз от както се помня - всяка година я определят за края на света... Ако ще свършва да свършва, дано само да е след заплата :mhihi:
Тоя Нострадамус ако го видя бих му се изплюл в лицето... кво само "корка" хората с глупости ;)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 13 Май 2009, 12:26

kiko написа:http://www.whowillsurvive2012.com/
ае ноември кат излезе по кината ще ви кажа кво ще стане 2012 няма се плашите:weed:

Трейлъра на филма е страшен :shock:

Още един филм посветен на 2012-та
http://zamunda.net/details.php?id=115993&hit=1 ;) - като чета коментарите май е пълна боза :roll:

Ето това е доста по интересно http://zamunda.net/details.php?id=15376 ... rtcomments

Живи и здрави ...ще дойде Декември 2012.. и каквото е писано ще стане.
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 13 Май 2009, 12:33

То нали 2000г. щеше потоп да има,бях нагласил лодката ама...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 13 Май 2009, 12:39

Totogada написа:
kiko написа:http://www.whowillsurvive2012.com/

Трейлъра на филма е страшен :shock:

Съдейки по трейлъра, бих казал че това е като предистория на "Воден Свят" с Кевин Костнър.
Не бойте се, там е ясно че човечеството оцелява благодарение на:
- саксия с един домат и 2 листа;
- чифт хриле зад ушичките;
- Маслени пастели;
- мастербокс с Марлборо.
;)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 13 Май 2009, 13:15

Сондьора написа:Нострадамус секи си го нагажда както дойде, понеже е писал на некъв стар френски и до днес може да си го превеждаш както искаш

:yes: абсолютно вярно :)

Единствения, който вярвам, че е "предсказал" нещо е Жул Верн. И то не защото имал свръх способности, а просто защото е наблюдавал как човечеството се развива и е бил достатъчно умен да се досети, че в бъдеще все някога, човека ще търси начин да лети, пътува под вода и когато Земята вече му се стори малка ще иска да знае какво има извън нея :)

За тая измислена планета не вярвам твърдо! Не защото съм сигурен, че утре наистина няма да дойде края на света, ами просто защото ако наистина е било потвърдено нейното съществуване от НАСА, защо тогава по Астрономия се учи, че в с-мата има 9 планети, а не 10 :idea:
Аз съм готов да вярвам повече на учени, отколкото на перифразираните думи на древни философи по общи приказки и на произволно интерпретираните следи оставени от Маите и др. древни култури.

И защо да вярвам на календара на Маите, а не на този на българите, който също е много древен и по-точен :D

Според мен е както каза stoyan - това е измислица на човек без работа... пък и дори да е прав, сигурен съм че Брус Уилис няма да остави нещата просто така :weed:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 13 Май 2009, 13:20

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
VT5602AK написа:То нали 2000г. щеше потоп да има,бях нагласил лодката ама...
васе почваи от сега да я нагласяш че не остана време :help: :ahah:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Май 2009, 13:22

Apassionata написа:За 2012 година се знае МНООГО отдавна. Нострадамус е предсказал края на света, има дата даже - 23.12.2012г. Календара на Маите също свършва 2012-а година. Имало някакви доказателства, базирани на древни египетски текстове, че преди 12000 години се е случило нещо подобно - магнитното поле на Слънцето се променило и това предизвикало катаклизъм на Земята. С това обясняват и ледниковия период.
Е, и 2000-та година чакахме края на Света, и за 2003 имаше нещо... сега 2012... Поживьом, увидим...Исак Нютон е прогнозирал катаклизъм за 2060г. Ванга също говори за Апокалипсис, който щели да преживият "дацата Ви"...
Като се замисля, вероятността да ми падне саксия на главата или да умра в автомобилна катастрофа /боже опази!/ е милиарди пъти по-голяма от вероятността меторит или някакво друго небесно тяло да удари Земята, така че... не се притеснявам особено
;)

Всъщност не съм съгласен с ледниковия период.
Това е цикличност, ледников период и глобално затопляне,както се редуват и сезоните. Идва от самото движение на звездните тела и появата на така наречените соларни петна по тях. Последния "ледников период" е бил всъщност доста "скоро", доколкото си спомням 1600-1700 година някъде.
Нострадамус беше предрекъл и за 2000 и за 08.08.2008, но уви...
Промяна във физиката не би се определила от една дата. Всичк отова е една спекулация, целта обаче на тази спекулация не ми е понятна :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата