случвало ли ви се е да флиртувате с други шофьори?
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
плюс 1..тъкмо си мислех само аз ли съм такъв темерут да нямам такива заигравки...///peter написа:Не, тъпо е, особено когато някой от участниците е обвързан по някакъв начин

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
M2PR написа:....поглеждам задкормилното устройство и гледам някъв младеж ми се усмхва супер чаровнообаче аз вместо да му отвърна със същото, вкарвам първа и се изтеглям малко напред и продължавам да си чета
........
Хааххахахахахааааа, Наде никви аванси на тия нахалници!!! Само така !!!!!

Не се стърпях....

По тематааааа....де да знам....преди сякаш да, макар и неумишлено...сега се заглеждам по-колата, ако ми хареса и толкова..... на шофьора обръщам внимание какъв е, ако ме издразни с нещо

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Не знам по София и другите големи градове как е, но в Бургас последно време ми идват други идеи различни от флирт. Навъдили са се някви каки дето си мислят, че са фанали господ за шлифера, а господ всъщност е някой мазен гнусяр с кинти и си карат доста нагло, минават си на червено, спират си както и където искат, гонят хората по пешеходните пътеки и т.н. Сега доста дами ще се намусят, но това е реалността в България. Не казвам, че всички са такива, но вече има достатъчно. Та флирта според мен трябва да се случва извън автомобила, голяма рядкост е в тая олигофренска държава да се срещнат опитни шофьори от различен пол и да се бъзикат в продължение на няколко пресечки. Естествено и голяма част от мъжете сме такива, но някак си на Бай Ганьо по му отива да е смотаняк.
- ПП: Обичайте се по светофарите, не гледайте лошо съседната кола ако е Голф или Опел и дами не забравяйте, че сте нежната половинка на света.
Всеки има различна представа за флирт в тази ситуация..... Абсолютно съм съгласна с горното мнение!!!
То на цялата им неадекватност на повечето дами на пътя, само остава да се оглеждат 2 пресечки на всички посоки и мазалото станало....
Под флирт в този случай аз лично разбирам усмивка на съседа, 1,2, тръгваме и толкова....
То на цялата им неадекватност на повечето дами на пътя, само остава да се оглеждат 2 пресечки на всички посоки и мазалото станало....
Под флирт в този случай аз лично разбирам усмивка на съседа, 1,2, тръгваме и толкова....

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Lenco написа:Не знам по София и другите големи градове как е, но в Бургас последно време ми идват други идеи различни от флирт. Навъдили са се някви каки дето си мислят, че са фанали господ за шлифера, а господ всъщност е някой мазен гнусяр с кинти и си карат доста нагло, минават си на червено, спират си както и където искат, гонят хората по пешеходните пътеки и т.н. Сега доста дами ще се намусят, но това е реалността в България. Не казвам, че всички са такива, но вече има достатъчно. Та флирта според мен трябва да се случва извън автомобила, голяма рядкост е в тая олигофренска държава да се срещнат опитни шофьори от различен пол и да се бъзикат в продължение на няколко пресечки. Естествено и голяма част от мъжете сме такива, но някак си на Бай Ганьо по му отива да е смотаняк.ПП: Обичайте се по светофарите, не гледайте лошо съседната кола ако е Голф или Опел и дами не забравяйте, че сте нежната половинка на света.
О тук е същата работа, предимството е за тях винаги, ама цаката е да тръгнеш таран към тях, знаш ли как бягат с Х6-чките

А "дами" и "господа" в тая държава от доста време трудно се срещат , само душевни отпадъци

- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Предполагам авторът не е имал предвид "флирт" в класическия смисъл на думата
На мен ми е приятно като срещна друго BMW на пътя и с шофьора се поздравим по един или друг начин. Миналата събота засякох едно е46 на бул. България с двама момци в него. Помахахме си, разменихме си усмивки
Сред толкова намусени физиономии по улиците една такава случка те кара да се чувстваш по-добре.

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
така се запознах с едно бившо гадже - на светофара на Сливница и Опълченска
Няква врачка и беше казала, че ще срещне мъжа на живота си на път, сигурно си го търсеше хаха... е явно не беше познала
на 3-тия месец се изпокарахме
А сега като е топло, с кабриото почти ежедневно ми се закачат некви душици, а резултата е много смях и изговорени глупости

А сега като е топло, с кабриото почти ежедневно ми се закачат некви душици, а резултата е много смях и изговорени глупости

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
И на мен един ден ми се случи,
една мадама спира до мен и ми се радва нещо,аз понеже съм темерут започнах да я здухвам с "к'во бе,к'во бе.." ,пък тя,бе Емо не ме ли позна ,аз съм "еди кояси....,викам...брех мама му,права не можах да те позная...
Майтап бе Уили
една мадама спира до мен и ми се радва нещо,аз понеже съм темерут започнах да я здухвам с "к'во бе,к'во бе.." ,пък тя,бе Емо не ме ли позна ,аз съм "еди кояси....,викам...брех мама му,права не можах да те позная...
Майтап бе Уили

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Почти всеки ден се "закачам"и до сега не са ме "хранили"...
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Това трябва да се провери, дай едно кръгчеRebel написа: А сега като е топло, с кабриото почти ежедневно ми се закачат некви душици, а резултата е много смях и изговорени глупости![]()

По темата, случват ми се и флиртове

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: случвало ли ви се е да флиртувате с други шофьори?
Случвало ми се е само с колежки, е не в смисъла, който се влага в автофорумите. 

- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
Дам...случва се и е забавно,поне те кара да се усмихнеш
Последния път беше някъде из София
с 2-ма момци с червено Е30...заиграхме се в лентите..ляво,дясно....,а резултата - пропуснах един завой и после обратен!
Малко се бях поувлякла

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
GaD написа:((:BuKcu:)) написа:....
Ти внимавай, че има и бързо 320дИ може теб да те ковнат
![]()
![]()
![]()
![]()
Чакам го