покупка на кола от Горубляне
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
колата има забележки тавана и предния капак са ударени от градушка леко но личи, преден ляв калник леко натиснат и жулнат,кората на багажника я няма, и на десен заден калник където е ръба на бронята има петно ръжда, както и една дълга черта с гвоздей от лявата страна на двете врати завършваща в предния калник, регистрирана е ноември СА регистрация с метални джанти с тасове е и гумите са си отишли, отвътре е добре колата даже е и с М волан с ербега , карах я добре дръпва не хлопа ходовата част, държи си стабилни обороти добре спира, това което ми направи впечетление е, че като развия капачката за маслото при работещ двигател смуче въздух и се мъчи да загасне М43 б16 докато при мойта М43 б19 е46 обратно духа и доколкото съм запознат мисля че би трябвало да духа а не смуче при м43 вътрекартерните газове...каското и гражданската са и изтекли затова като цяло колата е на тази цена пък и в такъв вид малко хора биха я взели
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Не разбирам какво толкова се хвърляте на годината. При положение, че колата е над 10г. по-голямо значение има състоянието, а не годината на производство. По-добре потърси нещо 95-96г и си задели 4500 - 5000 отколкото нова кочина за безпари.Не казвам, че точно тази която си гледал е кочинка, но впредвид годината и парите..... Гледаната кола си личи отдалеч 

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
За 3500лв хубаво Е36 97 не може да се намери, преди седмица един приятел продаде едно 316 95 за тея пари, а колата не беше от най добрите.
На Горубляне има много измамници...моя съвет е да потърсиш некое друго и да увеличиш бюджета
На Горубляне има много измамници...моя съвет е да потърсиш некое друго и да увеличиш бюджета
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Не мога да ти кажа компетентно мнение, защото може и да е читава в това състояние, но кой приятел си взе от там нито един не каза, че ще си вземе 2-ри път от там.
А относно нотариуса възможно е, намя сега, няма мин. година!
А относно нотариуса възможно е, намя сега, няма мин. година!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- spower
- старши ентусиаст
-
liloff написа:Така трябва, да смуче въздух и да се опитва да гасне при отворена капачка.
М/у другото ако наистина колата технически и документно е ОК, не виждам проблем да я купиш. Останалото са дребни козметики, които срещу не голяма сума можеш да доведеш в отлично състояние.
провериха ми в кат колата по номера и собтвеника чист е , и аз така мисля, ако вс и е ОК да я взема и и понатам да и оправя забележките, че мойта да и се радва пълноценно
ПП сега накарах един мой приятел с компакт да го запали и през капачката му духаше и пръскаше масло както и на мойта М43 б19 май ще трябва си сменям клапана за картерните газове

аз съм купувал коли от горубляне- да ви кажа нямаха проблеми поне тези които си избрах - един пасат и едно скорпио
няма такова нещо че 90 процента са леш- пък и колата като я купуваш водиш я на сервиз да я прегледат
повечето продавачи на този пазар са постоянни тоест да ти направят шашми с документи те е малко вероятно
обаче аз бих смъкнал още пара- бих се заяждал за всяка една дреболийка - те поне джамбазите се поддават на обработка
проверено е от мен лично
няма такова нещо че 90 процента са леш- пък и колата като я купуваш водиш я на сервиз да я прегледат
повечето продавачи на този пазар са постоянни тоест да ти направят шашми с документи те е малко вероятно
обаче аз бих смъкнал още пара- бих се заяждал за всяка една дреболийка - те поне джамбазите се поддават на обработка
проверено е от мен лично
- The Stig
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '00 e39 530dA
- Мечтае да кара: самолет
аз наскоро направих смяна на собственост на автомобил
в договора за покупко-продажба от нотариуса, пише че е представена "квитанция за платени ПД и ДПС за 2009г." като продавача не е плащал данък МПС, даже колата изобщо не е била регистрирана в данъчното след като той я е купил преди време
в КАТ не ми искаха документ, с който да покажа че е платен данък МПС за 2009та
П.П. този данък се изисква по закон пред нотариуса и когато правиш годишен технически преглед, но явно на практика никой не го интересува дали е платен. затова и много хора изобщо не го плащат
в договора за покупко-продажба от нотариуса, пише че е представена "квитанция за платени ПД и ДПС за 2009г." като продавача не е плащал данък МПС, даже колата изобщо не е била регистрирана в данъчното след като той я е купил преди време
в КАТ не ми искаха документ, с който да покажа че е платен данък МПС за 2009та
П.П. този данък се изисква по закон пред нотариуса и когато правиш годишен технически преглед, но явно на практика никой не го интересува дали е платен. затова и много хора изобщо не го плащат
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Хехе, един на Горубляне ми продаваше Е36-ца за 3000 лева и само дето не ме натовари на репатрака да ходиме да я взимаме и в КАТ, че не беше там на място.
Иначе всичко, което видях там на ниска цена, бяха гробници. Кола само от собственик (който не търси печалба). От търговец може, но само ако е официален представител на BMW 

It's not who You are, it's who You know...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Скъпичка е тая кола
Козметиката ще ти излезе хилядарка като стой та гледай + обслужване / поне 600лв /, + каско + аларма? + 4 гуми + лети джанти? + други.... отлиташ моментално над 5500лв
Мое мнение: вземи някой читав компакт за 5000 - 5500 и си спести главоболията

Козметиката ще ти излезе хилядарка като стой та гледай + обслужване / поне 600лв /, + каско + аларма? + 4 гуми + лети джанти? + други.... отлиташ моментално над 5500лв
Мое мнение: вземи някой читав компакт за 5000 - 5500 и си спести главоболията

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе от горубляне по можеш да свалиш цената и да я отнесеш,освен това всичко може да се провери лесно ако имаш човек който поне малко отбира,тука в сайта ,с някой нищожни изключения ,в цените на предлаганите автомобили са включени всички извършени ремонти + горивото дадено по тези автомобили в периода докато е притежавана от предишният собственик и малка печалба от горе,както и че само "уникати" се продават(тея от БМВ незнаят че в България сме им изкупили уникатите)тоест с 40% минимум цени по-високи.
Последно когато си търсех БМВ попадах на много добри екземпляри ,един от тях Е36 компак ТДС 318(но аз търсех само Е46 седан или комби),имаше едно 2000 година,за 4000 лева с климатик,черен таван,абе кукла,така че ако си си взел вече кола-супер,масло и филтри само(далеч под 600 лева както казва колегата по горе),ако ли не,не бързай,цените падат с скороста на "див глиган през ловния сезон",вноса е намалял с 80%
Последно когато си търсех БМВ попадах на много добри екземпляри ,един от тях Е36 компак ТДС 318(но аз търсех само Е46 седан или комби),имаше едно 2000 година,за 4000 лева с климатик,черен таван,абе кукла,така че ако си си взел вече кола-супер,масло и филтри само(далеч под 600 лева както казва колегата по горе),ако ли не,не бързай,цените падат с скороста на "див глиган през ловния сезон",вноса е намалял с 80%
- spower
- старши ентусиаст
-
взехме я колата пред малко, покарах я градско по дупките не мръдва няма разбито амортисьорите държът, двигателя добре работи влиза в прекъсвач държи си ниски 900 об ама една ламбда по натам ще и вземем, вратите нямат луфт в пантите за разлика от повечето компакти който гледах, колата си е регистирирана с аларма и номера само прехвърляне в кат, драскотините ще ги мина тия дни с водна шкурка и с машината после и леко за боядисване където има ще го пръсна частично да прелея металика и после съм и обещал претапициране на тавана с черен, че е леко разлепен, ама пак аз ще го правя и остават масло и филтри
Благодаря на колегите отзовали се да пишат по темата ми !!!

Благодаря на колегите отзовали се да пишат по темата ми !!!

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3