Пак вдигат цените на цигарите
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
WALL написа:Само когато се спрат цигарите може да се осъзнае каква простотия е пушенето им! Успех на всички!
аз и сега осъзнавам че е страшна простотия но като съм пристрастен какво очакваш да направя? не ми стига волята, опитвал съм 10-тки пъти но не се получава
За да спреш цигарите трябва да има причина
аз например бях страстен пушач цели 5 години за някой може да звучи смешно щото сигорно има хора с 20+ стаж с отрова в ръка .
в началото не ми правеше впечатление в компания на маса с приятели на кафе , особено след хранене наслада кво да ти говора
пафкам си и не ми дреме
обаче с времето взех да усещам че все повече се задухван като зема да бачкам яко ми се завива свят абе все нормални неща за един млад човек .
започнах да се будя вечер от сън щото дишането ми беше като на 70 годишен болен от туберколоза
кашляне хубави големи кафяви храчки
сътрин пред мифката имах 1 минута миене на лице 3 минути зъби и към 10-на минути храчене красота и изящество
и така в един ден
се поразболях близко до бронхоплевмония
цяла седмица не бях палил цигара осмислих малко нещатата и вече цяла 2 години съм 6-ти номер
междо другото си имам и една бронхиална асмитчка
да ми напомня чат пат за кво става въпрос !
аз например бях страстен пушач цели 5 години за някой може да звучи смешно щото сигорно има хора с 20+ стаж с отрова в ръка .
в началото не ми правеше впечатление в компания на маса с приятели на кафе , особено след хранене наслада кво да ти говора
пафкам си и не ми дреме
обаче с времето взех да усещам че все повече се задухван като зема да бачкам яко ми се завива свят абе все нормални неща за един млад човек .
започнах да се будя вечер от сън щото дишането ми беше като на 70 годишен болен от туберколоза
кашляне хубави големи кафяви храчки
сътрин пред мифката имах 1 минута миене на лице 3 минути зъби и към 10-на минути храчене красота и изящество
и така в един ден
се поразболях близко до бронхоплевмония
цяла седмица не бях палил цигара осмислих малко нещатата и вече цяла 2 години съм 6-ти номер
междо другото си имам и една бронхиална асмитчка
да ми напомня чат пат за кво става въпрос !
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

Както казват хората - Пушачите не са пристрастени толкова към тютюна , колкото в навика да са с цигара в ръка. Спирайте ги и не се тровете излишно. Нестига , че се тровите , а и плащате на всичкото отгоре. Немога да ви разбера
И колегата с 5 години стаж - 5 години са - 1825 дни - по 1 кутия - 3 лева ли са колко са - не им знам цените са - 5475 лева.. Правете си изводите

И колегата с 5 години стаж - 5 години са - 1825 дни - по 1 кутия - 3 лева ли са колко са - не им знам цените са - 5475 лева.. Правете си изводите

- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
НЯМА НИшО ПО-ЛЕСНО ОТ ТОВА ДА ОТКАЖЕш ЦИГАРИТЕ...ПОНЕ ТАКА Е КАЗАЛ МАРК ТВЕН,ТОИ ГИ БИЛ ОТКЗАЗВАЛ ПОНЕ 100 ПАТИ
ВЕ4Е ГОДИНА НЕ ПУ6А/СЛЕД 15 ПУ6ЕНЕ/ 4УВСТВАМ СЕ ОТЛИ4НОО........ ТАКА,4Е ГИ МАХАИТЕ,ДОКАТО Е ВРЕМЕ...ПОЖЕ4 ВОЛЯ,ПРИ МЕНЕ БЕшЕ ЛЕСНО-ПРОСТО КАЗАХ СИ...СТИГА ТОЛКОВА И ТАКА.... ГОДИНА

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2