Предизборна агитация по телефона - БСП
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
ти представяш ли си какъв задръстеняк трябва да си, толкова пък нищо да не можеш да прави, че да ти плащат да приспамваш по нета на юзерите за някаква жалка скупщина от други некадърници?!!!
ПОТРЕСАВАЩО
ПОТРЕСАВАЩО

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бе до парламентарните има време май бе!?!? би требвало да може да се регистрирам.....!!
мене за евро-парламента не ме грее! кой ше земе 14к евра на месец -да се опраа.....!!!!
мене за евро-парламента не ме грее! кой ше земе 14к евра на месец -да се опраа.....!!!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
толкова ли им е заплатата???SKISA написа:кой ше земе 14к евра на месец -да се опраа.....!!!!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Bogat-Beden написа:толкова ли им е заплатата???SKISA написа:кой ше земе 14к евра на месец -да се опраа.....!!!!![]()
ми ти кво мислиш...че им плащат по 700 лева без данъците ли?
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
SKISA написа:бе до парламентарните има време май бе!?!? би требвало да може да се регистрирам.....!!
Здрасти, в голяма грешка си че точно за тези избори не ти дреме!!
Направи си една сметка и там е парламент и там са леви и десни!!
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Bogat-Beden написа:толкова ли им е заплатата???SKISA написа:кой ше земе 14к евра на месец -да се опраа.....!!!!![]()
7400 евро им е заплатата. Но ако са наши и спестяват от дипломатически разходи се говори за сума от около 13 000 евро месечно.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Лошото в случая Дами и Господа,че пак ще не управляват тези помиари.Според проучванията ГЕРБ ще са водеща политическа партия но без мнозинство.И всичко спира до тук.ГЕРБ ,като се има в предвид,че шанса да влезе синята коалиция е нулев,няма с кого да направят правителство.С БСП и ДПС не става,Атака са фелиал на БСП и също отпада.НДСВ са вънка от парцела.Глашатая Яне Янев и да влезе е с леви наклоностти
и ще се присламчи под крилото на БСП.Останалите като ВМРО ,Лидер мидер ще въртът като гладно куче покрай касапница и ще продължават да мечтаят за парламента.

Че коя партия не иска да управлява с мнозинство колега? Та нали точно това им дава шанс да колят, бесят и правят кавото си искат. Герб са същата помия като останалите и не само, че са зле, ами точно те са най зле. Нова партия без силни политически фигури, нямащи представа къде се намират и със силни амбиции да управляват сами. Да остана само те да ни се пробват! Не виждате ли, че никой не казва какво ще напрви, а всички само се оплюват и ги боли ....
Не защитавам ничия партия, но ми писна да слушам за Герб и фантазиите на някой, колко са велики.
Не защитавам ничия партия, но ми писна да слушам за Герб и фантазиите на някой, колко са велики.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз знам от сегашен европарламентьор и кинтите са точно 14к на месец!
леви ,десни или бесни-за европарламента не ми се занимава....!!!
леви ,десни или бесни-за европарламента не ми се занимава....!!!
Club BMW написа:Че коя партия не иска да управлява с мнозинство колега? Та нали точно това им дава шанс да колят, бесят и правят кавото си искат. Герб са същата помия като останалите и не само, че са зле, ами точно те са най зле. Нова партия без силни политически фигури, нямащи представа къде се намират и със силни амбиции да управляват сами. Да остана само те да ни се пробват! Не виждате ли, че никой не казва какво ще напрви, а всички само се оплюват и ги боли ....
Ни най малко па искам да агитирам за ГЕРБ.Обаче на там се очертават работите.Тук сега голямия въпрос е за кого.А и какво значи силни политически фигури,в момента най силната политическа фигура е Доган,дай па са да гласувам за него.Май ще е най добре да вземем да пуснем една анкета да видим как сме във форума.

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
GVT написа:Club BMW написа:Че коя партия не иска да управлява с мнозинство колега? Та нали точно това им дава шанс да колят, бесят и правят кавото си искат. Герб са същата помия като останалите и не само, че са зле, ами точно те са най зле. Нова партия без силни политически фигури, нямащи представа къде се намират и със силни амбиции да управляват сами. Да остана само те да ни се пробват! Не виждате ли, че никой не казва какво ще напрви, а всички само се оплюват и ги боли ....
Ни най малко па искам да агитирам за ГЕРБ.Обаче на там се очертават работите.Тук сега голямия въпрос е за кого.А и какво значи силни политически фигури,в момента най силната политическа фигура е Доган,дай па са да гласувам за него.Май ще е най добре да вземем да пуснем една анкета да видим как сме във форума.

По добре Герб отколкото да се превърнем в тотална турска колония...
Аз също съм против да има партия като ДПС и още повече да участва в управлението на България.
Не мисля, че Герб ще допринесе за по светло бъдеще за България! И точно Бойко, като кмет на София доказа, че не може да се справи и е далеч от много неща.
На София не и трябват мутри, а мениджъри, които знаят как се привличат капитали и в същото време се управляват.
Не мисля, че Герб ще допринесе за по светло бъдеще за България! И точно Бойко, като кмет на София доказа, че не може да се справи и е далеч от много неща.
На София не и трябват мутри, а мениджъри, които знаят как се привличат капитали и в същото време се управляват.
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
b2 написа:Как ме е яд, че ще ходя в Турция за формулата и няма да мога да гласувам!Някой знае ли има ли начин да гласувам все пак? Стига да не е много трудно
Не се притеснявай толкова, братята турци живущи в Турция със сигурност ще гласуват в България вместо теб.

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3