Некоректност от колегите по пътищата!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 27 Май 2009, 23:26

Да се "оплача" и аз
Вчера след като оставих приятелката ми в горна баня се връщам към нас. стигнах до сфетофара на цар борис с околовръсното и се наредих в лентата за десен завой (колегите които минават от там знаят че сфетофара пуска лентата за надясно веднъж отделно след това пуска тези отсдреща и после пуска пак нашите сфетофари - за направо наляво и надясно) та умишлено си се наредих в лентата за надясно понеже беше минал момента дето я пуска отделно (умишлено понеже отдясно релсите на трамвай 5 се минават най-леко а колата ми е ниска) та седя си аз а пред мен една виненочервена Е36 купе.
Светна залено и е36цата потегли... и то как - то не беше форсаж то не беше чудо гумите почнаха да губят сцепление и задницата да играе - дотук нищо лошо... лошото доиде когато дупето стъпи на камънак и сетете се сега къде отиде този камънак.... язък че си пазя колата.... дупето се изряза колкото да покаже колко върви този "2.0/1.8 звяр" ... и наби спирачки на релсите... Не че е кои знае какво ама да е*а за кво трябваше да ми прецаква боята недай боже фаровете или джама..???
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 27 Май 2009, 23:43

Вчера в Стрелбище пих си кафе тръгвам си с настроение и в една тясна уличка излизаща срещу Южния парк си изчаквам да се разминем с един геизер с дълга коса със Toyota Yaris сива ,че този явно нещо не си усещаше габаритите и ми одари огледалото и като се уплаши с мръсна газ тръгна да бяга и ми мина през калника!Слизам от колата а оня набира в далечината пък нали съм и късоглед не му видях номера!
Баси и хората!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 27 Май 2009, 23:55

Nukem написа:Вчера в Стрелбище пих си кафе тръгвам си с настроение и в една тясна уличка излизаща срещу Южния парк си изчаквам да се разминем с един геизер с дълга коса със Toyota Yaris сива ,че този явно нещо не си усещаше габаритите и ми одари огледалото и като се уплаши с мръсна газ тръгна да бяга и ми мина през калника!Слизам от колата а оня набира в далечината пък нали съм и късоглед не му видях номера!
Баси и хората!

А колега не така, сега храниме селтаците от нашта марка. После минаваме на гоуфовете и чак накрая са тези с тойотите. Нема да се предраждаш. :D
Иначе сериозно, няма никакво значение кой с каква кола е. Ако манталитета ти е селски ако ще и на колело да си пак ще правиш простотии

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 28 Май 2009, 2:42

Мордехай написа:Колеги, да сте видяли накоя по-скъпа кола да се нареди на опашка на светофара? Винаги намират начин да преминат отляво, отдясно, дори и да засекат насрещно движещите се или да стоят в неправилната лента и да чакат да светне зелено за тяхната маневра. Ей това сме ние българигените. Затова да ви кажа - тука сте все младоци, ако искате да живеете на спокойствие и сред толерантност и коректност - махайте се колкото можете по-бързо от булгаристан!

Koлега, 2 пъти се връщам в БГ. 3ти път няма да го направя. Оставам си където ме отвее вятъра и това е. Ебал съм ти и циганията. Да са живи и здрави всички тарикати, батки и миняци.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 28 Май 2009, 8:13

liloff написа:
Мордехай написа:Колеги, да сте видяли накоя по-скъпа кола да се нареди на опашка на светофара? Винаги намират начин да преминат отляво, отдясно, дори и да засекат насрещно движещите се или да стоят в неправилната лента и да чакат да светне зелено за тяхната маневра. Ей това сме ние българигените. Затова да ви кажа - тука сте все младоци, ако искате да живеете на спокойствие и сред толерантност и коректност - махайте се колкото можете по-бързо от булгаристан!

Koлега, 2 пъти се връщам в БГ. 3ти път няма да го направя. Оставам си където ме отвее вятъра и това е. Ебал съм ти и циганията. Да са живи и здрави всички тарикати, батки и миняци.

:yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 28 Май 2009, 8:56

Определението не ти е точно! Всеки го прави този номер с предреждането, задминаване, засичане и т.н
И аз не обичам някой в последния момент да ми забие спирачки пред мен и аз да се насмотвам....ама какво да направя???

Във всяка ена държава, в която съм била, движението е супер натоварено, всеки бърза и т.н Само че това чудо нашето...е нещо уникално.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 28 Май 2009, 9:55

Според мен пък колегата има право. Виджал съм как едно БМВ 5-ца и един Мерцедес си направиха на червено ляв завой на светофар от средната лента и....ни вопъл ни стон, мишлетата си седят в колите, никой даже и не им бибитна, като видят по- скъпа кола и пълнят гащурите, като ги засече някой с опел или голф се сещат , че са мъже и почват едни клаксони, едни средни пръсти и пр. атрибути.
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 28 Май 2009, 10:07

saleen написа:Според мен пък колегата има право. Виджал съм как едно БМВ 5-ца и един Мерцедес си направиха на червено ляв завой на светофар от средната лента и....ни вопъл ни стон, мишлетата си седят в колите, никой даже и не им бибитна, като видят по- скъпа кола и пълнят гащурите, като ги засече някой с опел или голф се сещат , че са мъже и почват едни клаксони, едни средни пръсти и пр. атрибути.

Aбе не е съвсем така, аз редовно се набирам на клаксона независимо каква е колата и сигурно скоро ще си отнеса нещо, ама то не се търпи вече! :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Май 2009, 11:17

saleen написа:Според мен пък колегата има право. Виджал съм как едно БМВ 5-ца и един Мерцедес си направиха на червено ляв завой на светофар от средната лента и....ни вопъл ни стон, мишлетата си седят в колите, никой даже и не им бибитна, като видят по- скъпа кола и пълнят гащурите, като ги засече някой с опел или голф се сещат , че са мъже и почват едни клаксони, едни средни пръсти и пр. атрибути.

Да бе,верно е така,
аз преди карах една служебна ес-класа и на светофара като заспя-никой не ми свирка,като пусна мигач-спира движението,а 3 ма тичат да ми помагат със завоя,вечерта бях взел една жигулка(на баща ми) че моята беше в бокса-е**баси,направо ще ме изнесът,то отляво,отдясно,един през мене,па клаксони,па чудеса,Българска черта ще кажа аз

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Май 2009, 11:35

liloff написа:

Ц, ц, ц... всички недоволни, повръща им се от българската действителност, пък не щат малкия пръст да си мръднат:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=149592

Еми бегайте в чужбина, там с хляб и сол ще ви посрещнат, на втория ден ще ви направят генерални директори на местната фирма "Чистота" и ще ви дадат служебна Z4-ка да си джъткате :winky: Пък и с респект ще ви гледат хората (не само неграмотните папуаси и африканци) - а някой ви е засекъл и направо го опандизват :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 28 Май 2009, 12:12

Колега, кадърните хора просперират в чужбина - некадърните не ги е грижа дали ги засичат, не им пука от нищо. На истински свестните хора не им харесва тукашната действителност - те обаче имат бъдеще в чужбина. Всеки, който иска ще успее в Америка или
западна Европа. Наистина никой няма да го посрещнат с хляб и сол, но поне ще го оценят по истинските му качества, а не щото е сина на едикой си и чичо му е некой си. Тая простотия и незачитане на закона, шуробаджанащина и връзкарство не са толкова силно изявени там.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 28 Май 2009, 12:54

А нали се сещаш, че никога не знаеш кой седи зад волана на някой ГЛ, Х5 или А8 :roll: дето заемат и половината от пасажерското място. И ако се изрепчиш....Господ да ти е на помощ....

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Май 2009, 12:58

Мордехай написа:Колега, кадърните хора просперират в чужбина

И в България кадърните хора просперират. Само една лека отметка да направя - кадърните хора според мен са тези, които:
1. Имат мозък / интелигентност И
2. Използват ги по предназначение в практиката, а не седят по цял ден да се оплакват колко били образовани и т.н., пък никой не ги ценял и т.н.

Хората, които отговарят само на първото условие за мен лично са образовани лузъри (Educated Fools както ги наричат в милата чужбина) :conf:

Мордехай написа:На истински свестните хора не им харесва тукашната действителност

Заначи аз съм може би или истински несвестен или неистински свестен :mhihi: А между другото няма човек, на който все нещо да не му харесва - където и на света да се намира ;)

Мордехай написа:те обаче имат бъдеще в чужбина. Всеки, който иска ще успее в Америка или западна Европа.

Що бе?! Пържените картофи в МакДоналдс София и в МакДоналдс Ню Йорк не ги ли правят по един и същ начин? Който иска може да работи еднакво добре и на двете места.

Мордехай написа:Наистина никой няма да го посрещнат с хляб и сол, но поне ще го оценят по истинските му качества, а не щото е сина на едикой си и чичо му е некой си.

Ще го оценят ако 1 година чисти пода, после 1г. прави пържените картофи, после 1г. отговорник смяна, после мениджър група, после зам.-управител на обект и т.н.

Пък в България много хора се оплакват, че току-що завършили икономика на мениджмънта при управление на производството в селското стопанство в Каспичанския клон на филиала на Варненския университет в Смолян и не щат да ги направят от регионален мениджър нагоре :kuku:

А в чужбина да знайш синчетата на местните милионери вместо по цял ден за гуляят с БМВ-та последен модел работят в Макдоналдс - щото иначе ще ги обвинят в шуробаджанащина.

Мордехай написа:Тая простотия и незачитане на закона, шуробаджанащина и връзкарство не са толкова силно изявени там.

Българският селянин е може би №1 в света по простотия, в това спор няма. Връзкарството също е много развито, няма какво да се лъжем. Ама ако отворим темата за зачитане на закона - айде да не те питам колко е престъпността в САЩ и колко в БГ. И докато тук пишлемета крадат емблеми от коли, а там в същите мащаби извършват въоръжени обири с по няколко убити.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 28 Май 2009, 13:01

Абе говорите за некоректност по улиците - аз колко некоректност видях в колоната към събора, разни ХХ годишни пишлемета (нема да казвам години да не се обиди някои, но са минимума за книжка) дето подкарали 18-ката и си мислят че света върви назад заради тях, изпреварват, засичат, не се оглеждат, навират се където няма място, изобщооо нямам думи, и сигурно полвината от тях пишат тука

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 28 Май 2009, 14:30

spacepl написа:Абе говорите за некоректност по улиците - аз колко некоректност видях в колоната към събора, разни ХХ годишни пишлемета (нема да казвам години да не се обиди някои, но са минимума за книжка) дето подкарали 18-ката и си мислят че света върви назад заради тях, изпреварват, засичат, не се оглеждат, навират се където няма място, изобщооо нямам думи, и сигурно полвината от тях пишат тука

Колега, загледах се че си от Плевенско, то там пак карат нормално. В Сф-то са 90% от ненормалниците в България. Аз не искам да давам примери, защото няма да ми стигне страницата да ги изпиша. То ако не ме засече някой през деня, нощем не мога да спя спокойно.

Винаги обичам да разказвам най-любимия си случай - на кръстовището на УНСС, един "голем" с Алфа 146, прави ляв завой към УНСС и взе предимството на БЕТОНОВОЗ :shock: камиона съответно наби такива спирачки, че се разлетяха разни води/бетон от каросерията му. Айде сега ми кажете какъв малоумен дебил трябва да си, за да засечеш Бетоновоз.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата