Пак вдигат цените на цигарите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 22 Май 2009, 0:30

Абе цигарите ги... в мамата, ПЕТРОЛА СЕ ВДИГА, е тогава вече... мамата. :mhihi:

Едно от най-масовите горива - бензин А-95 Н, вече струва 1.79 лв. за литър на едро и се очаква по бензиностанциите да струва поне 1.94 лв.

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 22 Май 2009, 15:01

WALL написа:Само когато се спрат цигарите може да се осъзнае каква простотия е пушенето им! Успех на всички!

аз и сега осъзнавам че е страшна простотия но като съм пристрастен какво очакваш да направя? не ми стига волята, опитвал съм 10-тки пъти но не се получава

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 22 Май 2009, 15:41

За да спреш цигарите трябва да има причина
аз например бях страстен пушач цели 5 години за някой може да звучи смешно щото сигорно има хора с 20+ стаж с отрова в ръка .
в началото не ми правеше впечатление в компания на маса с приятели на кафе , особено след хранене наслада кво да ти говора
пафкам си и не ми дреме
обаче с времето взех да усещам че все повече се задухван като зема да бачкам яко ми се завива свят абе все нормални неща за един млад човек .
започнах да се будя вечер от сън щото дишането ми беше като на 70 годишен болен от туберколоза
кашляне хубави големи кафяви храчки
сътрин пред мифката имах 1 минута миене на лице 3 минути зъби и към 10-на минути храчене красота и изящество
и така в един ден
се поразболях близко до бронхоплевмония
цяла седмица не бях палил цигара осмислих малко нещатата и вече цяла 2 години съм 6-ти номер

междо другото си имам и една бронхиална асмитчка
да ми напомня чат пат за кво става въпрос !
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 22 Май 2009, 18:55

Както казват хората - Пушачите не са пристрастени толкова към тютюна , колкото в навика да са с цигара в ръка. Спирайте ги и не се тровете излишно. Нестига , че се тровите , а и плащате на всичкото отгоре. Немога да ви разбера :confused:

И колегата с 5 години стаж - 5 години са - 1825 дни - по 1 кутия - 3 лева ли са колко са - не им знам цените са - 5475 лева.. Правете си изводите :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....

Мнение от bate koko » 22 Май 2009, 19:56

НЯМА НИшО ПО-ЛЕСНО ОТ ТОВА ДА ОТКАЖЕш ЦИГАРИТЕ...ПОНЕ ТАКА Е КАЗАЛ МАРК ТВЕН,ТОИ ГИ БИЛ ОТКЗАЗВАЛ ПОНЕ 100 ПАТИ :D :mhihi: ВЕ4Е ГОДИНА НЕ ПУ6А/СЛЕД 15 ПУ6ЕНЕ/ 4УВСТВАМ СЕ ОТЛИ4НОО........ ТАКА,4Е ГИ МАХАИТЕ,ДОКАТО Е ВРЕМЕ...ПОЖЕ4 ВОЛЯ,ПРИ МЕНЕ БЕшЕ ЛЕСНО-ПРОСТО КАЗАХ СИ...СТИГА ТОЛКОВА И ТАКА.... ГОДИНА

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Emilio » 22 Май 2009, 20:12

((:BuKcu:)) написа:
denko написа:Откакто ги спрях не усещам разлика в цената :mhihi:

Аз пък никога :mhihi:

Все пак....честито на печелившите!!! :P

и аз така :mrgreen:
НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!

О BMW, имам лудост в главата си от теб!

Предишна

Назад към Извън Темата