Тичате ли за здраве
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
2-3 пъти седмично. Като не ходех на работа през деня с колата до Северния парк и там. От една седмица съм отново на работа и тичам вечер в квартала по ненатоварените улици. Не засичам стриктно време и разстояние, гледам да е поне 30-40 минути.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
от както се събраха двете красавици Е30+36 нещо все по малко време остава. преди бягах сутрин рано . по скоро топях излишни килца докато тренирахме сериозно.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Бягам почти всеки ден на една спортна площадка до нас. Супер е. Най-добрият начин за сваляне на килограми. Топи се и мускулна маса, което е неприятно защото цяла зима я трупах, ама две добри няма.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
На мене много ми е мерак да си създам режим и всяка сутрин да ставам към 8, едни 10 км да бягам, това всеки ден, ама няма как да стане с тия лягания по нощите.
а за алкохола въобще няма да споменавам, ем се старая да не прекалявам много много 

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
То няма и мн. условия по София да се тича де
Оня ден гледам един ентусиаст по тротоара на Тодор Александров с уокмен-а си праи слолом м/у хората на спирката

Оня ден гледам един ентусиаст по тротоара на Тодор Александров с уокмен-а си праи слолом м/у хората на спирката

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
гледам поне 20 км бягане, 20 км гребане и 50 км колело да правя на седмица... и отделно и на сън да ме бутнат да ходя да ритам - ставам и тръгвам 

4 8 15 16 23 42
Тичам в един парк до нас всеки ден (много рядко да пропусна). 4 обиколки на парка = 6 км. Лято идва, корема трябва да се смъква
Интересното е, че тук в Шотландия, тичането е много разпространено. Но при наличие на толкова паркове - местните тичат по улиците!
Слагат си по една светлоотразителна жилетка и айде по улиците
Има едни в моя парк тичат, мисля, че са някаква фирма. Всяка сряда - 50 човека след работа идват и се почва баси навалицата...Ама няма стари (шефове?), млади, дебели лелки - тичане цялата фирма
Иначе, докато бях в София си тичах в двора на едно училище в Младост, като няма паркове наоколо - и по училищата става. А едно време и в двора на НСА, като ми беше близо...Абе тичането е супер, само постоянство трябва

Интересното е, че тук в Шотландия, тичането е много разпространено. Но при наличие на толкова паркове - местните тичат по улиците!

Има едни в моя парк тичат, мисля, че са някаква фирма. Всяка сряда - 50 човека след работа идват и се почва баси навалицата...Ама няма стари (шефове?), млади, дебели лелки - тичане цялата фирма

Иначе, докато бях в София си тичах в двора на едно училище в Младост, като няма паркове наоколо - и по училищата става. А едно време и в двора на НСА, като ми беше близо...Абе тичането е супер, само постоянство трябва

21/02/08...speechless
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Аз съм пробвал сутрин като ставам да ходя да тичам, но нямам никва енергия, както се казва - мързи ме да живея
и кафе ако не пия не става, я кажете кво ядете преди тичане ама за сутрин става въпрос

и кафе ако не пия не става, я кажете кво ядете преди тичане ама за сутрин става въпрос

Tux0 Ca !

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
spdrrk0 написа:Аз съм пробвал сутрин като ставам да ходя да тичам, но нямам никва енергия, както се казва - мързи ме да живея![]()
Ранното тичане на гладно е най- доброто. Тогава организма най- бързо се разделя с излишното, най не се натоварва сърцето и въздудът е най- чист. Трябва обаче да минат 30-40 минути от ставането, щото иначе верно е много кофти. Около нас обаче няма къде- ни стадиони, ни паркове, много коли и т.н. А и май ще се наложи да бягам с ЧеЗе-то, че сган много. След такова сутрешно бягане следват душ и закуска, и си змей после на работа.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4