кой как отслабва...
Модератор: Общи модератори
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
absix написа:Бира + цигариvlad0 написа:Много важно НИКАКВА БИРА... УСПЕХ
Глупости...
Нали...а и който пие бира, не умира!

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Pitbull_Germany написа:absix написа:Бира + цигариvlad0 написа:Много важно НИКАКВА БИРА... УСПЕХ
Глупости...
Нали...а и който пие бира, не умира!
Бирата засища, цигарите (колкото и вредни да са) убиват глада, перфектна комбинация. Без никакви тренировки и т.н. за два месеца -10-12 кила. Нищо не ми става вече, а от XL тениски, минах на М... и такива "плочки" никога не съм имал, даже когато тренирах активно

- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Освен редовни тренировки и правилно хранене, може да опиташ и с това: http://www.animalpak.com/html/sections.cfm?ID=10
Помага доста за чистене на мазнини.
Помага доста за чистене на мазнини.
Щом не тренира кътса няма да му помогне кой знае колко... Ти ако си на 1000 калории над нуждите на организма кътса няма как да ги компенсира... Би помогнал за по-добро/скоростно сваляне при наличието на подходящи за т'ва условия ...
А, Петре, ти с тая кофичка кисело мляко с трици на закуска на глад ли го обричаш човека, какво
)
А, Петре, ти с тая кофичка кисело мляко с трици на закуска на глад ли го обричаш човека, какво

In Ban We Trust!
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Е, то накъде повече
Иначе с Ананасовата диета ---> всичко без ананас!
п.п. Сериозно по темата ---> Спорт! или повече движение

Иначе с Ананасовата диета ---> всичко без ананас!

п.п. Сериозно по темата ---> Спорт! или повече движение

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Re: кой как отслабва...
poklonnik написа:колеги дайте некви варианти за отслабване...
По-малко, или по-скоро по-разнообразна храна, сега е лято, плодове, зеленчуци, пресни саладки и т.н. Повечко движение с приятели, приятелки.

От тогава русото не е на мода.
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
uCnaHeTcA написа:Е той колегата уточни, че няма почти време за залата, така че кардиото в залата отпадаКато че ли остава храненето... не да го ограничиш на макс, а както каза колега по-горе , да ограничиш мазното, пърженото и да наблегнеш на салатки, плодове вместо тях...
П.С. z3soon , айде навлечи се , отиди да бягаш в 2 на обяд и като се прибереш в 5-6 , ела пак кажи , че нищо не прави навличането за отслабване... Нали целта е да ти вдигне телесната температура, от където започва потене и от там отделяне на излишната мас...
П.С.2 Може и да греша, не съм фитнес инструктур, така че моля да ме извините ако бъркам за нещо
Колега, респект към теб, но не си прав в случая.
Накратко казано - потенето изхвърля водата от организма. След бягането, което описваш ще си по-изчистен точно до тогава до когато надигнеш бутилката с вода.
Другото, което е, е това че когато си навлечен си товариш прекомерно сърдечно-съдовата система, което не е за препоръчване в никой случай.
За това, че човек гори повече калории когато е на горещо - отново не съм съгласен. Не случайно един от най-препоръчваните спортове за орелефяване е плуването. При плуването тялото ни се намира в среда с температура доста по ниска от телесната ни температура. Като следствие от това организма ни гори доста допълнителна енергия за съхранение на телесната ни температура.
По твоята логика човек може да седи в сауна и да отслабне, нещо което няма нищо общо с реалноста.
Един колега отбеляза тренировките на Били Банкс, правя ги сутрин, като ги съчетавам с вечерни тренировки. В резултат се получава двуразово кардио, нещо което се препоръчва силно при отслабване.
Към автора - колега, 2x30мин на ден са ти предостатъчни за тонус и форма.
За хранителните режими - натискай на зелени салатки. Не се притеснявай докато си офиса да си обелиш едно парче луканка и да го гризеш. По кръчмите - ако предлагат риба - задължително си хапвай риба със зелена салатка. Ако не - пилета (в никакъв случай бут или крило), в краен случай телешко. Газирано - не. Ако имаш възможност пии минерална вода или айран.
Успех

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
z3soon написа:
Не се притеснявай докато си офиса да си обелиш едно парче луканка и да го гризеш.
Даже може и някое кренвиршче с лютеничка да си сложиш на бюрото

Колега z3soon съгласем съм с теб за хранителния режим, но когато човек е облечен се поти по-бързо, както сам казваш.А това дали ще се напие с вода след това си е въпрос на воля.Има си и плюсове и минуси на това да се тренира с повечко дрехи.
Плюсовете: потиш се обилно и бързо се свалят килограми - което е и целта на колегата.
Минусите: Това което ще свалиш е главно вода от тялото си

Погледни и това - http://vega-test.com/ може да ти е от полза

Поздрави,
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Ма всички говорите, че от навличането не се отслабва
напротив.
Значи с всеки вдигнат градус на тялото гориш с 15% повече мазнини (мисля, че толкова бяха, но не помня със сигурност точното число)

Значи с всеки вдигнат градус на тялото гориш с 15% повече мазнини (мисля, че толкова бяха, но не помня със сигурност точното число)

Tux0 Ca !

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Тамън се чудех къде да намеря такава тема и ей я на! Браво колеги, пишете още неща. Благодаря ви и аз за съветите. Днес 16.05.09 съм 96кг (вечерта наяден, напит и с дрехи). Понеже съм 1.80м висок ще пробвам да отслабна поне десетина кила и ще ви държа в течение. Можете да ме окуражавате...
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
vlad0 написа:Много важно НИКАКВА БИРА... УСПЕХ
и да добавя също изобщо газираното трябва да се отпише, за да спадне корема !!!

- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Odita написа:z3soon написа:
Не се притеснявай докато си офиса да си обелиш едно парче луканка и да го гризеш.
Даже може и някое кренвиршче с лютеничка да си сложиш на бюрото... шегувам се
Колега z3soon съгласем съм с теб за хранителния режим, но когато човек е облечен се поти по-бързо, както сам казваш.А това дали ще се напие с вода след това си е въпрос на воля.Има си и плюсове и минуси на това да се тренира с повечко дрехи.правилнатаправилната
Плюсовете: потиш се обилно и бързо се свалят килограми - което е и целта на колегата.
Минусите: Това което ще свалиш е главно вода от тялото сиМускулите ще ти отслабнат както беше споменал един колега.Задъхваш се повече при тренировка.
Погледни и това - http://vega-test.com/ може да ти е от полза
Поздрави,
Колега, потенето не значи горене на калории.
Ето тук http://www.bb-team.org/articles/1052/ колегите са описали подробно ефекта от потенето.
Другия негативен ефект от навличането е спрямо кожата, но това е друга тема вече.
Към колегата с повечето енергиен разход при висока температура - не съм съгласен, колега. По-горе дадох обеснение защо се изразходва повече енергия в среда с по-ниска температура.
Поздрави и 50% от тренировката е грамотноста в тренировка.

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Аз като реша да свалям килограми правя една диета за 24-5 дена свалям 10-12-13 кила. Диетата е всякакво месо , риба и зеленчуци. За пиене кафе вода . Диетата се води безвъглехидратна.
It`s party time !