Предизборна агитация по телефона - БСП

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 01 Юни 2009, 23:19

ти представяш ли си какъв задръстеняк трябва да си, толкова пък нищо да не можеш да прави, че да ти плащат да приспамваш по нета на юзерите за някаква жалка скупщина от други некадърници?!!!
ПОТРЕСАВАЩО :puke:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 02 Юни 2009, 0:02

бе до парламентарните има време май бе!?!? би требвало да може да се регистрирам.....!!
мене за евро-парламента не ме грее! кой ше земе 14к евра на месец -да се опраа.....!!!!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Юни 2009, 0:46

SKISA написа:кой ше земе 14к евра на месец -да се опраа.....!!!!
толкова ли им е заплатата??? Изображение ИзображениеИзображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 02 Юни 2009, 1:21

Bogat-Beden написа:

ми ти кво мислиш...че им плащат по 700 лева без данъците ли?
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 02 Юни 2009, 1:24

Задължително младите хора трябва да гласуват, просто задължително. По-добре ние да направим избора, независимо колко е лош, отколкото някой вместо нас.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 02 Юни 2009, 9:24

SKISA написа:бе до парламентарните има време май бе!?!? би требвало да може да се регистрирам.....!!
мене за евро-парламента не ме грее! кой ше земе 14к евра на месец -да се опраа.....!!!!

Здрасти, в голяма грешка си че точно за тези избори не ти дреме!!
Направи си една сметка и там е парламент и там са леви и десни!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 02 Юни 2009, 9:27

Bogat-Beden написа:

7400 евро им е заплатата. Но ако са наши и спестяват от дипломатически разходи се говори за сума от около 13 000 евро месечно.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 02 Юни 2009, 13:16

Лошото в случая Дами и Господа,че пак ще не управляват тези помиари.Според проучванията ГЕРБ ще са водеща политическа партия но без мнозинство.И всичко спира до тук.ГЕРБ ,като се има в предвид,че шанса да влезе синята коалиция е нулев,няма с кого да направят правителство.С БСП и ДПС не става,Атака са фелиал на БСП и също отпада.НДСВ са вънка от парцела.Глашатая Яне Янев и да влезе е с леви наклоностти :gay: и ще се присламчи под крилото на БСП.Останалите като ВМРО ,Лидер мидер ще въртът като гладно куче покрай касапница и ще продължават да мечтаят за парламента.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 02 Юни 2009, 13:43

Че коя партия не иска да управлява с мнозинство колега? Та нали точно това им дава шанс да колят, бесят и правят кавото си искат. Герб са същата помия като останалите и не само, че са зле, ами точно те са най зле. Нова партия без силни политически фигури, нямащи представа къде се намират и със силни амбиции да управляват сами. Да остана само те да ни се пробват! Не виждате ли, че никой не казва какво ще напрви, а всички само се оплюват и ги боли ....
Не защитавам ничия партия, но ми писна да слушам за Герб и фантазиите на някой, колко са велики.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 02 Юни 2009, 13:50

аз знам от сегашен европарламентьор и кинтите са точно 14к на месец!
леви ,десни или бесни-за европарламента не ми се занимава....!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 02 Юни 2009, 14:08

Club BMW написа:Че коя партия не иска да управлява с мнозинство колега? Та нали точно това им дава шанс да колят, бесят и правят кавото си искат. Герб са същата помия като останалите и не само, че са зле, ами точно те са най зле. Нова партия без силни политически фигури, нямащи представа къде се намират и със силни амбиции да управляват сами. Да остана само те да ни се пробват! Не виждате ли, че никой не казва какво ще напрви, а всички само се оплюват и ги боли ....
Не защитавам ничия партия, но ми писна да слушам за Герб и фантазиите на някой, колко са велики.

Ни най малко па искам да агитирам за ГЕРБ.Обаче на там се очертават работите.Тук сега голямия въпрос е за кого.А и какво значи силни политически фигури,в момента най силната политическа фигура е Доган,дай па са да гласувам за него.Май ще е най добре да вземем да пуснем една анкета да видим как сме във форума.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 02 Юни 2009, 14:10

GVT написа:
Club BMW написа:Че коя партия не иска да управлява с мнозинство колега? Та нали точно това им дава шанс да колят, бесят и правят кавото си искат. Герб са същата помия като останалите и не само, че са зле, ами точно те са най зле. Нова партия без силни политически фигури, нямащи представа къде се намират и със силни амбиции да управляват сами. Да остана само те да ни се пробват! Не виждате ли, че никой не казва какво ще напрви, а всички само се оплюват и ги боли ....

Ни най малко па искам да агитирам за ГЕРБ.Обаче на там се очертават работите.Тук сега голямия въпрос е за кого.А и какво значи силни политически фигури,в момента най силната политическа фигура е Доган,дай па са да гласувам за него.Май ще е най добре да вземем да пуснем една анкета да видим как сме във форума.

:yes: Нека да направим една анкета! и не мисля че ГЕРБ няма да може да управлява! Сините ще бъдат и те....
По добре Герб отколкото да се превърнем в тотална турска колония...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 02 Юни 2009, 14:28

Аз също съм против да има партия като ДПС и още повече да участва в управлението на България.
Не мисля, че Герб ще допринесе за по светло бъдеще за България! И точно Бойко, като кмет на София доказа, че не може да се справи и е далеч от много неща.
На София не и трябват мутри, а мениджъри, които знаят как се привличат капитали и в същото време се управляват.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 02 Юни 2009, 15:10

b2 написа:Как ме е яд, че ще ходя в Турция за формулата и няма да мога да гласувам! :( Някой знае ли има ли начин да гласувам все пак? Стига да не е много трудно :mhihi:

Не се притеснявай толкова, братята турци живущи в Турция със сигурност ще гласуват в България вместо теб. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 02 Юни 2009, 15:23

Аз също / живот и здраве / няма да съм в града си в деня на изборите

Някой знае ли как мога да гласувам в друг град?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата