БУРЯ
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
zvezdo88 написа:_65536_kb_sec_ написа:новата тарифа е 60 кинта
Завиждам ви благородно , тука в Холандия е 300 евро

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Аз заседнах в асансьора...явно при гръмотевицата....какво стана....та слезе на -1....и изпаднах в паника....натискам Партер...та се усети след малко....
Няма да се разтопя от дъжда....

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
На нас тук заплатите са ни по 300 евроzvezdo88 написа:_65536_kb_sec_ написа:новата тарифа е 60 кинта
Завиждам ви благородно , тука в Холандия е 300 евро

Колежке я кажи взеха ли ти точки ???
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
На мен май ми е изфърчала пластмасовата маса от балкона 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Явор написа:доиграло му се е на момчетоApassionata написа:_65536_kb_sec_ написа:Apassionata написа:В Центъра вали силен дъжд само, ма май взе да поотслабва... Ей, не моа си тръгна от офиса начиии
и аз
къде е твоя офис да се скрия че съм оставил мойта бима пред нас, а тука искат да си ходим.
оппа, а да те закарам до вас не искаш ли?![]()
Не всеки като теб му се играе с ЕМ-ки, някои зяпат като блейки, други чоплят семки....
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Вчера - баш у най-големиО порой ние си разцъквахме футболче на Спортна София .. Ебаси в тоя форум какви ентусиасти има .. 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
((:BuKcu:)) написа:Аз заседнах в асансьора...явно при гръмотевицата....какво стана....та слезе на -1....и изпаднах в паника....натискам Партер...та се усети след малко....
Колежке на много хора все това им обясняваме ,че няма страшно при засядане в асансьора ,там поне си на сигурно - шахтата е противоземетръсна шайба

Георги Пенчев
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Penchev написа:((:BuKcu:)) написа:Аз заседнах в асансьора...явно при гръмотевицата....какво стана....та слезе на -1....и изпаднах в паника....натискам Партер...та се усети след малко....
Колежке на много хора все това им обясняваме ,че няма страшно при засядане в асансьора ,там поне си на сигурно - шахтата е противоземетръсна шайбаЕдна бабичка (85 г.) в Ню Йорк беше заседнала в петък следобяд и я бяха намерили в понеделник ,като замо малко е миришело в кабината ,но иначе е била в добро здраве
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев
Да, да, да...това го знам. Лятото пак ви бях разказвала за моите преживяване като заседнах в един асаньор 2 на 2....и тогава пак някой викаше, че няма страшно

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Penchev написа:((:BuKcu:)) написа:Аз заседнах в асансьора...явно при гръмотевицата....какво стана....та слезе на -1....и изпаднах в паника....натискам Партер...та се усети след малко....
Колежке на много хора все това им обясняваме ,че няма страшно при засядане в асансьора ,там поне си на сигурно - шахтата е противоземетръсна шайбаЕдна бабичка (85 г.) в Ню Йорк беше заседнала в петък следобяд и я бяха намерили в понеделник ,като замо малко е миришело в кабината ,но иначе е била в добро здраве
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев
Абе Пенчев, да ти кажа не е приятна тая раОта...
преди около месец заседнах за около 40 мин. в асансьора и буквално свърши въздуха вътре (асансьора е от тези новите, които са изолирани отвсякъде), за секунда си помислих дали не е дошло време да си кажа молитвата

А миналата година лятото в слънчев бряг като нямаше ток цял ден, бяха заседнали някакви чужденци в асаньора, на които се наложи да се оказва бърза помощ, защото асансьора е външен (със стъкла) и бяха подложени на 8 часови слънчеви мъки!

Винаги имам едно наум като се качвам в асансьор повреме на буря...най вече дали имам достатъчно цигари в мен

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Scott написа:На нас тук заплатите са ни по 300 евроzvezdo88 написа:_65536_kb_sec_ написа:новата тарифа е 60 кинта
Завиждам ви благородно , тука в Холандия е 300 евро![]()
Колежке я кажи взеха ли ти точки ???
33 лева беше за услугата, като два часа е стояла там колата, по лев на час е мисля... 20 лева рушвет да не пишат акт, че нещо разправяше ченгето, че до 8 точки взимали, коет не е вярно май, ама карай.. предпочетох да ги дам пред идеята да ми вземат талона, да вися в КАТ после и пр... Фиш ми написаха с глоба от 30 лева, която тряя платя по банков път в 7 дневен срок...

Абе вече ми мина и на мене Бурята

Мен и приятелите ми ни хвана в парк Оборище, (където пустия нет едва едва се хваща). Целия ден жежък, но като отидохме в парка се заоблачи, после стъмни съвсем от дърветата наоколо. И като потечееее...
От източния край до центъра na парка + пресичане и криене във вход станах на водолаз
Да е жив и здрав човека, който отвори входа и влязохме на по-топличко и не-пръскащо
П.п. Дъждобрана от събора спаси единия адаш от дъжда
- особено в колата си сложете по един да има 
От източния край до центъра na парка + пресичане и криене във вход станах на водолаз

Да е жив и здрав човека, който отвори входа и влязохме на по-топличко и не-пръскащо

П.п. Дъждобрана от събора спаси единия адаш от дъжда

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев
само да не си с разтроиство като този фен - http://vbox7.com/play:92bb296b

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
stambo_81dg написа:Penchev написа:((:BuKcu:)) написа:Аз заседнах в асансьора...явно при гръмотевицата....какво стана....та слезе на -1....и изпаднах в паника....натискам Партер...та се усети след малко....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев
само да не си с разтроиство като този фен - http://vbox7.com/play:92bb296b

как можа да го пуснеш това направо се отвратих максимално
30 мнения