Колона за бала ми

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Колона за бала ми

Мнение от nigh7lif3 » 18 Май 2009, 20:31

Azidaha написа:Сагата...
Аз и приятелката ми, сме абитуриенти. По някаква ужасна несгода, се случи така, че двата ни бала съвпаднаха в един и същи ден, в един и същи час. Аз съм от Троян, а тя е от София. Всичко беше уредено и планирано, но датите съвпаднаха в последният момент. От там на сетне - всичко рухна. Като един истински мъж на място, теглих майната на собствения си бал, със собственият си клас и ще отида на нейният бал, защото преди всичко е важно тя да се чувства щастлива.
Колоната...
Още от миналата година, като гледах как абитуриентите от клуба завършват и се събират големите колони, не съм спирал да мечтая и аз за подобно завършване. Още повече сега! Когато отивам на място, където никого не познавам освен приятелката ми. Тя учи в сравнително снобарско училище, където всеки ще се мъчи да изпъква по всевъзможни начини, че ако има как съм сигурен, че и с хеликоптер ще отидат. Моля ви, именно поради тази причина, не ме оставяйте да отида сам, а елате с мен за подкрепление. Нека докажем, че не само с лъскави Ферарита се получава ефекта! Че не парата прави силата, а уединението и общността!

Нека всеки който има желание да се включи в колоната, драсне по един ред тук. Искам да знаете, че ще накарате една влюбена двойка, скоро време семейство, да изживее на максимум магията от абитуриентските балове.

Благодаря Ви предварително!

п.с. И тъй като нямам с какво кой знае да ви се отблагодаря, на всеки отзовал се, ще подаря по една бутилка домашна троянска ракия.

АБИТУРЕНТСКИЯ БАЛ:
Дата - 25.05.2009г.
Час - 17:00
Сборен пунк - площадката пред Историческия музей.
Дестинация първа, училището - НУКК "Италиански Лицей" кв. Горна Баня
Дестинация втора, хотела - Гранд Хотел София

ДО МОМЕНТА:
Е30 :arrow: 2бр.
Е46 :arrow: 1бр.

Откога пък, като си заебеш приятелите и се оставиш на жена да те командори ставаш истински мъж :?: :?: :?:
Сори ама това найстина ме изуми :!:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 18 Май 2009, 20:36

Според мен не го командори жената, а младежа се натиска да я държи за роклята :))
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 18 Май 2009, 20:47

Е че разбира се. Аз като се сетя на моя бал колко ни беше готино със съученичките в тоалетните на Шератон :mhihi: :mhihi: :uups:
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 18 Май 2009, 20:47

Като я натиснат и там съучениците й да танцуват, да й дават наздраве през две минути... направо ще пометнеш ;)
Я си отиди на твоя бал, изключи си телефона и си прави шоуто бе пич. Аман от "мъжки момчета", на които всяка втора дума е "да, коте". :) Ти такъв ли си?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 18 Май 2009, 20:52

Направо го съсипахте човека :D :D :D
Няма да съм в София тогава, но бих дошъл заради идеята ;)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 18 Май 2009, 20:55

ако съм жив след моя бал :drinking: ще дойда но да видим колко алкохол ще има на моя бал де :hitit: :lalala:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 18 Май 2009, 21:11

liloff написа:Като я натиснат и там съучениците й да танцуват, да й дават наздраве през две минути... направо ще пометнеш ;)
Я си отиди на твоя бал, изключи си телефона и си прави шоуто бе пич. Аман от "мъжки момчета", на които всяка втора дума е "да, коте". :) Ти такъв ли си?

да това е най-доброто което може да направиш
а ако си забиеш и нещо настрана - още по-добре
живей -сега ти са най-готините моменти не ги губи
100000000000000% ако идеш при нея ще се проклинаш цял живот
а такива моменти като твоя собствения бал не са за изпускане

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 18 Май 2009, 21:41

Не виждам как би се чувствал щастлив човек, който ще те лиши от единствения ти уникален ден с хората с които си израстнал и узрял :confused:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fiont » 18 Май 2009, 21:51

aaaaaa вие сте луди бе хора,огромна грешка да не отидеш на собствения си бал,а още по-огромна грешка е да отидеш на нейния,направо си я избий тая мисъл от главата брато защото много ще се изложиш :shock:
boo

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 18 Май 2009, 22:23

Хубав жест правиш, ама......май не е нужно да се повтарям с горните постове....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 18 Май 2009, 23:33

((:BuKcu:)) написа:Хубав жест правиш, ама......май не е нужно да се повтарям с горните постове....

не е жест, прави го от ревност ;) и гаранция ще съжалява.... НО щом така си е решил, кои сме ние та да го спираме :) всички сме ги вършили такива, той акъла идва в последствие :winky:

Бих те подкрепил да си направиш кефа, но едва ли ще съм в София тогава. Ако има промяна ще пиша и ще дойда, че така сам ще ти е малко криво, та бих подкрепил "каузата" за 1 час :P

П.П: Дори и да не ви съвпадаха баловете, според мен да идеш на нейния не е нищо повече от предпоставка да се изпокарате. Особено ако се вживява в тия работи... смятай, че ще си на 4-5-то място (в най-добрия случай) сред приоритите за вечерта, колкото и да се обичате... след викането 1-12, колата, гюбеците, рокликте, алкохола и... всички съученици/съученички. Дано не съм прав де :roll: и да си изкарате готино

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 18 Май 2009, 23:38

Rebel написа:
((:BuKcu:)) написа:Хубав жест правиш, ама......май не е нужно да се повтарям с горните постове....

не е жест, прави го от ревност ;) и гаранция ще съжалява.... НО щом така си е решил, кои сме ние та да го спираме :) всички сме ги вършили такива, той акъла идва в последствие :winky:

Бих те подкрепил да си направиш кефа, но едва ли ще съм в София тогава. Ако има промяна ще пиша и ще дойда, че така сам ще ти е малко криво, та бих подкрепил "каузата" за 1 час :P

Жертва неговия си бал, заради този на приятелката си. Те си знаят защо и т.н дали от ревност или нещо друго....ама щом момчето така е решило....нека му направи удоволствието, който може с колата 8)

П.С Като ги знам от НУКК какви са....там сигурно с Боинг ще пристигат :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 18 Май 2009, 23:39

Rebel написа:П.П: Дори и да не ви съвпадаха баловете, според мен да идеш на нейния не е нищо повече от предпоставка да се изпокарате. Особено ако се вживява в тия работи... смятай, че ще си на 4-5-то място (в най-добрия случай) сред приоритите за вечерта, колкото и да се обичате... след викането 1-12, колата, гюбеците, рокликте, алкохола и... всички съученици/съученички. Дано не съм прав де :roll: и да си изкарате готино

Това мислех да му го спестя...и затова не го казах... :help: :help: Ама е истина... :help:

Слави
Аватар

Мнение от © » 18 Май 2009, 23:43

бал ... голям праз
ходи където ти е приятно
но аз съм ходил на бал на приятелката ми - сега жена ми и въобще не искам да си спомням :mhihi: Прави са колегите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 18 Май 2009, 23:57

Azidaha написа:Колеги, моя бал го оставете.
Ще се ходи на нейният, решено е вече.
А и, не съм кой знае колко разтревожен от това, че няма да съм една нощ (макар и последната) на маса с хората които съм бил заедно толкова години.

Моля просто да драснете по един ред, ако ще можете да дойдете, за да ви имам в предвид, благодаря ви.

Публичен линч.... ти си превъртел! :help:

Хващай се и си ходи на бала! Забавлявай се с твоите приятели, а тя с нейните.. ще имате достатъчно време след това да си правите 2,13,20та бална вечер заедно, ако искате си облечете и костюмите и роклите...!

Ако все пак е твърдо решено (помисли пак!) ще додйа ако не съм на бачкане, ма само ако няма летящи плакати от събора :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата