машинки за цигари

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 13 Май 2009, 13:23

killswitch написа:е то правите си 40-50 цигари да има и тва е,не сяка цигара тепурва да тъпчеш

E да де, ама сметни си 40-50 цигари по 1 минута средно... къде отиваме. Друг е въпроса ако излезнеш на заведение и пушиш като комин или всеки 2ри почне да иска да пробва ква е тая цигара.
Според мен всичко зависи дали ти харесва до голяма степен тютюна и дали имаш желание и време да "свиваш"
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от penio » 13 Май 2009, 13:24

От къде се снабдявате с тутун? Тоя по магазините е скъп 7-8 лв за един пакет.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 13 Май 2009, 13:26

Ако имаш достатъчно опит,цигара се свива идеално и без машинка.Хартийки и филтри се продават отделно и са стотинки.От тютюните мога да препоръчам Ct.black и още един със зелена опаковака,но му забравих името.По принцип хубавите тютюни са много по-ароматни от цигарите и в повечето случаи са по-тежки.определено ти излиза по евтино,а и не ти се допушва толкова често,колкото от обикновените цигари!Според мен 3.40 за кутия виктори при средна заплата 400 лв. си е направо убийство за пушачите.Аз поне мога да се похваля,че след 10 год. яко пушене,вече 6 мес. съм чист!Направо ми се драйфа като помириша дим вече.Общо взето не си заслужава да пушиш! ;)Турските и холандските тютюни са най-хубави.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 М52B20
Детайли за колата: ...най-бавната в Пловдив :)

Мнение от sinster » 22 Май 2009, 22:09

то се е видяло, че нещата си отиват към отказване,, дайте поне да не се излагаме. :roll:
...burn your tyres , not your soul.....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е34 тдс
Мечтае да кара: 740

Мнение от dido_lom » 23 Май 2009, 21:32

задравеите колеги,от три месеца пуша само тутун от магазина,един пакет заедно сас хартиата ми излиза кам 7.50 зависи от марката.аз си взимам ред бул пакета е 40гр. от него си права кам 70 цигари,само че машинката не е като на колегата а от другиа модел,грубо сметнато ми излиза кам 1,50лв. на ден.мислиа си че сам на делавера както се казва :D :D :D
дизела е прост,НО не е за прости хора
и нека силата да е с вас!Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 23 Май 2009, 22:07

http://www.smokin4free.com/
Малко са вдигнали цените, но доставят на места, където цигарите са доста по-скъпи от БГ.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 23 Май 2009, 23:42

Бате натиснах BUY и ми излезе 40 и нещо долара ,което е по скъпо от бг с 3-4 лева а не по евтино ,кажи каква е врътката?
Live it like you Love it

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 24 Май 2009, 7:47

Знам на едно място се продават машини за продажба на цигари.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 24 Май 2009, 18:29

blqsu4ko написа:Бате натиснах BUY и ми излезе 40 и нещо долара ,което е по скъпо от бг с 3-4 лева а не по евтино ,кажи каква е врътката?

Ми нали казвам, бе бате. Тва е повече на далавера ако си в друга държава (Германия, Англия, САЩ), където цигарите са по-скъпи от БГ, защото от тоя сайт ти идват на една цена, независимо къде се намираш.

Иначе ти за 40 кинта трябва да си скочил с някои скъпи. Имай предвид, че от всички видове има минимално количество, което е обикновено 2 стека.
Ето тези (примерно) със $6.60 доставка ти стъпват на $1.90 кутията. В БГ колко са?
89 Viceroy Lights (Blue) 2 $12.30

Предишна

Назад към Извън Темата