триене

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 19 Май 2009, 8:58

Това е временно увлечение което вярвам всеки е изпитвал ,не си оставяй жената за такова нещо ,после ще съжаляваш .И бъди по дискретен като си хващаш любовница ,кофти е да се разчуе и всички да те коментират .Аз лично се находих преди да се оженя ,ама яко .. сега кротувам и си гледам семейството :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 19 Май 2009, 9:08

Почнаха горещините...... :confused:

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 19 Май 2009, 9:12

klintan66 написа:Послушай батко си ! Зарежи я !

:yes: За п**** - п**** не се става .. (Ще ме извинявате за циничния език)
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 19 Май 2009, 9:36

bobi_maxo написа:Факт: Преживяно вече!

Съвет: Не се занимавай с тия пущиняци! Дръж си на жената и на семейството! Ако ти падне "мръвка" не я жали, а я е*и, е*и!

Заключение: При мен мина сравнително тежко, след като "изтрезнях" си рекох: "Ей, тъпанар! Къде беше тръгнал?". От тогава до сега не съм си позолявал да се привързвам към друга жена освен жена ми!
Всички останали са както каза bmwfenа: "Има един стар номер-лекичко си чукай да не се разчува много много"!

Казаното от bobi_maxo и bmwfenа казва всичко !
100 процента обаче, съм сигурен ,че Мишу ще го разбере от собствен опит .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 19 Май 2009, 9:48

:kuku: :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 19 Май 2009, 10:09

един много умен и много дебел човек едно време каза:

"Всичко е излишно самонавиване!"

тълкувай го както искаш ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW f10/3.0D

Мнение от Venkata » 19 Май 2009, 10:12

Колега не се занимавай с глупости. Тегли и един х..й и си гледай семейството. Един ден ще съжаляваш.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 19 Май 2009, 10:25

Брат, кво да ти кажа, има много несигурни фактори... щяла да се жени, пък и ти си женен. Да не стане на финала от 2 стола та на земята? Мое мнение е (като чета написаното от тебе), че тая попада в графата "кралица на драмата", демек прави й удоволствие да те човърка.
Според мен, трябва да се направиш че си загубил интерес към нея, тя или сама ще дойде, или няма да те потърси повече.
П.С. Внимавай че повечето жени в тая графа се амбицират и могат да ти скапят живота
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valery » 19 Май 2009, 10:27

Наяж се, наспи се и отиди за два дена някъде с приятели да ти се поразмъти малко в главата, за да решиш какво ще правиш. При всички положения, ако нямаш душевен мир ще осереш нещата и ще агонизираш.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 19 Май 2009, 10:47

еи хора не сте прави мина месец и още ме мъчи и ми е свито сърето сега бръмчим на смс-и ма неангажиращи и си е мамата ,просто усещам че това е пущината дето търся, е ако не клъвне до 2-3г ще се откажа.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 19 Май 2009, 10:56

Мишу написа:еи хора не сте прави мина месец и още ме мъчи и ми е свито сърето сега бръмчим на смс-и ма неангажиращи и си е мамата ,просто усещам че това е пущината дето търся, е ако не клъвне до 2-3г ще се откажа.

Спри всичко и ще ти мине. "Почистена рана най-бързо заздравява и най-кратко боли". ;)
Обаче честно казано съм изненадан да видя женен човек още да "търси". :confused:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 19 Май 2009, 10:57

Мишу написа:еи хора не сте прави мина месец и още ме мъчи и ми е свито сърето сега бръмчим на смс-и ма неангажиращи и си е мамата ,просто усещам че това е пущината дето търся, е ако не клъвне до 2-3г ще се откажа.

Стига говори глупости, спри да й пишеш, само се тормозиш така.
Щом момичето ще се жени за някой друг, то значи тя е направила своя избор. Аз лично не познавам жена която да е взела решение да се жени за някой (това си е много сериозно решение) и в последния момент да го остави заради някой с който досега не е живяла дори!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 19 Май 2009, 11:28

hemicharger написа:......Щом момичето ще се жени за някой друг, то значи тя е направила своя избор. Аз лично не познавам жена която да е взела решение да се жени за някой (това си е много сериозно решение) и в последния момент да го остави заради някой с който досега не е живяла дори!

Много добре казано :idea:
Замисли се над думите на колегата.....

п.п. Дечица има ли в цялата драма?

п.п.1
Мишел написа:Почнаха горещините...... :confused:

Това май е само началото..... :help: :mrgreen:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 19 Май 2009, 11:34

Мишка, Мишкааа, какви си ги надробииил... :mhihi: :winky:

Сега, прочетох всичко до тук...
Първо, давай го малко по-спокойно, толкова чувства и страсти не са много здравословни. Явно си влюбен, много влюбен, само ЧЕ: за какъв развод говориш, Алоуууу? Доколкото разбирам вие още не сте правили и секс даже с Момата. Ами ако не си допаднете? Ако си разочарован?!?
Според мен до голяма степен твоята упоритост, влюбване и навиване по тази жена се дължат точно на "ловуването" в мъжката природа. Тя не поддава, ти се подпалваш още повече... Пък сега има и конкурент, който е на път да я заведе под венчило... О, така лиии, ма аз съм по-добрия, ще те водя еди къде си, не съм стиснат, на ръце ще те нося и пр.... само бъди моя... Спри се малко! Отдръпни се... Ако и от нейна страна има нещо, ще ти го покаже. Тя явно ще се омъжи за другия, след като ти е казала, че го обича... Остава ти варианта - Любовница. Ако изобщо стане... Ти не я познаваш тази жена! Може пък с времето да откриеш в нея неща, които изобщо не ти харесват... Времето ще си покаже... просто се успокой и изтрезней малко сега... И си гледай семейството, не се отчуждавай, да не те надуши Жената, че тогава ще стане още по-лошо.

От друга страна обаче, ако човек не е щастлив във връзката си с едни човек, няма лошо да потърси щастието си при друг... Казваш, че усещаш, че това е ЖЕНАТА... Може и да е така, но може и просто да е моментно увлечение, както казаха колегите. Понякога под влиянието на чувства и особено страсти човек върши куп глупости, за които после съжалява. Моят съвет е - остави се малко по течението така да се каже, не предприемай някакви драстични стъпки... с времето нещата се подредят по някакъв начин. Аз донякъде вярвам в съдбата, каквото е писано ще стане, със или без твоя помощ...

Ако е писано и ще се засечем на някой светофар :P :winky: Да ти размахам пръст как така ще си падаш ти по други "колежки" :twisted: :mhihi:

Хейде усмивки сега и дишай по-леко ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 19 Май 2009, 12:19

може и да си права ма сърце ми вика само 'така-так ; работи на прекъсване, бе така ще направя ще се надявам на 2ра цедка па да видиме знам ли я какви сигнали поддава женска му раота ма понеже знае че съм болен ...... тя също ми вика че се самонавивам точно ккто ти го каза ма явно грешите кво да се прави сърце лудо юнашко не ми е за победата ако беше за това щях да я напия и да деиствам с ножа в гърба ,искам да си я водим с мене по разни сбирки да се фукам а и да си живееме заедно хубавото е че момата знае че съм сериозен и не скачам на всяка даже обратното известен съм с шеги и че обичам да се правя на глупав а същото време си опичам добре нещата ;) неиния пи4 е по готин поне е по висок де :mhihi: аз съм малко по нисък от момата 4см което тя неспира да ми натяква но аз отговарям ама ако си стъпа на портфеила а да видиме къде отива твоя мен респективно обаче съм доста добре изграден фитнес маняк луд съм и това я кефи неиния е некакаф безличен дришлю аз преди 2 седмици влезнах в леден басеин само и само да покажа че съм човек които си държи на думата ,кефи се че имам познати с които тя само си мечтае да види е обещах и да седиме с тях на 1 маса и момата помълча около 5 минути и каза бе неискам викам аиде те отиват в кеип таун ако кажеш отиваме с тях и пак имаше мълчание та знам ли дори да си я купя пак ще съм доволен аз обичам приказливите хора сегашната ми жена не обелва дума с дни

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата