случвало ли ви се е да флиртувате с други шофьори?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 14 Май 2009, 1:11

///peter написа:Не, тъпо е, особено когато някой от участниците е обвързан по някакъв начин ;)
плюс 1..тъкмо си мислех само аз ли съм такъв темерут да нямам такива заигравки... :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 14 Май 2009, 8:28

M2PR написа:....поглеждам задкормилното устройство и гледам някъв младеж ми се усмхва супер чаровно :mhihi: обаче аз вместо да му отвърна със същото, вкарвам първа и се изтеглям малко напред и продължавам да си чета :mhihi: ........

Хааххахахахахааааа, Наде никви аванси на тия нахалници!!! Само така !!!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Не се стърпях.... :mhihi: :mhihi:
По тематааааа....де да знам....преди сякаш да, макар и неумишлено...сега се заглеждам по-колата, ако ми хареса и толкова..... на шофьора обръщам внимание какъв е, ако ме издразни с нещо :evil:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 14 Май 2009, 8:53

Не знам по София и другите големи градове как е, но в Бургас последно време ми идват други идеи различни от флирт. Навъдили са се някви каки дето си мислят, че са фанали господ за шлифера, а господ всъщност е някой мазен гнусяр с кинти и си карат доста нагло, минават си на червено, спират си както и където искат, гонят хората по пешеходните пътеки и т.н. Сега доста дами ще се намусят, но това е реалността в България. Не казвам, че всички са такива, но вече има достатъчно. Та флирта според мен трябва да се случва извън автомобила, голяма рядкост е в тая олигофренска държава да се срещнат опитни шофьори от различен пол и да се бъзикат в продължение на няколко пресечки. Естествено и голяма част от мъжете сме такива, но някак си на Бай Ганьо по му отива да е смотаняк.
    ПП: Обичайте се по светофарите, не гледайте лошо съседната кола ако е Голф или Опел и дами не забравяйте, че сте нежната половинка на света.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 14 Май 2009, 8:58

Всеки има различна представа за флирт в тази ситуация..... Абсолютно съм съгласна с горното мнение!!!
То на цялата им неадекватност на повечето дами на пътя, само остава да се оглеждат 2 пресечки на всички посоки и мазалото станало....
Под флирт в този случай аз лично разбирам усмивка на съседа, 1,2, тръгваме и толкова.... ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Май 2009, 9:02

Lenco написа:Не знам по София и другите големи градове как е, но в Бургас последно време ми идват други идеи различни от флирт. Навъдили са се някви каки дето си мислят, че са фанали господ за шлифера, а господ всъщност е някой мазен гнусяр с кинти и си карат доста нагло, минават си на червено, спират си както и където искат, гонят хората по пешеходните пътеки и т.н. Сега доста дами ще се намусят, но това е реалността в България. Не казвам, че всички са такива, но вече има достатъчно. Та флирта според мен трябва да се случва извън автомобила, голяма рядкост е в тая олигофренска държава да се срещнат опитни шофьори от различен пол и да се бъзикат в продължение на няколко пресечки. Естествено и голяма част от мъжете сме такива, но някак си на Бай Ганьо по му отива да е смотаняк.
    ПП: Обичайте се по светофарите, не гледайте лошо съседната кола ако е Голф или Опел и дами не забравяйте, че сте нежната половинка на света.

О тук е същата работа, предимството е за тях винаги, ама цаката е да тръгнеш таран към тях, знаш ли как бягат с Х6-чките :mhihi:
А "дами" и "господа" в тая държава от доста време трудно се срещат , само душевни отпадъци ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 14 Май 2009, 9:29

Предполагам авторът не е имал предвид "флирт" в класическия смисъл на думата ;) На мен ми е приятно като срещна друго BMW на пътя и с шофьора се поздравим по един или друг начин. Миналата събота засякох едно е46 на бул. България с двама момци в него. Помахахме си, разменихме си усмивки :) Сред толкова намусени физиономии по улиците една такава случка те кара да се чувстваш по-добре.

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 14 Май 2009, 9:36

((:BuKcu:)) написа:....

Ти внимавай, че има и бързо 320д :) И може теб да те ковнат :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Иначе по темата, мисля, че всеки е имал подобни случки...не е енещо кой-знае какво... Аз даже съм се качвал в друга кола, на светофара до мен за купона :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 14 Май 2009, 9:44

така се запознах с едно бившо гадже - на светофара на Сливница и Опълченска :mhihi: :mhihi: Няква врачка и беше казала, че ще срещне мъжа на живота си на път, сигурно си го търсеше хаха... е явно не беше познала :mhihi: на 3-тия месец се изпокарахме :D

А сега като е топло, с кабриото почти ежедневно ми се закачат некви душици, а резултата е много смях и изговорени глупости :mhihi: :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 14 Май 2009, 9:53

само със щофьорки за момента :mhihi:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 14 Май 2009, 10:16

И на мен един ден ми се случи,
една мадама спира до мен и ми се радва нещо,аз понеже съм темерут започнах да я здухвам с "к'во бе,к'во бе.." ,пък тя,бе Емо не ме ли позна ,аз съм "еди кояси....,викам...брех мама му,права не можах да те позная...

Майтап бе Уили :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 14 Май 2009, 10:31

Почти всеки ден се "закачам"и до сега не са ме "хранили"...
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 14 Май 2009, 10:50

Rebel написа: А сега като е топло, с кабриото почти ежедневно ми се закачат некви душици, а резултата е много смях и изговорени глупости :mhihi: :D
Това трябва да се провери, дай едно кръгче ;)
По темата, случват ми се и флиртове :P , но има и такива тупани че направо... :dummy:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Re: случвало ли ви се е да флиртувате с други шофьори?

Мнение от ивчо3 » 14 Май 2009, 11:07

Случвало ми се е само с колежки, е не в смисъла, който се влага в автофорумите. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Angel eyes » 14 Май 2009, 12:10

Дам...случва се и е забавно,поне те кара да се усмихнеш :D Последния път беше някъде из София :mhihi: с 2-ма момци с червено Е30...заиграхме се в лентите..ляво,дясно....,а резултата - пропуснах един завой и после обратен! :shock: :D Малко се бях поувлякла :mhihi: :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 14 Май 2009, 12:48

GaD написа:
((:BuKcu:)) написа:....

Ти внимавай, че има и бързо 320д :) И може теб да те ковнат :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Чакам го :mhihi: 8) :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата